Jump to content

NBA 2011/2012

moyo

Recommended Posts

carska tekma u Majamiju upravo :o

cela tekma je bila klackalica, ali poslednji minut objasnio!

Lebron omasio oba bacanja na kraju :>

sada SA-Klipersi, da pokazu Popovi puleni kako se igra kosarka ovim balvanima i Polu!

Um caruje, Dundo Maroje!

kacio sam ovu sliku na slike topicu. Jebeno nisam mogao da verujem. Meni je dosta ljudi do pupka i ponekad se neprijatno osecam ali ovaj covek je rofl

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Najbolja utakmica u zadnjih 10 godina sigurno, ova sad sto je Thunder uzeo. Znaci 35 minuta igre su bolji od Lejkersa a sudije jedu govna. I onda ih stigli i prestigli. Westbrook, Harden i Durant stvarno prija oku i dusi.

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

Gledam sad OKC- Lakers. 5 min do kraja OKC +15. Bilo nereseno i onda Durant izvadio tuki i poceo da pisha po sirotinji. Gotivim obe ekipe al navijao sam za Lakerse cisto da bi se produzila serija. Kobe dao 40 zasad al dzabe :( Kad se on penzionise ostace jedna velika rupa u celom NBA. Nek je ziv i zdrav Kobe i da igra bar jos 3-4 sezone. Bog otac car.

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

OKC trojka je sazrela individualno a Miami je sazreo kao tim tako da mislim da jedna od ove dve ekipe osvaja. SAS je dobar i mozda bi imao sanse protiv Miamia ali ne protiv OKC. Nego ja vidim da sam jeidini koji voli ove mainstream timove :) Clippers, OKC, Miami, Lakers su mi omiljeni a ne gotivim matorce tipa Dallas, Boston, SAS...

sto bi rekli nasi stari, svako ima svoj ukus, neko dobar, neko los :tf:

ja svrsim jebote kad vidim do jaja odbranu, skolski pick & roll ili LUCIDNU asistenciju Ronda npr, vise nego na neki monster dunk Grifina ili Brajantovo/Lebronovo soliranje, jebiga :)

Um caruje, Dundo Maroje!

OKC trojka je sazrela individualno a Miami je sazreo kao tim tako da mislim da jedna od ove dve ekipe osvaja. SAS je dobar i mozda bi imao sanse protiv Miamia ali ne protiv OKC. Nego ja vidim da sam jeidini koji voli ove mainstream timove :) Clippers, OKC, Miami, Lakers su mi omiljeni a ne gotivim matorce tipa Dallas, Boston, SAS...

Ne nego ti ne volis kosarku :DD a jedini tim koji igra kosarku je SA :)

Нема  будућности без истине.

Irving ce da izraste u vrhunsku zvezdu. Za 3-4 godine ce biti bolji nego Chris Paul u najboljim danima. Igrao je samo 11 koledz utakimca i opet je bio prvi pik. Krzyzewski je za njega rekao da je verovatno najbolji igrac koga je ikad trenirao za 30 godina kolko vodi Duke.

Ja i dalje ostajem pri tome da OKC ladno osvaja, čak ni Majami nema šanse protiv njih.

A što se tiče Rondo-a, jebote gledao sam juče na SK Nba Action, i onih top 10 poteza, i među njima Rondo sa onom fintom iza leđa. Jebeni mag!

:v