Doolio Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 Даки тролује, али контам само да би истицао апсурд троловања на другу страну. Мислим, ако то не ради, онда да га јебем... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 Ako cete nas ostaviti zbog Panonskog Govnara, nek vam je sa srecom. Doci ce maca na vratanca kad govnar vise ne bude imao da kenja po Beogradu, pa kad se ispostavi da dunavske inicijative zavrsavaju pod Becom, k'o u stara dobra vremena. ;] Pod Nemcima cemo imati pasose, plate i zivote, dok pod vama nemamo nista, samo nam novce uzimate i od nase sise zivite, Srbijanci!! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 Vidim kako cete imati sve to... Jel ste se onomad borili protiv Beca i Peste zbog preterane dekadencije kojoj ste se odali u tom nemackom raju austrougarske? Ako ste, sve ce to Nemac razumeti, samo mu se vratite i zapevajte "Danke Dojcland"! Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 Ma to je nekad bilo, druga su to vremena, za vreme Tite smo bili i prosperitetniji od Austrije, al sad su druga vremena. Sad jedva cekamo da se pridruzimo Europskom drustvu i demokratiji! Ne dao Bog izbore za secesiju, iznenadili bi se procentom za 70% min, glavu dajem! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 док је панонски говнар симбол, неће вам бити боље. размисли и сам, једно такво говно има капацитет да тејнтује некога/нешто за читав век... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 Canak nam je simbol! A sto se Djoleta tice, samo ne dam na NASE! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 taj covek, Balasevic, nema Nashe, pa i vojvodjansko. On ima samo njegovo. Njegov dzep. Zbog koje ce jedne nedelje jesti cevape sa Pajticem a sledece humus sa Mahmudom, ako ce od toga da napuni dzep. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 Sad sam ja ukapirao, mi smo u stvari siromasni jer zivimo od njihovih para - svi znaju da su Vojvodjani vrlo radni :D Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts