Guest account 5 Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Dakle, treba mi program koji konvertuje PDF to WORD, stim da se fontovi/strane/skenirane slike ne gube nakon konvertovanja tj. da se mogu editovati. hvala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4Ne Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Ja sam koristio ABBYY FineReader, prebaci veci deo kako treba, ima po nesto sitno sto treba ispraviti, ali to nije nesto mnogo strasno. Samo pre nego sto pocnes da prebacujes iz pdf-a u .doc, namesti u ABBYY FineReader-u u Tools-> Language Editor pa tu izaberi jezik koji je na tom pdf fajlu, da bi sto bolje prebacio jer nekad nece da prepozna neka nasa slova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 Ja sam pokušavao nešto slično ali mi nije uspelo, fora je da je PDF bio "zaključan" za izmene tog tipa, pa bih možda mogao da probam baš ovaj Abbyy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 Generalno za to može da se koristi Adobe Acrobat Pro, najbolje se snalazi sa tabelama i sl po mom iskustvu. Ako je PDF zaključan za izmene postoji neki PDF Unlocker program koji radi ono iz komandne linije i omogući da može da se konvertuje posle. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts