mohican Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Jebo ih i most i pilon da ih jebo.Svaki put kad vidim iznerviram se. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 sta fali mostu? bas je kul Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Sad će krule, daj joj još koji dan! Evo već u ponedeljak ćeš biti oran i veseo za novu radnu nedelju! Most, nadam se da će konačno da završe, sad rade ove delove oko sajma i onda usporavaju saobraćaj, pa smaraju. A na drugu stranu nešto drndaju i plavi most, pa je i tu gužva. Spiking of, jel i dalje plavi most važi za mesto okupljanja "najstarijeg zanata"? Jer, sad kad razmislim, gde se to one skupljaju kod plavog mosta, pošto je sad tu sve nešto izgrađeno okolo? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 do sada nisam ni jednom cuknuo auto, i juce u jednom danu dva puta. prvi put se zagledao na semaforu i cvrknuo lika ispred, drugi put se ortak zabio u straznji desni blatobran. sreca pa je klio od plastike, pa ni ogrebotine nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 U klinke, upt ili ovde?! http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/295981/Ljupka-Stevic-zabavljala-Daciceve-goste "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Na zabavi koju je priredio Ivica Dačić zajedno sa Milutinom Mrkonjićem u restoranu “Čačanin” u Rakovici za 300 “SPS” zvanica, goste je zabavljala mlada estradna zvezda u usponu Ljupka Stević. Pa što mi ne javi vladimire, crni sine?! :) edit: ne znam dal' da ide u klinke, neko je već kačio ovaj spot, na spotu deluje kao da ima preko 3 banke :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Ljupka je '85. godiste! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 BABA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/295981/Ljupka-Stevic-zabavljala-Daciceve-goste "Bal vampira, povampirilo se zlo 90-tih uz pomoc DS-a." Sto jes, jes..... Na sledecim izborima glasacu za moj kurac (uredno cu ga docrtati na listicu i zaokruziti broj ispred njega) Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Spiking of, jel i dalje plavi most važi za mesto okupljanja "najstarijeg zanata"? Jer, sad kad razmislim, gde se to one skupljaju kod plavog mosta, pošto je sad tu sve nešto izgrađeno okolo? :) Brate Laki!!! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 ma da bre, pusti, čudi me da me neko nije ranije nagazio na tu foru :) možda zato što je prepodne i dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Most, nadam se da će konačno da završe, sad rade ove delove oko sajma i onda usporavaju saobraćaj, pa smaraju. Most, tj petlje, neće biti gotove još bar godinu dana. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 to kod sajma hoćemislim, to što sad rade, radiće valjda posle još, da srede onaj cirkus od podvožnjaka/nadvožnjaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Znam da prilaznice sve neće biti gotove, ali ovo, što kaže ivan, sad baš rade i smaraju, na kraju krajeva morali bi da završe jer baš blokiraju saobraćaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 doslo mi je jedno 20 puta da uletim sa drugarima sa treninga na te proslave u cacaninu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Ne znam dal' je beše Doca ovde pitao, but: Nekoliko banaka u Srbiji obavestilo je juče veliki broj klijenata da su njihove platne kartice privremeno blokirane iz bezbednosnih razloga. Kako "Danas" saznaje u jednoj od banaka, debitne i kreditne kartice blokirane su jer je iz evropske centrale stigla informacija da su podaci iz tih kartica kompromitovani. U kol-centru iste banke kazali su da "ni oni nemaju detaljne podatke" o načinu na koji su podaci komromitovani, ali da je do toga moglo doći putem interneta ili korišćenjem ovih kartica u inostranstvu. Procenjuje se da je reč o velikom broju blokiranih kartica. Nezvanično, već sledeće sedmice će krenuti izdavanja novih kartica, a klijenti će novac u međuvremenu moći da podižu na šalterima. Prema saznanjima "Danasa", proces blokiranja kartica u nekim bankama počeo je još u subotu. Međutim ni jedna banka još uvek nije izdala zvanično saopštenje o ovom slučaju. Objašnjavajući da su ovakve zloupotrebe poznate i u razvijenim zemljama, Tužilac za visokotehnološki kriminal Branko Stamenković kaže: - Izvršioci ovih krivičnih dela skinu interfejs bankomata, naprave rupu u koju stave mikroskopsku kameru i pomoću malog uređaja sa USB odašiljačem šalju izvršiocima podatke o kartici i PIN kodovima. Kako dodaje, informacije se prenose do izvršioca krivičnih dela koji imaju prijemnike na udaljenosti od 100 do 150 metara. Na društvenim mrežama pojavile su se spekulacije da je nekolicina kartica blokirana nakon plaćanja na benzinskim stanicama OMV lanca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 (edited) Jebavao se opet po zemunu duzmem disk sa snimkom, za pola sata-sat izbacujem novi snimak , editovacu ovaj post sa linkom. evo ga Edited December 16, 2011 by Ћела When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Ne znam dal' je beše Doca ovde pitao, but: Sve banke u Evropi koje su članice Visa i Master Card kartičarskih sistema, pa tako i Banca Intesa, su obaveštene da postoji mogućnost da je određeni broj podataka o platnim karticama kompromitovan. Kao lider u oblasti kartičarstva Banca Intesa prednjači i u primeni najsavremenijih tehnologija zaštite i uz kontinuirani monitoring od strane specijalizovane službe za analizu i prevenciju zloupotreba u mogućnosti je da uvek proaktivno reaguje, što je i ovog puta bio slučaj. U tom smislu, Banka nije stihijski blokirala platne kartice onemogućavajući svojim korisnicima nesmetano korišćenje sredstava, već je preduzela sve neophodne mere kako bi se ciljanim delovanjem zaštitiili korisnici koji su izloženi riziku od potencijalnih neprijatnosti i zloupotreba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Ispostavilo se je izgleda tacno da su Visa kartice kompromitovane: http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=12&dd=16&nav_category=16&nav_id=566140 http://www.elitesecurity.org/t442392-VISA-blokirana-kartica ja placao juce uvece nesto i nije mi bila blokirana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 (edited) Upravo saznah o čemu se zapravo radi sa "izaberi lekara ili nema pregleda" - Fond Zdravstva (spit) neće da overava knjižice bez potvrde od zdravstvene ustanove da imaš izabranog lekara... edit: ta slova nisu ni blizu, jebeni mozak Edited December 16, 2011 by Shekk jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Ja razumeh da firme nece da overe ako nemas potvrdu od lekara :)mada firme dobijaju markice od zdravstva :D to je isto :d Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Yep, mada, meni su pre nedelju dana overili knižicu do kraja 2012. a realno posle mi neće ni trebati jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Sada su vratili da vazi 6 meseci a ne godinu dana :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Jebavao se opet po zemunu duzmem disk sa snimkom, za pola sata-sat izbacujem novi snimak , editovacu ovaj post sa linkom. evo ga Koji mucenici ... ovaj crveni jadnicak veze sa vezom nema don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Celav sam pa sta ako sam celav sam pa sta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts