Doolio Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 ахахах па дај бре:) добро, деус екс игра, мистер но стрип:)Питање: Bitmap brothers, познати по својим играма пуним живине, направили су само једну стратегију, под именом којим? Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 Pa ne ono, sve igre sa ove strane su bar iz devedesetih... A i nijedna nije opskurni naslov, stvarno su sve bile beskonačno igrane. Pritom se ja i ne trudim da uvalim kurčinu ljudima, nego da prenesem neke momente koji su meni ostali do jaja u pamćenju i tako mlađe naraštaje podučim o nekim genijalnim igrama koje možda nisu igrali, a odrtavele starce (kao šta sam i ja sam) podsetim na srećnija vremena. :D I ne samo to, nego sam poslednja dva pitanja formirao kao zagonetke (pošto su zagonetke i fora u avanturama kakav je Monkey Island), koje su mogle da se reše (ok. posle hintova za prvu) i bez da se ljudi sećaju. :) Odgovor: Z Pitanje: U kojoj LucasArts avanturi glavni lik (jedan od njih, zapravo) na kraju kaže da je sve ponovo normalno, a onda skontamo da je tok istorije promenjen i kako to skontamo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 шPa ne ono, sve igre sa ove strane su bar iz devedesetih... A i nijedna nije opskurni naslov, stvarno su sve bile beskonačno igrane. Pritom se ja i ne trudim da uvalim kurčinu ljudima, nego da prenesem neke momente koji su meni ostali do jaja u pamćenju i tako mlađe naraštaje podučim o nekim genijalnim igrama koje možda nisu igrali, a odrtavele starce (kao šta sam i ja sam) podsetim na srećnija vremena. :D I ne samo to, nego sam poslednja dva pitanja formirao kao zagonetke (pošto su zagonetke i fora u avanturama kakav je Monkey Island), koje su mogle da se reše (ok. posle hintova za prvu) i bez da se ljudi sećaju. :) Па знам, зато и кажем, сад што се неко буни, ти поставиш дебилно питање, што би то радио... Све игре овде помињане су, не познате, него брате легендарне, лупам, манки ајланд не може бити опскурна игра никако, па нек је из педес треће... Друга ствар, оно што је неком опскурно, неком другом није, Бионику није пало на памет да ја и претпсотављам још доста људи, не бисмо знали да бекнемо да је поставио неке хитове од пре пар година, нит имам добар комп, нит ми се свиђају, нит се ложим на то ко пре петнес-дваес година (што је природно), па да пратим све. Знао бих нешто баш оно што би свако знао, али гомилу ствари не бих. И сад ако крену таква питања ја треба да се буним... па не пада ми на памет, наравно. А и мислим да ниједна игра која је прошла кроз квиз није из осамдесетих, мрзи ме да листам, али тај неки фазон... Људи, пре него што хејтујете, замислите квиз где се постављају питања ко ово претпоследње лексово... Кажем, ја знам три посто одговора досадашњих, верујем и да Бионик зна толико, ако не и више. То што неко одговори не значи да је први стигао, него да је можда једини знао. Прелистајте квиз, па ћете видети да знате вероватно исто колико и било ко други на топику. Pitanje: U kojoj LucasArts avanturi glavni lik (jedan od njih, zapravo) na kraju kaže da je sve ponovo normalno, a onda skontamo da je tok istorije promenjen i kako to skontamo? Лош сам са њиховим авантурама, али верујем да знам oво: day of the tentacle? На крају кад видимо заставу? Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 To je to. Piči dalje. :) Ceo kraj za suzu u oku! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 Кад мало размислим, сигуран сам да је то, више плејабл ликова, путовање кроз време, обрт на крају... Тако да ћу поставити питање, да не стоји овако празно, а ако сам погрешио, јебига. ево питање, ово је доста лако за све, контам. Ако вам повреде пса, он се смањи. Која је ово игра? Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 Ovo ne mogu sad da se setim, al' sam za Speedball znao! :) i dajte i teža pitanja, šta sad ... ali opet, ne mora da znači da je matora igra pa teško pitanje, uvek može da bude i modernija a da je neko zavučeno, tipa ko daje glas tome i tome i slično. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 Лаки: Па то и кажем, мислим, Манки ајланд... Нек поставља ко шта оће, верујем да има довољно играча да здружено покрију све што неко може да постави. Ево вам хинт: Бијели газда, бијело куче! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 Shadow Dancer? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 Ja sve vreme nameštam pitanja za ovog Stijovića, a on nikako da se priključi! :D Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 Shadow Dancer? Јесте, пичи Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 Eh sad ... izretardirao sam jer sam hteo da postavim sledeće pitanje, ali ne mogu da se setim imena igre :)) pa ću ga i postaviti, ali u vidu bonusa: - Mnogo godina nakon Shadow Dancera, tj. u današnje vreme (pre dve godine), jedan veliki izdavač predstavio je svoju video igru u kojoj je glavni junak policajac, a sidekick mu je takođe pas kojeg ovaj može da šalje u napad i kao ispomoć. Kako se zove ta igra? To je znači dodatno pitanje, pa ko zna neka odgovori, a ovo glavno za "teranje dalje" neka bude: - Nabroj najmanje tri video igre koje su se igrale u "PC klincima" na TV Pink sredinom devedesetih (vodio Neša ćelavi, klinci se takmičili na PC-jevima, preteča Sega Mega klinaca)? I opciono, koja igra je služila kao tiebreaker? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 Jeste, to je! Sve mi bilo tu negde ali nije bilo šanse da se setim. Ništa, ako se niko ne javi za ovo drugo "glavno" pitanje uskoro, furaj ti dalje, pogodio si ovo "bonus" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 - Nabroj najmanje tri video igre koje su se igrale u "PC klincima" na TV Pink sredinom devedesetih (vodio Neša ćelavi, klinci se takmičili na PC-jevima, preteča Sega Mega klinaca)? I opciono, koja igra je služila kao tiebreaker? Ja sam igrao Mortal Kombat i neki reli iz izometrijske perspektive, ničeg trećeg se ne sećam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 Neki NBA ? Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 Ajd' Stijo udri, nisi bio tu neko vreme, pogodio si da kažemo najkompletnije. Mogli ste recimo da pomenete i Soccer Kid, to se igralo "onoliko" a tiebreaker je bio Mortal Kombat :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 Ima li više delova? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 Tex Murphy. Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 ахахах:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 (edited) Evo jedno lako. Ime igre - avantura je u pitanju. Edited December 5, 2011 by Katsu Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 (edited) Beneath a Steel Sky! Svemirski brod "Vaus" je glavni junak koje legendarne igre? Edited December 5, 2011 by fushi.ryuu Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 Oduvek brate... Legendarni intro u formi stripa. :) Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 Арканоид је одговор:) питање: Ево једно лако, игра има ''расистички'' интро, кратак али јебитачан. Схватите горњу реченицу врло лабаво:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 jeste, intro 90ih. mislim da nisam odigrao ništa što nije ripovano sve do 2000 Imaš na GOG.com pored cele igre i odvojeno strip :) Ево једно лако, игра има ''расистички'' интро, кратак али јебитачан. Схватите горњу реченицу врло лабаво:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 Ево вам хинтова да иде брже квиз: -сигурно је свако играо, значи једна од најпопуларнијих игара, лајк, евр -црнац и белац Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 Street Figher 2 - arkadna mašina? :D Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts