alfa Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 sablasno izgleda na slici sa Trumanom :o Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 hahahahha jaoo ko ce sad da prizna da je pickica dok gleda filmove Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 (edited) Ja sam juce baaaaw-ovao dok sam gledo poslednju epizodu How I Met your mother :) edit: edit 2: prebacen post nema veze sa temom Edited November 20, 2011 by nikita_ Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 hahahahha jaoo ko ce sad da prizna da je pickica dok gleda filmove Scena na kraju King Konga kad mu se radja sin a on umire, scena na kraju Hrabrog Srca kad mu odsecaju glavu ... scene gde se neko zrtvuje recimo ... iz Naruta kad Choji "umire" dok su jos bili klinci ... koja sam ja sisica Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Кинг Конг је стандардан ту је свако био пичкица, Наруто нисам гледо, а Храбро срце је мени и први пут кад га гледо био америка фак јеа, па се нисам рилејтово. Али моја пичкастост код гледања филмова је понекад скроз истрипована:) Ја сам већа пичкица на ретардиране епик моменте, него на тужне и то ми је увек био трип који курац:) Типа, гледам Аватара и све кул, умире се, тужно је, воле се, продо их је и све тако и ја сам у фазону тај рад и онда дође сцена где им он јебе кеве у камбеку и ја сам у фазону шмрц напред Стојане! И тако увек, увек ми је јачи емо трип на уаааргх трипове. Исто тако, Лет изнад кукавичјег гнезда, лоботомирају га, ја у фазону ''тај рад смор'', али све у домену констатације и неке стандардне туге, онда онај индијанац разбије оно и крене да трчи и ја сам одма у фазону ааааа то Стојане трчи Стојане! Под пичкастошћу подразумевам релативно високо емотивно пражњење, не плакање пер се. Плакао сам само једном на филм, био је то Плави војник и гледао сам га са осам година и ту су ми текле сузе. И то је лоше код мене, имам емо блокаду према самом себи, ја мислим да не бих плакао да ми побију целу породицу и онда ћу да умрем са педесет година од блокираних емоција. И радим да то променим, ал је много тешко, може се упоредити само са непокретним ликовима који гледају у своју ногу и сконцентришу се, а оно ништа и тако годинама. Ако ништа, то је социјални аутизам, а не генетски, тако да имам теоретске шансе да постанем нормалан! едит: орка кит убица, кад је улове и дигну, а она побаци бебу и онда је гледа оним окцем:( Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 ja sam plakao reku na kraju terminatora 2. bilo je tu i po koja suza za brejvharta, i šta ja znam, ali ni sa kime se nisam emotivno povezao za čuku ipo kao sa arnijem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supyoyo Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Jedini film koji me je stvarno sjeb'o i naterao da placem je The Champ, sa Jon Voightom, kad na kraju umre i sin mu se tu raspilavi, i ja sa njim. R.I.P Champ :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 meni jedino sky hook, kad ga grune bomba, pa prikazuju scene kako igra neku tekmu, pa ortaci nose malom loptu.. muzika te sabije skroz Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Pursuit of Happyness, kada dobije posao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Hachi: A dog's tale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Pursuit of Happyness, kada dobije posao :') Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Hachi: A dog's tale This. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuhor Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 badi pas kosarkas xd kad ga ostavi mali.. znam,blam me je Quote Durid's ken fajr ganz end evriting! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Ufff.. sinoć gledao John q ... Život je lep.... Malo je falilo na sibirskom berberinu... U principu me sjebe svaki film gde deca najebavaju... Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 +1 za Pursuit of Happyness ajmo split topik, verujem da cu se setiti jos scena :) Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 17, 2011 Author Report Share Posted November 17, 2011 la vita bella, znate koja scena mada ja nikada ne placem, ne smatram se kul zbog toga, nego je jednostavno tako! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
supyoyo Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Da. i ovo mi je momenat My link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Hachi: A dog's tale +1 :( Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 The Green Mile, onaj trenutak kad vode crnca na stolicu Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 The Green Mile, onaj trenutak kad vode crnca na stolicu :( Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Green Mile zaplačem odjednom samo u toj sceni na kraju, Shawshank me drma tokom filma, i Fliper kad sam bio mali, kad se uplete u one mreže i onako skiči, uh, uh :(( Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 meni jedino sky hook, kad ga grune bomba, pa prikazuju scene kako igra neku tekmu, pa ortaci nose malom loptu.. muzika te sabije skroz Pursuit of Happyness, kada dobije posao The Green Mile, onaj trenutak kad vode crnca na stolicu +1 Dodao bih jos prelepi um... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Blistavi Um* :)? Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 hmm, ima dosta toga, ali evo prvo mi je pao na pamet deo shawshank redemptiona gde onog dedicu pustaju posle xy godina iz zatvora i posle nekog vremena se obesi jer ne moze da se snadje nikako Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 kada pogine kodo u gospodaru zveri :(((((((((((((((((((((((((((((((( bilo je jos,ali ne mogu da se jebeno setim,znam da mi je ovo ostalo zauvek urezano u secanju,nisam cak morao ni da guglam da li je kodo ili podo! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts