Jump to content

Koji laptop?

sekira

Recommended Posts

Pa ništa, onda za neki ugodan rad neka "calne" za neki i7 proc u pakovanju koje je sa 17" ekranom, šta ga znam. To sa sobom pak povlači da je taj komp i kabast i težak ... može da ide na 15" varijantu ali tu se "plašim" da joj rezolucija ekrana neće biti baš dobra, posebno ako je navikla da negde nekad radi na desktopu sa velikim ekranom.

ima i crni :)

ma nece ga ni iznositi sa gajbe kapiram, cisto da ne delimo kompjuktor jer ja non stop visim na desktopu

kako nepotrebna grafika? sta ako ja budem hteo da igram spaz u krevetu? (inb4 u krevetu se igra nesto drugo hehe)

Ja sam sa ženama (bar većinom) shvatio da kad su u pitanju tehničke stvari njih ne interesuju toliko karakteristike koliko izgled, pogotovu ako se sprava nabavlja isključivo za njih. U tom smislu zajebi to traženje po netu da li je boli i3 ili AMD dual core, da li diskretna grafika ili ne. Nego lepo u prodavnicu, koji se svidja, da li je plavi, crveni ili srebrni i onda odluka pada na osnovu toga :) a posle u okviru istog dizajna ti gledaj performanse.

To je kao kad kupuješ kola pa se mesec dana preganjaš oko specifikacija motora, felni, klime, prostora na zadnjem sedištu, gepeka, cene i svega ostalog i na kraju te sačeka pitanje "a šta ćemo ako nema u crvenoj boji?" Ništa...

Heghlu'meH QaQ jajvam

koliko kosta ono asus zlo? [:0]

Veruj mi, ne zelish ga - svaki put kada trebam da idem negde da pokazujem 3D, smorim se skroz zato shto mi rame otpadne od tog "laptopa"... Mislim da zajedno sa napajanjem ima negde oko 9 kila, pa sad ti vidi. Da, sve je to lepo kada sednesh negde, pa ga izvadish u ovom stealth/touch cover fazonu, ali realno je previshe tezak i previshe malo mu traje baterija (u fazonu 1,5 sat ako ga stavish na battery saving mod ili 20 minuta u high performance modu :tf: )

Ovaj komp je samo ilustracija toga da da ne moze ozbiljan grafichki posao da se radi na laptopu, ma koliko zene to htele...

Edited by ZerBah

А в чем сила, брат?