GOd Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Ja sam hteo da glasam za Tigra ali ga nema na spisku :( Pa sam glasao za Kapri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 rumenko i kapri :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 (edited) http://knowyourmeme.com/memes/i-lied#.TsJfiOa9GSo a sta mislis kako sam nasao sliku, majke ti? Znam sta znaci meme, jednostavno mi se ta faca najvise uklapa. Edited November 15, 2011 by Buda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 rumenko! keva mi nikad nije davala da ga jedem, aj a onda štekao 10 dinara 3 dana i hasao ga krišom. Тај радм ни мени нису давали:) Шеки, ти залеђенци су до јаја за после баскета, руменко служи за то и ни за шта друго и ту је неприкосновен. Гласо сам за лени јер ми је некако најадекватнији за сваку прилику, а гласао бих за тигер да је мого да се нађе икад:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Kapri i leni definitivno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Lol, zle mame, nikome nisu dale rumenka :D Kapri vrh, leni kad kapri smori svaki dan, a rumenko za hladjenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratluk1234 Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 сећам се када је ћале држао пекабела фрижидер у радњи, цепао сам само стопија и каприја, али је капри ипак био и остао ненадјебив тако да мој глас иде каприју! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 glasao za leni jer nema bolera na listi. ili bolero nije iz ove ekipe uopste? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Pa bolero je nogger, ili sam nešto pobrkao? Odnosno kasnije su mu promenili ime. A sad kad kažete za zabranu rumenka, i meni je nešto slično u glavi, kao - kupi bre pravi sladoled, ne tu zaleđenu vodu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 То твоје је више апел него забрана:) Моји су били у фазону да је ''много ладан'' :) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 tigra nije bilo u frizideru, sad ga nema ni u pollu. twinny prva izmena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Upravo sto rece Laki, zeledjena voda, a moji kad su mi davali pare za sladoled uvek su govorili "nemoj rumenka, bolece te grlo, ne valja nista cim je najjeftiniji". Kao i svaki klinac, verovao sam sto skuplje to bolje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Kapri uvek.A seca li se iko onog sladoleda,vodeni sa ukusom kole,a oblikom je licio na burgiju?Mislim da je to bio somboled ili tako nesto. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Nogger / Bolero. Nikad neću prežaliti onu čokoladu unutra. Ono je sladoled bogova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 sto je najgore,ima rumenko taj trip kad krenes da ga hasas prozdrljivo da ti ono zaledi mozak pa da se hvatas za nos da bi zaustavio taj brain freeze osecaj Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 ПРАВДА ЗА ТИГРА!!11!1!!! 1 Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 То твоје је више апел него забрана:) Svi znamo šta u tim godinama znači "apel" :)) @ Atomic - Realno, Noggerova čokolada unutra je bila vrh, sad ovaj, kako ga zovu već Macho valjda, nije ni prineti tome. Ja se ne sećam tog sladoleda od kole. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
branko^ Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 za mene kapri je bio keva, ali posto je rumenko bio 2 - 3 puta jeftiniji jeo se Krumenko dok grlo ne zaboli Quote Kada je ptici u losoj formi drug, tada ni ona ne leti na jug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Ne mogu da verujem da kapri vodi. Ljudi, jeste li vi jeli bolero, cara sladoleda?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Koliko se ja secam,noger je dosao dosata kasnije.Karpi je vec imao svoj status kad se ovaj pojavio. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 A djusko? On je cini mi se bio i bolji od rumenka! Ali ipak kapri, vrh! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 tigar bre !:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Tako je, Bolero tj. Nogger je stigao kasnije, u vreme najveće krize nije bilo ničega sem čoko moka, rumenka, lenija i kaprija :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HSIwaN Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 stopi nemoguc sladoled Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 stopi sladoled za fetishiste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts