Jump to content

Galaxy Note se pojavio u VIP-u

Lucky

Recommended Posts

galaxy_note.png

Do sada je Telenor imao nešto bolje cene od VIP-a za ove uređaje, a po onom slajdu sa powerpointa i kod njih bi trebalo da se pojavi, tako da videćemo koliko će oni da traže za isti.

A evo oko Nexusa:

Samsung Galaxy Note je već u Vip radnjama, dok će se druga dva uređaja naći u ekskluzivnoj Vipovoj ponudi početkom decembra. (...) Samsung Galaxy Nexus i Samsung P7300 će korisnicima biti dostupni samo u Vipu, od decembra.

Ne znam da li je ovo marketing trik ili će Nexus stvarno biti samo u VIP-u, mada sudeći po Nexus S-u, nije nemoguće.

biće, već imaju jedan primerak, koji će kružiti po redakcijama za par dana. Ja sam čuo iz prve ruke da je do jaja [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Ma da, i ja sam iznenađen, praktično je u isto vreme krenuo u prodaju kada i u svetu, ajd kao plus minus koja nedelja, ali to je u suštini to.

Što se Nexus Prime-a tiče, baš me zanima priča kako se ponaša na konto onih šema da nema Super Amoled Plus, HD, koji beše već ono, plus da nema Gorilla Glass i slično.

da, on koristi subpixeling, ali ne verujem da se to primećuje na 720p. Ne primećuje se ni kod "običnog" SAMOLEDA kod Galaxy S/Nexus S. Jedino gde sam ja opazio taj subpixeling jesu prvi Desire i Nexus One sa AMOLED-om, a ruku na srce, to su bili i prvi WVGA AMOLED ekrani.

Ni Nexus S nema Gorilla Glass, mada do sad nisam imao problema sa tim, nije mi ispadao. Ima neku zaštitu preko ekrana, koja bi trebalo da bude dovoljna da se ne sjebe :)

Pa mene ne čudi, verujem da Samsung čuva Super AMOLED HD+ za sebe, za Galaxy S3. A koliko sam čitao za uređaje koji nemaju gorilla glass, da solidna kinta ide corningu, a telefon će ionako biti skup.

Na primer, u Skandinaviji će biti 605 evra simfree, što je baš do jaja jaka cifra

Evo dajte ga meni pa ću ja da ga uporedim sa S2 :) U suštini mislim da će najveća prednost biti u ICS sistemu, ne vidim da će rezolucija napraviti toliku razliku da bi ljudi rekli "wauuuu"... A ovaj Note mi je ono... ne znam kako bih ga koristio, već mi je i ovaj S2 toliko veliki da ljudi pitaju da li je tablet i komentari da nosim televizor u džepu :)

Heghlu'meH QaQ jajvam

Meni se inače dopada :) Nisam ga detaljno testirao, ali stajlus mi zapravo deluje kao koristan dodatak, plus ja baš imam problem sa čukanjem poruka na ekranu, pa razmišljam, veći ekran, veća slova, valjda neću toliko da mašim :)

Kad upoređujem 1:1 kucanje na E63 i na bilo kom touch-u, to je kao kada kucam na tastaturi sa sadašnjim znanjem i kao kad sam na pisaćoj mašini čukao jednom rukom pre 20 godina :)

Ne sumnjam, moralo bi to da se vidi u ruci kako paše.

Ali je sa druge strane ujedno i ok kao test dokle ti ekrani mogu da idu. Znači 5,3 inča će ljudima biti previše, 4,65 sad kod Nexus Primea i tako nekih je kao još uvek "ok", da li je granica na 5 inča? Doduše, pitanje je i kad će ekran zauzimati kompletnu prednju površinu od "ivice do ivice", tada može biti još nešto veći.

Iskreno - meni je i Galaxy S2 veliki, a ovo mi vishe lichi na tablet nego na mobilni. Mogu da zamislim kako bi me gledali ljudi da razgovaram na nekom sastanku sa ovim chudom u ruci koje prekriva pola glave :fp:

Optimalna velichina telefona je po meni iphone 4 ili htc desire, sve preko je preveliko... Ako ti treba veliki ekran, bolje uzeti tablet odmah.

А в чем сила, брат?

da, čuvena Verizon spika sa Droidima pa bilo koji drugi smartphone koji vide, a da nije iPhone, odmah pitaju da li je Droid [:D]

Imena u americi su stvarno rofl :)

Meni je veličina ekrana na iPhone-u mala, nemam pojma. I dalje ne znam šta bi bio optimum za nošenje a da ne bude preveliko, a opet dovoljno veliko, tablet naravno ne dolazi u obzir. Možda je tu negde oko 5 inča, videćemo već naredne godine :)

pazi, nije dosta što svaki telefon mora da ima neko ime, odnosno ne može da se zove 500 GTI, mora da ima neko ime tipa Unity, Tolerance, Ascension, nego mora da ima i 4G u nazivu čak i na mrežama koje uopšte nemaju 4G signal :D

Ne znam, ovi neki što već koriste Note kažu da nije toliko veliki kao što se priča.

Nije toliko veliki, imam ga na testu već par dana, ali su radnje koje možeš jednom rukom da odradiš poprilično limitirane. Stylus je baš dobar, naročito sa onim prečicama koje ima