mohr Posted January 15, 2013 Report Share Posted January 15, 2013 izgleda sam ja pomesao ovo sa ja imam talenat,my bad :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Одушевљен Саром :Д Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Ova emisija nije ništa drugo nego prividno kulturnije Zvezde Granda 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 (edited) a sta treba da bude ova emisija? zvezde granda, bez grand scenografije, bez mentola u ziriju, bez pitanja kvazi novinara iz zute stampe, bez sase popovica, bez bezbroj reklama za kreme za suljeve, vene, kurje oci itd. enough for me Edited January 20, 2013 by vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 (edited) Pa meni ide na kurac što je to i dalje popularity contest u najgorem smislu reči, peva se izlizani otrcani pop koji je verovatno i Lešku više preko glave, formiraju se nekakve zvezde koje apsolutno ne ostavljaju lični pečat na izvođenje bilo čega nego će sutra održavati "popularnost" poziranjem na 15 hepeninga mesečno, voditelj je retard, publika nešto histeriše i mlati transparentima, sve je izrežirano do bola i tako slične gadosti moderne televizije. Mislim "jbj Saru" i "dobra je emisija" su dve različite stvari. E sad nemojte se vi voditi mojim mišljenjem i ukusom, ja samo da stejtujem the obvious, prospem kiselinu i odoh dalje. Edited January 20, 2013 by voodoo_ 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Istresi ih Mirna 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 jao bre koliko patetike i proseravanja ovih sto su poispadali ranije, svi kao stekli zivotna prijateljstva :vomit: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 a sta treba da bude ova emisija? zvezde granda, bez grand scenografije, bez mentola u ziriju, bez pitanja kvazi novinara iz zute stampe, bez sase popovica, bez bezbroj reklama za kreme za suljeve, vene, kurje oci itd. enough for me fix0d11 Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 i tako, dobili smo novu zvezdu koju će svi zaboraviti za 2 dana :D prskao bih joj sajsi, relano. 1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Pa meni ide na kurac što je to i dalje popularity contest u najgorem smislu reči, peva se izlizani otrcani pop koji je verovatno i Lešku više preko glave, formiraju se nekakve zvezde koje apsolutno ne ostavljaju lični pečat na izvođenje bilo čega nego će sutra održavati "popularnost" poziranjem na 15 hepeninga mesečno, voditelj je retard, publika nešto histeriše i mlati transparentima, sve je izrežirano do bola i tako slične gadosti moderne televizije. Mislim "jbj Saru" i "dobra je emisija" su dve različite stvari. ovo toliko ima efekta da mi ne pada na pamet da gledam ovo sranje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 ja nemam televizor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 ti nemaš ni život tako da za tv i nije neka šteta. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 ˁ˚ᴥ˚ˀ Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 a sta treba da bude ova emisija? zvezde granda, bez grand scenografije, bez mentola u ziriju, bez pitanja kvazi novinara iz zute stampe, bez sase popovica, bez bezbroj reklama za kreme za suljeve, vene, kurje oci itd. enough for me okej je, svidja ti se emisija i nema potrebe da nabrajas "racionalne" razloge i opravdavas zasto je to tako. sa neutralne tacke gledista, emisija je trash-cina kao i sve ostale slicne tematike. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 Pa to je i fora. Mlade jbj ribe pevaju, what's not to like? Pa zasto ne volimo Zvezde Granda onda? Pa zato sto je muzika pet puta veci tresh, reklamira se krema za hemoroide i cviljavi Sasa Popovic glumi baticu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 Al bolje su ribe i ima ih više! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 sashka je bila najbolja, smederevo do tokija! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts