konfuzni Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 (edited) Ko još bira Hurts da peva na nekom takmičenju ovog tipa? A zar nije tamo neko napisao da će pobediti onaj Davor? Vidim dobro mu ide to prolaženje dalje? :) Ja sam napisao :) i kako je krenulo na kraju ce i biti tako :) realno taj igor je sabio Harisa kako je otpevao i to je to , i ona mala Nevena sabija kako peva , njih dvoje u finalu , jos pogotovo sada sto ih povezuju da su u nekoj tipa vezi sta god Edited December 11, 2011 by Bizholix Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 meni je najgadniji u pocetku bio filip, kad sam ga video sa pistoljcicem oko vrata povratio sam, ali iz emisije u emisiju i eto ga moj favorit :) Zao mi je sto je ispao, i zanimljiviji je i energicniji i bolje peva od ostale dvojice. Oni su mi nekako genericka pop zvezdica i genericka vesela zvezdica granda. A Nevena peva pa sabija, da nisam cicija glasao bi za nju Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted December 11, 2011 Author Report Share Posted December 11, 2011 @ laki, rekli su par puta da im oni dele pesme, ne biraju oni...Ni meni nije bas najjasnije ne poklapa se prica oko toga... @Igor - za Filipa, deluje mi neprirodno, ono da nije ono pravi on nego da se pretvara jako jako :D kao da glumi finocu sve vreme itd kao i onaj davor bas se trude da budu preterano fini i nasmejani, upada u oci... Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 pa ok ali bar nije genericki :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 @Igor - za Filipa, deluje mi neprirodno, ono da nije ono pravi on nego da se pretvara jako jako :D kao da glumi finocu sve vreme itd kao i onaj davor bas se trude da budu preterano fini i nasmejani, upada u oci... ne znam... meni je delovao prijatno u hamburgernici u kojoj je radio pre nego sto je poceo ovaj show... znam coveka samo iz vidjenja... zao mi je sto je ispao, ali mi je drago sto ce ubuduce raditi ono sto voli, a ne sipati priloge... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Da, pošto je inače domaća scena muzičara u potpunosti nezasićena gomilom istih, posebno nakon ovih takmičenja. Zvezde Granda pa ne uspeju ništa da urade i naprave osim jedno-dvoje, a kamoli ovakva takmičenja gde neko ispadne kao peti, šesti. Ne hejtujem dečka, nego je tako. Evo daj mi iz Operacije Trijumf ko je sad kao uspešan muzičar i da mu uopšte neko zna ime. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted December 16, 2011 Author Report Share Posted December 16, 2011 To ja pricam sve vreme, da su kompozitori prave zvezde a ne muzicari, milion njih zna da peva i to vrhunski, ali to sto ih izdvaja od drugih su hitovi, ako ne naprave hit u nekom kratkom roku, cao-zdravo... Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 Da, pošto je inače domaća scena muzičara u potpunosti nezasićena gomilom istih, posebno nakon ovih takmičenja. Zvezde Granda pa ne uspeju ništa da urade i naprave osim jedno-dvoje, a kamoli ovakva takmičenja gde neko ispadne kao peti, šesti. Ne hejtujem dečka, nego je tako. Evo daj mi iz Operacije Trijumf ko je sad kao uspešan muzičar i da mu uopšte neko zna ime. nisam mislio tv... gosti ivana ivanovica ili ognjena amidzica... ali ne sumnjam da ce moci da tezgari sa bendom... mislim da ce biti primetna razlika u odnosu na takve pokusaje i nastupe pre ove emisije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 pa verovatno, ali to tezgarenje, bez nekog konstantnog posla negde, ne može da se isplati čak i na neke poluduže staze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted December 17, 2011 Author Report Share Posted December 17, 2011 au jebote sjebase Nevenu ne verujem -_- Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 Davor je bio odlican u obe pesme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted December 17, 2011 Author Report Share Posted December 17, 2011 (edited) aaaa proslaaaa ;D A reko sam sestri pre pocetka, u duel idu igor(jer nije bio do sada) i aleksandra i evo istina :D I Aleksandra ispada 100% Au Igor brljavi, tremanisam ni morao da gledam show sve sam pogodio :D Edited December 17, 2011 by Kemp. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 Ajde brzo 7 brojeva za loto !!:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 I lik opet izabere pesmu na svoju vodenicu , i prodje dalje , a ova otpeva narodnjak, golden eye, i zaz i ispade... koji rofl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted December 17, 2011 Author Report Share Posted December 17, 2011 ja i dalje ne kapiram dal im daju pesme ili oni biraju? Nekad kazu pesma koju ste dobili a nekad pesma koju ste izabrali... Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 Pa sigurno je fazon dobijes 2-3 pesme pa biras ili tako nesto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 Opet ovaj prodje Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 jel to onaj što mu je namešteno? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted December 18, 2011 Author Report Share Posted December 18, 2011 jok on je peti ispao Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 pratio sam malo ovo uz zenu, i ono za sada najbolje deluje od dosadasnjih emisija ovog tipa pevaju zaista dobro, ja sam se zaprepastio, i izbor pesama je u recimo 80% slucajeva odlican... cak i narodnjake koje pevaju zaista razvaljuju jedino onaj lik kojeg forsiraju, sad zadnji put sto je prosao duel me nervira nevidjeno... lena je lutka, i dobre cice igraju uz koreografiju :] gledao sam par puta ja imam talenat, i ono je smaranje, nema nikakvih improvizacija kvalitetnih ili neke kreativnosti svi nesto djuskaju i pevaju, nigde nikakve originalnosti... smorina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted December 18, 2011 Author Report Share Posted December 18, 2011 (edited) ja imam talenat je klasican debilizam, od voditelja pa do zirija, svaki put mi skoci pritisak kad slucajno naletim i odgledam par minuta... Mada i voditelji u Prvom glasu Srbije su retardirani, ona konjasta Kilibarda i retardirani Crnogorac bez trunke humora... Edited December 18, 2011 by Kemp. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 jel to onaj što mu je namešteno? :) pa Davor ovaj o njemu sam i pisao , sada je u Grand Finalu :) ja kazem da osvaja Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 Vala , nek i osvoji, jedan je od onih konstatno solidnih, tako da je ok ako on uzme nagradu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted December 18, 2011 Author Report Share Posted December 18, 2011 ja mislio o Filipu ste pricali da je namesteno za njega... ako Davor osvoji onda... Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 i mene je kemp zbunio jer sam zapamtio da je na D ime tog momka, i sad kao ispao. tako da, ako osvoji, mutne su to radnje! eno georgijev na twiteru krenuo lagano da se pere kao "trebalo bi promeniti sistem glasanja za narednu sezonu". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts