Diego Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Jel tamo ima neka normalna lopta? I da li neko ima normalnu loptu? :D pod normalnom mislim na cetvorku klasicnu za mali fudbal(futsal). I ocemo praviti tri ekipe ili ? imaju normalne lopte. ali 5ice Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 meni odgovara kad god, samo na vreme da se kaze kada! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 meni odgovara, cak je bolje sto je ranije. imaju normalne lopte. ali 5ice ma meni je svejedno, ali zna da nervira kad pocne da skakuce petica ko baloncic po terenu :D Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Vidi ovoga... Zaljubio se i odmah 'oće napolju da igra :D Vi ste mi jedina nada :D @topic: Ja cu da javim u nedelju dal cu moci onu tamo subotu da vidim sa shljakaz0rdom shta je,ako uspem da uteknem eto me da vam kvarim igru i da se svadjam sa djoletom ko je veci cigan... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted November 11, 2011 Author Report Share Posted November 11, 2011 I da se kurčiš da imaš vrhunska kola :D Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 (edited) ti si na karaburmi tako?Pa i nije ti daleko mnogo sednes na pocetnu stanicu 16 do doma zdravlja i tu hvatas 18, ili 25 do Dusanovackog mosta pa na 31/17 do autokomande i onda 18 :D Ацо, ако си озбиљан, ово је најјачији савет како стићи од Карабурме до Земуна. :) Edited November 11, 2011 by Ребел Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 ne bih da kvarim ali kako ste bese prosli onaj put kad je bio rur fudbal na kolosu ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted November 11, 2011 Author Report Share Posted November 11, 2011 Ацо, ако си озбиљан, ово је најјачији савет како стићи од Карабурме до Земуна. :) Ozbiljan sam, davao sam mu dve opcije da može da bira i znam da je 16 tri puta lakše :D Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 bio sam vec u tom balonu = znam kako doci do tamo :D al objasnjenje "25 do Dusanovackog mosta pa na 31/17 do autokomande i onda 18" :D vrh Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 sutra će neko da okrene taj teren i reći će mu da je prvi slobodni termin 29. februara 2012 u 3 ujutro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 aco aj napisi u prvom postu gde se igra koji teren i u koliko sati :) tnx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 ja sam do pre 3 godine igrao na kolosu 1-2 puta nedeljno :D vestacka trava, kafic na spratu, tus, sve kul, ima i sat pored terena koji oznaci kraj termina :P i ja sam za kolos tj moje preporuke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted November 11, 2011 Author Report Share Posted November 11, 2011 Coyote i ja smatram da je Kolos genijalna opcija, ali da bih ulagodio 90% članova igraćemo u trudbeniku. Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 jel taj balon fazon pored glavnog terena trudbenik ? nisam bio skoro tamo pa nzm gde je :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Meni je sto ranije to bolje, negde oko 10h 10 ujutru mi odgovara totalno :) Igrao bih i ja,samo sta ja mogu jedino nedeljom,nebitno je gde i koje vreme... moze i napolju negde sto se mene tice ,ne budite svileni :) meni odgovara kad god, samo na vreme da se kaze kada! meni odgovara, cak je bolje sto je ranije. daj vidi neka bude od 10 posto vecini odgovara sto ranije a ovi sto spavaju nek dodju od 11 :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 jel taj balon fazon pored glavnog terena trudbenik ? nisam bio skoro tamo pa nzm gde je :D da, kad dodjes na onaj parking. pravo ti je kafana neka, desno ti je ulaz ka terenu velikom, ides pravo. i sa desne strane je balon. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 taman posle fudbala se zabodemo na pivo u ficka, realno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 Iiiiiiii idemo na pivo oooooooo ooo Mendzi casti pivo oooooooo ooo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted November 12, 2011 Author Report Share Posted November 12, 2011 realno mogli bi! Znači planirajte : -Subota 10-12h(ujutru ofc) -ponesite oko 500dinara Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 + jos za pivo, ofc :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 Novobeograđani, Zemunci i okolina mogu da računaju na prevoz od mene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 do jaja, dosetim 200 na sat u alfi! :D ali ne alfi sa foruma, vec u kolima :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted November 12, 2011 Author Report Share Posted November 12, 2011 Novobeograđani, Zemunci i okolina mogu da računaju na prevoz od mene. Oću ja! \o. Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 moze bre i kolos,ali vidim da zhene kukaju da je hladno tamo:) znaci trudbenik ili kolos,birajte:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 vitsjo hocu i ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts