gruja Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 lesko cava doveo druga Nemanju Vidica i sve izdominirao:) Moja ekipa je igrala bas kao Arsenal,lepo za oko,za publiku,ali smo skoro sve izgubili:))))))))))))) Sve u svemu,jos jedan uspesan rur fudbal uprkos svim nedacama,poz Ivke ;) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Povredio koleno, ali osim toga bilo skroz ok. Stvarno, svaka cast Novosadjanima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 au, setih se sad i Celinog voleja, ali bih prednost ipak dao Grujinom golu, jer je prethodila lepsa akcija. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 lesko grujin pulen :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Ispostavilo se da je tacno ono sto je Doolio reko za njih :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 btw,toliko se raspadam,sramota me je,trcao sam sve vreme ko da sam teglio dzak...i da,zverko,jel sve u redu sa "porodicom"? :)))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 (edited) da je ostao zverko izdominirali bi i ove sto imaju kondicije kao nezdravi :D edit; osvetili smo te grujo pobedili smo na kraju alfu i celu Edited November 19, 2011 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 meni se pluca raspadaju, izem ti zimu cim sam napustio leska izgubio je, toliko o tome! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 (edited) evo i ja da se javim :D super fudbalica bila,moja ekipa bez premca nisu mogli da nam daju vise od 2 gola :D,na celu sa leskom koji je odigrao kao car i napred i nazad svuda je bio po terenu,al ga je na kraju ipak stigao umor,aca inzagi uvek neugodan na ivici ofsajda :D gruja van persie fenemenalan gol :D sekira drug :D dulence prodao za hristinu :/ sad da ne nabrajm pojedinacno svakog (a i nesecam ih se lol :D ) svi super drugari i da ponovimo ovo sto pre :) vitjsa me prodao morao sam da platim termin edit: moram da spomenem i shoocky-ja koji je odigrao isto super (: Edited November 19, 2011 by SHMEKER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 (edited) odlicna fudbalica uprkos problemima, ali NAJACI OSTAJU!1 +1 za grujin gol dana (MOJA ASISTENCIJA HAE!) +1 za celu mvp-ja zverko car na golu veliki pozdrav za novosadjane, zbog kojih bi mi bilo jedino krivo da nismo uspeli da se iscimamo na kraju za termin... kurac za vitju svakako Edited November 19, 2011 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 dobar fudbal, najbolja ekipa je ocekivano bila, nasa ekipa. lepih poteza, akcija i naravno povreda ! mi smo jeli i polako se klackamo :-D Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 ljubav svima a pogotovo svima , dobar fudbal, mnogo bolje nego sto sam ocekivao , svaka cast novosadjanima (Neo , obeco sam sekiri da mu vise neces davati minuse ! ), imam neverovatne zuljeve na papcima jer nisam imao adekvatne patike, i da ispalo je bas bez veze to sto na kraju ja nisam platio (lol picke). Malo sam se usrao da ce doci Hristina, ali me je bog pogledao pa na kraju ipak nije dosla. Pravda za acu organizatora , ljubav ekipi neunistivih i mojim vernim fanovima, doci cu opet sigurno. <3 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 koji ste vi carevi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 cela bog stamine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Sve super, ekipa ekstra, najatraktivnija ekipa smo bili (gruja, mendzi, sekira, trn i ja) :D Na kraju termina pivo kao lek i bleja uz arsenal...poz svima i vidimo se sledeci put :) Quote SUBE says: kaze mi sad keva ti si moja promasena investicija ja kazem mama pa nisam icu ja nagodinu u ns da prcam neke novosadjanke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 btw,toliko se raspadam,sramota me je,trcao sam sve vreme ko da sam teglio dzak...i da,zverko,jel sve u redu sa "porodicom"? :)))) Sve ok nemojte da brigate :) Takođe sam popio jedan andol i zaprepašćujuće sam kul zdravstveno koliko sam kontao da se raspadam :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 uf, bas je bilo dobro, mnogo lepih golova i akcija sve pohvale za sve! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Pozdrav za ekipu iz Futoga, od ortaćija sa fuce. pozdrav vrste sporcki. i ne budi tako negativan, budi malo pozitivan. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Kacite slike :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 jos sam pod utiscima :) bas mi je bilo lepo i drago mi je sto sam upoznao puno gotivnih likova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Krepao sam, nisam se video na terenu, sto je dobro :p Krivo mi za dječake što odoše sa ledom na kolenima, Ćeli zabraniti da igra nogama :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 I da nisam dobio temperaturu, posle 12 ne bih mogao da igram :/ Žao mi je za poker ekipu. Bila je dobra ideja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Smorio sam se sto nisam dosao. Gde je taj brodic? Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Brodarac, veoma blizu Kolosa, 5 min peške, ka starom železničkom mostu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 rev nam sredio popust Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts