Jump to content

RUR fudbal

Recommended Posts

lesko cava doveo druga Nemanju Vidica i sve izdominirao:) Moja ekipa je igrala bas kao Arsenal,lepo za oko,za publiku,ali smo skoro sve izgubili:))))))))))))) Sve u svemu,jos jedan uspesan rur fudbal uprkos svim nedacama,poz Ivke ;)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

btw,toliko se raspadam,sramota me je,trcao sam sve vreme ko da sam teglio dzak...i da,zverko,jel sve u redu sa "porodicom"? :))))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

evo i ja da se javim :D super fudbalica bila,moja ekipa bez premca nisu mogli da nam daju vise od 2 gola :D,na celu sa leskom koji je odigrao kao car i napred i nazad svuda je bio po terenu,al ga je na kraju ipak stigao umor,aca inzagi uvek neugodan na ivici ofsajda :D gruja van persie fenemenalan gol :D sekira drug :D dulence prodao za hristinu :/ sad da ne nabrajm pojedinacno svakog (a i nesecam ih se lol :D ) svi super drugari i da ponovimo ovo sto pre :) vitjsa me prodao morao sam da platim termin :tf:

edit: moram da spomenem i shoocky-ja koji je odigrao isto super (:

Edited by SHMEKER

odlicna fudbalica uprkos problemima, ali NAJACI OSTAJU!1

+1 za grujin gol dana (MOJA ASISTENCIJA HAE!)

+1 za celu mvp-ja

zverko car na golu

veliki pozdrav za novosadjane, zbog kojih bi mi bilo jedino krivo da nismo uspeli da se iscimamo na kraju za termin...

kurac za vitju svakako

Edited by manager

ljubav svima a pogotovo svima , dobar fudbal, mnogo bolje nego sto sam ocekivao , svaka cast novosadjanima (Neo , obeco sam sekiri da mu vise neces davati minuse ! ), imam neverovatne zuljeve na papcima jer nisam imao adekvatne patike, i da ispalo je bas bez veze to sto na kraju ja nisam platio (lol picke). Malo sam se usrao da ce doci Hristina, ali me je bog pogledao pa na kraju ipak nije dosla. Pravda za acu organizatora , ljubav ekipi neunistivih i mojim vernim fanovima, doci cu opet sigurno. <3

When the going gets tough, the tough get going

Sve super, ekipa ekstra, najatraktivnija ekipa smo bili (gruja, mendzi, sekira, trn i ja) :D Na kraju termina pivo kao lek i bleja uz arsenal...poz svima i vidimo se sledeci put :)

SUBE says: kaze mi sad keva ti si moja promasena investicija

ja kazem mama pa nisam icu ja nagodinu u ns da prcam neke novosadjanke :D

btw,toliko se raspadam,sramota me je,trcao sam sve vreme ko da sam teglio dzak...i da,zverko,jel sve u redu sa "porodicom"? :))))

Sve ok nemojte da brigate :) Takođe sam popio jedan andol i zaprepašćujuće sam kul zdravstveno koliko sam kontao da se raspadam :)

Heghlu'meH QaQ jajvam

Brodarac, veoma blizu Kolosa, 5 min peške, ka starom železničkom mostu

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi