manager Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 znaci bace warning :D do jaja :) hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 meni su gasili internet u 00:00 na kraju meseca kad sam bio kod njih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 nakon godinu dana moljakanja konacno mi zamenili kablovski modem i eto nema vec 2 dana pucanja Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 ako neko koristi sbb d3 pazite se! meni su pre 10ak dana, bez ikakve najave ili naše reklamacije, došli tehničari na gajbu da mi ubace "bolji" risiver. kada sam pitao šta je bolje rekli su mi da između ostalog ima opciju vraćanja programa unazad. dakle, odabereš program koji te zanima i ako si stigao na kraj filma/emisije a gledao bi imaš opciju "gledaj ispočetka". sve u svemu ta opcija se naplaćuje. e sad, i dalje mi nije jasno da li se to naplaćuje na osnovu toga koliko puta je neki program vraćen unazad ili je fiksna cena na mesečnom nivou. nije mnogo, oko 100 dinara, ali smara me to ciganisanje preko svake granice. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 pa ne mogu bez najave, valjda? mozes da ih ne primis na gajbu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 ako neko koristi sbb d3 pazite se! meni su pre 10ak dana, bez ikakve najave ili naše reklamacije, došli tehničari na gajbu da mi ubace "bolji" risiver. kada sam pitao šta je bolje rekli su mi da između ostalog ima opciju vraćanja programa unazad. dakle, odabereš program koji te zanima i ako si stigao na kraj filma/emisije a gledao bi imaš opciju "gledaj ispočetka". sve u svemu ta opcija se naplaćuje. e sad, i dalje mi nije jasno da li se to naplaćuje na osnovu toga koliko puta je neki program vraćen unazad ili je fiksna cena na mesečnom nivou. nije mnogo, oko 100 dinara, ali smara me to ciganisanje preko svake granice. На месечном нивоу је :) и не можеш да идеш бескрајно уназад :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 nije pitanje da li ću ih primiti na gajbu ili ne već ta fora kao dolaze da stavljaju "bolje" risivere i onda ti naplate uslugu bez obaveštenja. mislim, nije da nisam navikao na te fore ali eto, svaki put se iznerviram malo. @kali da, 72h unazad je valjda. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 e a sta bi na kraju sa onim racunom, sto su ti naplatili valjda mesec dana koriscena svih digitalnih kanala? bez da su te obavestili prethodno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 to je bilo pre par godina kada sam tek uzeo d3, dali su mi mesec dana "promo period" da koristim sve kanale i onda mi je sledeći račun stigao sa svim tim dodatnim paketima jer im "nisam javio da neću sve kanale" :D Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 au koji cigani.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 to je bilo pre par godina kada sam tek uzeo d3, dali su mi mesec dana "promo period" da koristim sve kanale i onda mi je sledeći račun stigao sa svim tim dodatnim paketima jer im "nisam javio da neću sve kanale" :D to svima rade izgleda posto su nama uradili istu stvar :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 Mi smo skoro uzeli neki trio paket i u promociji imali sve kanale i 50 mega internet, i prošla promocija i nisu se ciganisali sve normalno :D Kako to biraju i planiraju i sprovode random, nije mi jasno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 AkoProdjeProdje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 Ja sam ga uzeo odavno, nije lose, jedino sto ima za neke retardirane kanale i desava se da se izbaguje pa izbaci u pola emisije, ali je to vrlo vrlo retko. Tih 100 dinara je fiksno gledao 2 minuta ili svaki dan u toku tih mesec dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blejdinho Posted June 1, 2014 Author Report Share Posted June 1, 2014 Imali neko info jel ce biti neke nove promocije? Cisto da ne uzmem neki paket, pa da oni posle 2 dana uvedu neke nove pakete za neku letnju promociju i da nove brzine vaze samo za nove pakete :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 mene su zvali danas da mi nešto nude, ali nisam mogao da pričam, pa rekoše da će zvati sledeće nedelje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 http://www.umrezen.in.rs/internet/sbb-povecao-brzine-interneta-ali-samo-uz-novi-ugovor/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 Puno je 2 godine, necu uzimati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blejdinho Posted June 3, 2014 Author Report Share Posted June 3, 2014 Mislim da je to za proslo povecanje iz oktobra prosle godine, kada su uveli nove pakete, tako da stari korisnici nisu mogli da koriste nove brzine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 prijavio se ja za duo gold paket i dosli tipovi i zamenili mi matoru opremu pre nekih 7 dana na desktopu radi net super, ping minimalan 6-8, torenti pice samo 20 mbit, na tvu se vrte promo svi kanali ohoho svecko prvenstvu u hd-u milinica i ja tek juce pokusam da se zakacim laptopom na wifi i pocnem da se zezam sa tim 3 sata i nece pa nece konektuje se na wifi, ima internet konekciju par minuta i onda ili zakuca ili se pojavi net opet na 5 min i tako u krug prelistam po netu svi se zale ali da imaju problem sa povezivanje sa mobilnih tel na wifi ruter su u sbb-u obogaljili da ne moze da se prebaci ni u bridge mod, a po starijim worldwie postovima od pre 3-4 god taj cisco EPC 3925 je fabricki imao ovih problema zato se je jeftino govance ali je bar mogao da se prebaci u bridge i da nakacis nesto krsteno na to sta da radim, kme :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 kupi krsten ruter :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 jeee i sta da radim sa njim :) ovaj ubogi cisco je i ruter i modem i SVEEE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 (edited) poveži ga utp kablom na cisko i ugasi wifi na cisku. pro tip! Edited June 24, 2014 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 pa ja sam isto bio dobio taj modem+ruter, ali posto imam krsten ruter rekao sam im da nose to njihovo sranje i da mi daju samo modem Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 peja drug po linksysu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts