manager Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 (edited) ahahhaha meni isto :) ovo se odnosi na duletov wot :D Edited November 2, 2011 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Ма људи се зентају змија јер су змије, то је психолошки, зато се зентају и стонога и тих срања, а реалније је да се зентају медведа него змије Пре бих рекао да је то неки архетип, као нпр. од паука. Наши пра-пра-пра преци си гинули тамо у Африци ко из п**** од змија, паукова и осталих срања. :] Тако да кад је видимо одмах нас прође језа, иако за то нема можда разлога. Не верујем да то толико има везе са идентификацијом коју ти помињеш. Ја кад бих видео горилу у природи која личи на човека усрао бих се јер знам шта може да му све уради. :D 1 Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Uzeo sam vops i zavalio se u fotelju. http://www.youtube.com/watch?v=Uoen6atxGUw There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 unka brate, imaš ruke ko popaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Иван: Знам да смо вотовали:) Мени је и једно и друго кул, ово ми је кул у трипу јооо имам ''опстанак: западна Африка'' на гајби:) Готивим егзотичне живуљке и како иду и како једу и како изгледају... Гледао сам га како се пресвлачи и био сам ко мало дете:) Највећа присност коју можеш имати са змијом је ''ево га оно топло дрво које се помера, време је за блеју'' :) Али ипак, ја овог малог већ готивим ко неко дете, ако ништа, имаћемо унилатералан однос! Унка: Тај фај! Дај неки ривју тог твог:) Менџи: Шта теби исто, нисам сконтао на шта се односи:) Минус: Мислим да ипак није архетип, бар не тог типа. Јер кад размислиш, нема ту неког основа. Кад погледаш, змије су у многим културама обожаване, зашто би баш архетипно било да се човек фобично зента баш змије? Нема ту неког наследног, историјског, рационалног разлога. Ни у тој Африци, змије нису ни у топ дваес нечега што ће да те понабада. Дефанзивне и споре и треба ти њих да нађеш, а не оне тебе. Док лав може да ти упадне на гајбу и похаса ти петоро деце. Исто тако не видим шта може да ти уради бубашваба, богомољка, глиста или ларва, па су све те живуљке шампиони изазивања одбојности. Тако да више мислим да је у питању ''јој како то лежи а иде даље то од мене''. Негде сам то читао, ал не могу сад да се сетим да ме јебеш... А на ово: Ја кад бих видео горилу у природи која личи на човека усрао бих се јер знам шта може да му све уради. :D си сам себи одговорио:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 ma da sam prvi put procitao tvoj wot :D dobro, mozda drugi put! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 ceo dan u haosu, prvo bio na faxu od 9 do 2, pa onda isao da platim kaznu za gsp :D pa onda vadio buspuls u goce delceva, cekao 4 sata i tesko je bilo, doduse upoznao sam neku finu curicu koja je isto jelte cekala tako da nije bilo lose :) onda sam otisao na pivo i gledao LS i sad cu pogledam film pred kuuuuunt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Снизили се стандарди у ово време треша и скутера, пре десет година оно не би било окарактерисано ни као десетина вота! А ДА ВОТУЈЕМ О ПИВУ ШТА БИ БИЛО ОНДА brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 procitao bi od a do š! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 (edited) Мислим да ипак није архетип, бар не тог типа. Јер кад размислиш, нема ту неког основа. Кад погледаш, змије су у многим културама обожаване, зашто би баш архетипно било да се човек фобично зента баш змије? Нема ту неког наследног, историјског, рационалног разлога. Ни у тој Африци, змије нису ни у топ дваес нечега што ће да те понабада. Дефанзивне и споре и треба ти њих да нађеш, а не оне тебе. Док лав може да ти упадне на гајбу и похаса ти петоро деце. Исто тако не видим шта може да ти уради бубашваба, богомољка, глиста или ларва, па су све те живуљке шампиони изазивања одбојности. Тако да више мислим да је у питању ''јој како то лежи а иде даље то од мене''. Негде сам то читао, ал не могу сад да се сетим да ме јебеш... Tо за архетип знам да сам негде прочитао али ево и са овог линка мало више о томе. New research suggests humans have evolved an innate tendency to sense snakes — and spiders, too — and to learn to fear them. Psychologists found that both adults and children could detect images of snakes among a variety of non-threatening objects more quickly than they could pinpoint frogs, flowers or caterpillars. The researchers think this ability helped humans survive in the wild. "The idea is that throughout evolutionary history, humans that learned quickly to fear snakes would have been at an advantage to survive and reproduce," said Vanessa LoBue, a post-doctoral fellow in psychology at the University of Virginia. "Humans who detected the presence of snakes very quickly would have been more likely to pass on their genes." Не причам ја само о змијама овим спорим и смореним што блеје по сунцу као та твоја, већ и о оним зајебаним отровницама. :) Мислим јесу оне импозантне кад их видиш и можеш да им се дивиш, али генерално гледано прво те прође непријатан осећај. Културолошки гледано, различити народи ваљда готиве змије јер су их јели и користили за разне ствари, од лекова па до торбица за воду, а не зато што су били луди за њиховим изгледом и појавом. :D Two-Headed Albino Milk Snake Eво једне ултра-ретке :) Edited November 3, 2011 by Mr.Minus 1 Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Doolio car poredjenja. :D Btw, stara povlastica za prevoz vazi do kraja godine, ne morate vaditi Busplus. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 @dulio Nije uopste poenta sto ti nju moras da trazis, a sto ce lav ili medved tebe da nadju vec je trip u tome sto ces ti medveda da vidis sa 50 metara, a na otrovnicu ces da zgazis slucajno, popasces ujed i to je to. Na stranu sto gosn minus inteligencija ne konta da je to piton male velicine koji ti ne moze nista. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 (edited) Не причам о томе шта ти може или не може питон или било која друга змија. Већ зашто се људи генерално плаше од змија (свих врста и величина) и зашто је већини непријатно да их држи. Прочитај опет постове. Edited November 3, 2011 by Mr.Minus 1 Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Зато што их је змија преварила у рају. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Минус: Па јесте то тако, сад и ја мало серем превише на једну страну, али опет ми није трип некако ''скроз на месту''. Просто, постоји гомила опасних живуљки које не изазивају тај трип и гомила њих за које важи да изазивају. А имамо и безопасне које изазивају трип (и то оне које су просто све безопасне, цео род, фамилија, шта год). Двоглава албино млечна змија лол. Иначе, други назив им је лажна корална змија јер читују да су корална змије, па их животиње не дирају. А разликујеш их по распореду боја, Амери имају ''разбрајалицу'' за то: "Red on yellow will kill a fellow, but red on black is a friend of Jack." Мохи: Слажем се, написах и Минусу то, али опет, то значи да треба да пазиш где газиш и то је то. Од неких других животиња не можеш да побегнеш, познати су људоједи, велике су, брзе су, исто тако могу да се сакрију па да их не конташ... За змију је само трип да је не дираш и она тебе неће сигурно, а свакако ћеш у неком тамо каменом добу да пазиш где идеш. Другим речима, слажем се донекле и знам о чему говорите, али просто мислим да није цео трип настао из тога, сувише ми је то ''мршаво''. Испада да је змија господар крвожедности, убиства, потаје и агресивности из неког разлога, а превише ми је овервелминг да је тај разлог само човеково преживљавање, некако ми је превише јак тај трип за змије, а слаб за неке друге живуљке. Мада, шта ја знам, ето учењаци кажу да је то алфа разлог. Ако је у питању урођен страх од змије, нема везе да ли је то мали питон или краљевска кобра или безноги гуштер... Иначе, змије имају и позитивну архетипологију, чру стори:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 procitao bi od a do š! a šta ako prvo i poslednje slovo nisu a i š, je l bi i onda uspeo da ga pročitaš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 insomnia me polako ubija ... ako jos neko ima problema sa spavanjem i dokon je, ovaj URL je izgleda fino podlozan SQL injectionu (MSSQL2005 na Win2003 Serveru by the looks of it) http://www.gsp.co.rs/jmbg-rezultat.asp?jmbg= evo nekih tabela dalj2e lin2e polasci2e dalj2 Lin2 polasci2 sverc dtproperties a najzanimljivija je ova "sverc" koja ima kolone "jmbg" i "kazne" :) pozvoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 (edited) Минус: Па јесте то тако, сад и ја мало серем превише на једну страну, али опет ми није трип некако ''скроз на месту'' итд. Afraid of Snakes? Scientists Explain Why Fear of Snakes, Spiders Rooted in Evolution, Study Finds Fear? Disgust? It's All in Your Genes Ево овде имаш занимљивих одговора зашто нам је толики трип око змија. :) Суштина је отприлике да су одређене навике и склоности наших праоца успеле да се усаде у наше гене. Наш страх од змија није толико урођен колико је урођен тај рефлекс да се склониш од змије јер је она "но-но" 150.000 година већ :D И то је део те еволутивне психологије људи која се и даље изучава. У суштини ти се не плашиш аутомобила, је л' тако? Али већа је вероватноћа да ће те неко прегазити него да те уједе змија. :) То ти је и сличан случај зашто немамо осећај да се одаљимо од стола кад више нисмо гладни. Архетип јебени нас чини дебелим. :D Edited November 3, 2011 by Mr.Minus 1 Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 neko reče da se boji bubašvaba? laku noć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 То је рајно битл, није бубашваба! Минус: Колико сам ја схватио из линкова, деца ипак науче да су змије но-но, а наслеђена је заправо предиспозиција за учење но-но ствари. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mileus Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 koje su nabolje kapi za nos ? ili nesto drugo tj cime cu najbrze otpusiti nos ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 (edited) olynth sprej za nos, samo nemoj da preterujesh sa njima da ne bi izritirao sluzokozhu. a najbolje je da skuvash zhalfiju u sherpi, stavish peshkir preko glave i naparish se :) Edited November 3, 2011 by rev Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 nafazol resava stvar Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 a najbolje je da skuvash rakiju u sherpi, stavish peshkir preko glave i naparish se :) Fixed by Dule. 1 Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Ахаха:) Ма људи се зентају змија јер су змије, то је психолошки, зато се зентају и стонога и тих срања, а реалније је да се зентају медведа него змије. Фора је у томе што човек има психо трип да су му неки облици готивни, а неки не, а скала готивности у највећој мери има везе са сличношћу човеку. Па ће тако увек да буде ''јооо види мајмун лол'' или ''лол кер види ко да се смеје'', али са бубашвабом не можеш да се идентификујеш јер ништа на њој није ''нормално'', па те одбија. Ја сам оперисан од тога, једини ирационални страх или одбојност који имам је од висине, а и то је лол - волим да летим авионом и да се залепим уз прозор више него леба да једем, ал ми рецимо није добро кад гледам луде Русе како раде згибове на крану од сто метара. Е сад, фора је у статистици и ''филингу''. Змија је тупава, она нема концепт газде или било чега таквог, међутим, навикне се у фазону ''аха, сад је оно доба дана кад блејим на оним великим рукама лол''. Кад неће, онда неће и онда је то лако извалити јер је у фазону да сикће и напада и онда је оставиш. И то је то. Што се тиче великих змија, да, наравно да змија од четири метра може да задави човека (тешко да и она од осам метара може да поједе човека, сметају им рамена, човек има специфично незгодна рамена, каква нпр. прасе нема) и зато је лајабилити држати рецимо бурманске питоне који су највећи на свијет. Е сад, статистички гледано, то се дешава јако ретко, ређе него кад нпр. доберман поједе бебу и ти фазони. Међутим, узмемо у обзир широко распрострањену фобију и гледање на змије као на ''неадекватна бића'', додамо томе то што су тупаве, па самим тим ''не можеш да рачунаш на њих'', као и то што је то велики улог (иако је шанса један у зилион да ће да истрипује да те нападне, ако се то деси најебо си - слично ко и са авионима, они су најсигурнији облик превоза, али АКО се авион сјебе, сви путници згину). Што се тиче одмеравања, то је наравно лол, нема змија капацитет, нити инстинкт за такав концепт:) И нема трип да једе толке ствари, те несреће се дешавају ако газда испровоцира змију која је довољно велика (4+ метара) и онда га ова рокне из испизда, не због хаса. Иначе, за змије од неколико метара важи правило да увек рукују два лика с њом и то је довољно да нема никакве шансе да буде срање, чак и ако змија испизди епски. Има ту још доста ствари, типа, змије су једна од најзентавијих створења, пре ће јеж да те нападне него змија. Змија ће до крајњих граница да покушава да те избегне прво, а онда ако не може, да ти запали. Па онда, рецимо, змијетина од два метра ако те угризе, мање си најебо него ако те угризе неки зец и тако даље... Такође, змију до типа два и по метра, одмоташ ко из пичке. Овај мој ако угризе то је баш прелол... А већа је вероватноћа да неће никад угристи, њега носе кловнови по вртићима да се зезају деца лол. Ал добро, контам да је људима једноставно непријатно, то је психа. Мада ја гледам увек да се борим против ирационалних ствари, оно, ''шта, у Африци једу ларве? Дај овамо тањир, не дам да ме неосновани културолошки трип набада лол'' Лешко: не још пошто је усран од транспорта и селидбе, али биће за типа десетак дана:) Менџи: А видиш, змије су потпуно суве, за разлику од жаба и нису млитаве рецимо. Ја са живуљкама немам тај трип уопште, са било којом. Типа, сад бих мого да поједем бубашвабу, ал нећу пошто је горка:) Што се пацова тиче, он је мислим једини глодар који не смрди лол Иван: Тај фазон лол, а она најдефектнија, бела са печатима шара му дође један од најтраженијих трипова. Што више белог, то скупље. Famous last wall of text. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts