beep Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Vozim se ja kolima jutros, i tamo negde oko Čuburskog parka pre nekog vremena ovi iz Sekretarijata za Saobraćaj obrnuli smerove ulicama. I napravili problem. Već sam pisao o tome, ali ukratko, sada jedna ulica izbija tačno na gužvu koju stvaraju automobili koji čekaju semafor na ćošku Čuburske i Makenzijeve i tako blokiraju saobraćaj u toj jednoj ulici, iako većina uopšte ne želi da ide na taj semafor. Što su to promenili, ko bi ga znao. Tek, dok sam čekao red u toj ulici, pade mi napamet – kolika li bi gužva bila u gradu da smo neka uređenija zemlja sa manjom stopom nezaposlenosti? Konstantno nas bombarduju informacijama kako je veliki procenat građana Srbije (pa i Beograda samim tim) nezaposlen, a zamislite samo da su svi oni zaposleni i krenu i sami GSP-om ili sopstvenim prevozom na posao? Daleko od toga da želim da neko nema posao, voleo bih da ga svi imaju, pa neka vlast rešava problem, ali samo zamislite na sekundu. GSP bi morao hitno da ubaci još najmanje polovinu trenutne “flote” autobusa, tramvaja i trolejbusa da bi sve te ljude servisirao, a sa druge strane, skontajte samo koliki bi red bio na tipičnim “usko grlo” delovima grada, kao što su Gazela, prilaz mostu iz Dečanske, Slavija, Brankov most i tako te lokacije. Najbolje da bi iko, ikada, stigao na vreme, osim ako ne krene još sat vremena ranije od onoga što već sada ranije kreće da bi došao na željenu destinaciju. Tad bi i Novi Beograd postao tesan za sve te ljude koji žure da obavljaju svoje dužnosti iz ugovora o radu. Mada, u stvari, možda i ne bi bilo loše to sve, jer em bi ljudi imali posao, em bi situacija postala toliko nepodnošljiva da bi se rešenje moralo naći hitno i po svaku cenu. Ovako, i dalje je “podnošljivo”. Javi drugima!Pogledajte ceo članak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 To shto su ljudi nezaposleni, ne znachi da sede kod kuce... 1 1 Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 јутрос сам пола сата на Аутокоманди потрошио да се искључим са аутопута и да се докопам Јужног булевара, а ишао сам ван шпица. оно је била ЕПСКА гужва, још је ред за искључење почињао од надвожњака, а занимљиво је да је гужва била и ка Аутокоманди (кружном току) и ка Славији и ка Јужном булевару. Газела ка НБгд ради само у једној траци. али ваљда треба да је пусте комплет у рад 2. новембра, још који дан ћемо да се стрпимо... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 15-og. jebo im JA pas mater Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 i ja mislim da je 15. @ srba - to je tačno, ali obično ne idu svi u 08h ujutru gde god da idu kad nemaju posla. ili rade na crno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Ја сам јутрос око 9, када је најмања гужва по граду, двадесет минута чекао 33, 48, да бих на крају одустао и преко Трга заобилазио до Славије. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonkitza Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 zar ne bi trebali nocas u 4 da puste barem deo gazele?i da,uzasna guzva u celom gradu :( sad vise nije tako strasno,ali pre 4 sata...uf >.> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 јутрос сам пола сата на Аутокоманди потрошио да се искључим са аутопута и да се докопам Јужног булевара, а ишао сам ван шпица. оно је била ЕПСКА гужва, још је ред за искључење почињао од надвожњака, а занимљиво је да је гужва била и ка Аутокоманди (кружном току) и ка Славији и ка Јужном булевару. Газела ка НБгд ради само у једној траци. али ваљда треба да је пусте комплет у рад 2. новембра, још који дан ћемо да се стрпимо... Pola sata nije epska guzva. Epska guzva je kada za 2 sata predjesh 500 metara. @Neo: jesam li ja igde rekao da su "svi ti ljudi koji nisu zaposleni i ostali blejač-penzosi" normalni? Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Pa realno, Beogradu treba po jos 2 trake na svakom glavnom putu + motorway za one sto su u tranzitu il idu s jednog kraja na drugi. Al da se sve to izgradi bi onda znacilo da nemaju vise radnu snagu da prokopaju/zakopaju glavne ulice pred izbore, da ne govorim o novcu Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 To shto su ljudi nezaposleni, ne znachi da sede kod kuce... Tacno tako. Uglavnom leze. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts