G!!! Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 jedva se sudrzavam, jer cekam 15.12 pa da pogledam celu trecu sezonu :) kakvva je sezona u odnosu na prethodno ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 Krece jako dosadno, a sada mi se svidja kao prva, ako ne i vise... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 Slazem se, bio sam na korak od odustajanja, ali poslednje dve su izvukle, pogotovo poslednja. I sad opet ne mogu da docekam sledecu :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 nisu ni oni mutavi!!! e samo mi jedna stvar nije jasna, da li je matori sol znao da je brodi sve vreme u onoj zgradi u karakasu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 :D Videlo se od početka šta će da uradi na kraju, nisu uspeli to da sakriju baš. Barem po mom mišljenju... Ali su se izvukli od onog smora na početku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 Tri cele sezone da bi američki mindža postao američki nindža 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 Серију по први пут почео да гледам прекључе. Ево скидам сад и крећем да гледам целу трећу сезону, да одгледам и то таман до 15тог. Јес Америка и та срањца, и тупави сајд квестови попут приче са колима и клинцима, али ипак кад се гледа у комплету држи пажњу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 Изашла и задња 3 сезоне и надам се задња иначе. Не би ваљало да ишта на силу настављају. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 Ja sigurno necu ni gledati posle ovakvog finala, ali najavljena je 4. sezona vec. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 STA u cetvrtoj sezoni mozemo da ocekujemo?!?!?!?!? nadam se da nisu fejkovali brodijevu smrt, ako je tako, svecano obecavam ovim putem da necu gledati nastavak serije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 Odgledao napokon zadnju epizodu od 2 sezonu, i ne mogu jos da skapiram sta se to sve desilo u jednu jebenu epizodu. Skidam 3 sezonu sutra da ja odgledam u jos jedan marathon kao i danas, sve jedno vrhunska serija za sad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 znaci ova 3. sezona otkida, sto se mene tice popisali su se po BBu :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Јел гледао неко оригинал, серија на основу које је снимљен амерички римејк? http://www.imdb.com/title/tt1676462/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 (edited) Јел су у оригиналу покрили и догађаје након 3. сезоне у овој новој верзији, па да гледамо унапред шта ће бити и наплаћујемо препричавање, ко некад Румунке на пијаци за Касандру (ил како већ беше). Edited January 15, 2014 by brue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted October 13, 2014 Report Share Posted October 13, 2014 (edited) Samo da podsetim, ako neko nije obavesten, izasle su prve tri epizode. Sta znam, svakako da cu gledati kad sam vec odgledao prve tri sezone. Trenutno ne moze nista da se kaze, jer su i ove ranije neke sezone delovale izgubljeno pa su na kraju imale neku poentu ili sta vise odusevile fanove. Inace je na fejsu aktuleno sta god napisali na svojoj stranici, "No Brody, no party", ali iskreno zelim da verujem da nije tako i da ce biti neka dobra prica na kraju, iako u prve dve epizode imam osecaj kao da gledam neku novu seriju" Edited October 16, 2014 by lancemi3d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts