Aleksandar_ Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Uglavnom kada vidim da je nabacano sredim, ali "uprljam" posle 2h. Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko m Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Za 600e cu da unajmim kucnu pomocnicu da mi dolazi svake nedelje jednom u naredne 3 god mozda i vise. Sigurno ce ocistiti bolje od tog malog sranja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 to jeste, al spremačicu ne smeš da ostaviš samu, a ako ću da odvojim jednom nedeljno da blejim na gajbi i gledam šta ona radi, uzeću i čistiću sam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko m Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 To su onda te vase boegradske cistacice zajebane :). Meni u ns dolazi vec 4 god i nije nikada nista falilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Ја исто имам ''свету спремачицу'', чак има и свој кључ да може да запали сама кад заврши Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 i ja sam imao dok nije postala bezobrazna i trazila povisicu bez razloga (a i ovako je uzimala 500din/h shto je poprilichno) :) sad jurim drugu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 ne znam kako vam uspeva da imate tako ljude koji godinama rade pošteno. ja ne mogu da nađem ni frizera koji me neće šišati ofrlje kad odem više od tri puta, a ne nešto pametnije :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 pa na preporuku jebiga :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 i ja sam imao dok nije postala bezobrazna i trazila povisicu bez razloga (a i ovako je uzimala 500din/h shto je poprilichno) :) sad jurim drugu ju jbt,ja kad sam pre nekih 5 godina radio u kockarnici(samo trecu smenu lol),uvek mi se posao zavrsavao kad na posao stigne spremacica(bakica neka pogurena penzionerka)...enivej,znam da mi je kukala da za 500 dingera dnevno cisti ceo taj lokal(i kafic pored koji drzi isti vlasnik),a njoj fazon treba 3-4 sata da sve to prebrise i ocisti....i dan danas kad sam ujutru u tom kraju vidim je kako i dalje cisti:)Mogu da te uputim ahahahahah:))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 ne znam kako vam uspeva da imate tako ljude koji godinama rade pošteno. ja ne mogu da nađem ni frizera koji me neće šišati ofrlje kad odem više od tri puta, a ne nešto pametnije :( Mi imamo kul čistačicu za HQ koja je više godina sa nama, a došla je na preporuku lika kod kojeg isto čisti "od vajkada". Mada smo pre toga isprobavali neke 2-3 koje su bile bezveze već prvog puta a kamoli kasnije :)) Sa druge strane, i baba ima neku višegodišnju čistačicu, za koju mi doduše nije jasno kako nije pobegla glavom bez obzira, jer baba samo ide za njom i gleda šta ova i kako radi i čisti :)) doduše, i pomaže joj, pa pravi klopu ali i visi nad glavom. čaša žuči ... :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Oва моја узме типа 2-3-4 иљаде (зависи колико остане, ал мислим да никад није узела четри, максимално што сам ја видео три и по), усиса гајбу, обрише прашину, промени постељину на креветима, стави веш да се пере, опегла опран или и овај ако стигне, очисти шпорет (рингле и рерну), опере веце и купатило (све, плочице, када, шоља...), скине ствари са полица, обрише, врати ствари на полице, опере судове, сређује по тераси, купи леба, направи ручак ако треба... Дође у седам ујутру, оде око пет поподне, ако се задржи, оде увече око седмице. Притом је у фазону да заврши, а не да оде у икс ипсилон сати. Кева јој оставља паре ујутру, тако да контам да није на сате. Оно што је најбитније, она, лупам, усиса онако како ја не би усисао собу свог детета које има астму да ми даш три сата, за пола сата. А отаљавање је далеко највећа бољка тих спремачица. И мислим да је завршила економски Али то је баш усер усера, верујем да у космосу не постоје две такве. Даунсајд је то што се брзо адаптира на све (што је са једне стране кул јер зна де ми шта стоји, дал сам устао и те ствари) и онда док се окренеш, прође пар година и сконташ да сте у фазону комуникације ''опет си оставио гаће на поду убићу те'' :) Али оно што сам видео код других како сређују жене то је лоооол, сређују горе него ја отприлике, тако да контам да је та фамилијарност и набадање ситна цена. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Ja imam spremacicu koja radi temeljno, a uzima samo 200din/h. To je kul kombinacija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Još da je prcaš i win win combination Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 (edited) Ja ne mogu ovde da nadjem normalnu spremachicu, ove ruskinje su raspad raspada. Chak sam razmishljao da uzmem iz Srbije bebi siterku i spremachicu u jednom, dovezem ovde i da joj placam koliko placam ovde bebi siterku. Bebi siterka u Moskvi koshta za 16 radnih dana mesechno - 800 evra! Jebem mu mater, za te pare mislim da bi mi neka nasha zena lizala pod i tepihe i uvrtala papilotne na jajcima Edited October 17, 2011 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Ima da budem bebisiterka u Moskvi. Jebote , 800 evra ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 I ja se prijavljujem, jos cu decu i tenis da ti ucim, to je tu preskupo, koliko znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Ali mi se nešto javlja da cene u Moskvi nisu baš kao u Beogradu :) Pa tih 800 evra verovatno nije kao 800 evra u Beogradu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 thank you captain obvious!:)))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Mek je jeftiniji u Moskvi Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 i nafta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 davaj big mek i njeft Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 a kolka je plata porodicnog lekara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 а банкари како стоје? :) Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 a pederi kurve? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Licimuri? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts