Dule_smor Posted October 6, 2011 Author Report Share Posted October 6, 2011 ne plox, nemojte duleta da uvodite u wot mod na ovom topiku:)...lepo sam rekao da treba jedan podforum za knjizevnost, ali bole smatra da je to huljenje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 Ne smatram, pa ima forum valjda, tamo gde je film. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 Brisi, pisi, radi sta hoces. Seva mi levo mudo za Dobricu. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 мени никад није било јасно у ком је то филму Д.Ћ. постао "отац нације", "идеолог великосрпског експанзионизма", симбол "мрачне, ратнохушкачке идеологије"... Добрица за мене никад није био отац нације. и у томе се слажем са Дедом. такође, слажем се са Рамијем да је цео "медијски случај: Добрица Ћосић", део једног погубног дискурса. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 @Rami Ako nećeš da izbrišem tvoj besmisleni komentar, objasni šta si hteo da kažeš. @Dulio Ako izuzmemo njegovu političku zajebanciju i izuzmemo gaženje po svemu što je srpsko u njegovim knjigama (ili bolje reći, onome šta ja mislim da je srpsko), nemam visoko mišljenje o njemu ni kao piscu. Ne kažem da je loš, ima i gorih, ali to je to šta imam o njemu da kažem. Добро, ја се не слажем. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 meni vise zanima zasto ne volis dzordana? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 Ма лупио сам:) Сад га волим ко кеву и ћалета маме ми, кад сам видео шта све постоји на свету (Коби), али као клинац сам га мрзеооо, не зна се. Баш ми је био курчевит, а и данас трипујем да је доста тврд и да није пријатно блејати с њим. Погле Меџика, то је људина и царина рецимо:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 Bole haker! @Dobrica Ta nagrada je za knjizevnost, ne za politicka opredeljenja. Meni je ok kao pisac... mada, priznajem, generalno ne stizem previse da citam, te nisam previse od njega knjiga procitao. Ali "Vreme smrti"... ja bih mu za to dao Nobela! Dule (smor) podrzi me! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 Ма лупио сам:) Сад га волим ко кеву и ћалета маме ми, кад сам видео шта све постоји на свету (Коби), али као клинац сам га мрзеооо, не зна се. Баш ми је био курчевит, а и данас трипујем да је доста тврд и да није пријатно блејати с њим. Погле Меџика, то је људина и царина рецимо:) istina da je pomalo tvrd i kurcevit, al nekako i dalje dovoljno down to earth. Doduse nije car ko medzik ili barkli recimo, ali izgleda blejabilno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 Ako nekoga zanima, nagradu za mir su dobile tri zene "The 2011 Nobel Peace Prize is awarded jointly to Ellen Johnson Sirleaf, Leymah Gbowee and Tawakkul Karman "for their non-violent struggle for the safety of women and for women’s rights to full participation in peace-building work"." Quote People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 7, 2011 Author Report Share Posted October 7, 2011 Ali "Vreme smrti"... ja bih mu za to dao Nobela! Dule (smor) podrzi me! :) sabija vreme smrti, ali ipak mislim da nije za nobela...po mom skromnom subjektivnom misljenju jedini nas pisac pored andrica koji je trebalo da dobije nobela je mesha car za dervish i smrt naravno:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Misliš ako ne računamo Kiša! (i ode topik...) Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 12, 2011 Author Report Share Posted October 12, 2011 deda dolazi posle nedelju dana...pa kazem moje skromno i subjektivno misljenje, kisha stvarno nisam citao tako da ne mogu nista da kazem:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Čitaj Kiša onda! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts