samir^b Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 ko o cemu... Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 to je dvinijev socijalni inženjering - isprozivaće lika da je gej pa će ovaj okačiti slike ribe da se odbrani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted September 27, 2011 Author Report Share Posted September 27, 2011 Ima u Vapianu u uscu. Morao sam da cimam troje ljudi da bi mi na kraju dali za poneti, posto se sluzi u tim specijalnim staklenim posudama. Na kraju sam sa seficom pricao i objasnio o cemu je rec da bi mi nekako spakovali. Vredelo je! ) Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Verujem da je vredelo :) Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 (edited) to je dvinijev socijalni inženjering - isprozivaće lika da je gej pa će ovaj okačiti slike ribe da se odbrani. si vido btw koliko si platio, jel bilo ukusno? Edited September 27, 2011 by dvnitycker Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Zivo me zanima da li je valjalo jer taj Vapiano je takav fail da ja nemam reci, svestan sam i toga da je to fransiza ali opet su mnogo skupi za ono sto dobijes. Bio sam tamo 2 puta i nikad vise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Ja sam bio samo jednom i ne kapiram daj koncept da uzimaš hranu kao da si u meku a naplate ti je kao da si negde seo i čekao da fino budeš uslužen :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Laki to obaska, cak i taj sistem "samousluge" mogu da progutam nekako al sto im je hrana losa to ne mogu, jer sam za te pare ocekivao mnogo bolju hranu. Jeo sam pancerotu koja je bila vrlo oskudna sa namirnicama. Probao sam takodje neku pastu sa penama i sos je bio podgrevan a pene su bile preobarene i opet vrlo oskudno dato. BTW vec kad smo kod te italijanske hrane da li neko zna neki bas dobar italijanski restoran, onaj ottimo kod studentskog parka je na primer vrlo solidan zna neko jos neki? Bio sam u onom La Piazza nista posebno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 campo del fiori na vrhu skadarlije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 (edited) http://www.spaghetteriatrag.com/kontakt.html Sajt moze da ide u onaj topic, al' sam se tamo par puta skroz fino najeo. Edited September 27, 2011 by jasamnepismen Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 "Guli" je ok, takodje u Skadarskoj, ulazi se iz Zetske (mislim da se tako zove ulica) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 +1 za guli do jaja je i pomodoro u hilandarskoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 +1 za campo,ali mora da se rezervise mesto pomodoro kontam da je isto kul posto poznajem jednog coveka koji stalno tamo jede,a ja sa njim ponekad podelim mafioso Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 biss nas je iskoristio i otisao isto kao i hristina, samo je hristina okacila gole sise, a biss nista od ribe! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Možda ti na PP pošalje slike kite? Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 što dakiju kad je dvini to tražio? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Daki je zasluzio. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 mohi mi je poslao pm da mu prosledim kitu (da l sad bisovu ili moju, nebitno), a ovde se vadi kao na mene! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted September 27, 2011 Author Report Share Posted September 27, 2011 mrdam, naporan ali jako lep dan, dobicete mozda slike ako budete dobri Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 Dobices ti batine ako ne realizujes slike, realno. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted September 29, 2011 Author Report Share Posted September 29, 2011 nemoj da bacim koktel na tebe Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 nemoj da ti razbijem prozor papucom Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Čuvaj se, on zna Mai Tai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 haha, prozor papučom, sad me podseti pekar, hahah :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted September 30, 2011 Author Report Share Posted September 30, 2011 okacio bih sliku, ali ima forum ima mogucnost samo da se linkuje, a mrzi me da uploadujem na photobucket:tf: Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts