Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Ja stigoh do pred kraj, i nešto me sad jedan nivo zeza, pa sam krenuo na prethodnim da skupljam max lobanje tamo gde nisam imao max :)

Ja sam tek došao do wallblades upgrade-a, a taj nivo je širok sa dva ulaza i ne mogu da exploitujem wind belt, tj mogu ali ne mogu da napravim samostalan setup za druga vrata, dođu ogrovi, 3 puta sam kretao onako kaubojski nivo i svaki put završim loveći orke ispred portala... vratiću se da perfectujem nivoe, trebaju mi jeftiniji archeri :D

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

Kao što tamo na topicu napisah, obično na nivou gde ti da nešto novo, on očekuje da to novo upotrebiš (makar u početnim nivoima). Taj wallblades je inače fantastična naprava, ja metnem to, sticky na patos i malo ih usmerim barikadom i na drugom kraju čekam sa spremnim zemičkama da pravim hamburgere :)

"Parada" je tesko sranje.

Bio posle na afteru, bilo mi je skroz fino blejanje, mnogo dobru dunjevacu sam pio. I naravno, uhvati nas rovac da idemo negde dalje, a gde da odes oko 2:30-3, i neko predlozi Stefan Braun. Usli, uzeli mi pare za jaknu, 380din pivo, i izasli. Sve u svemu, nije toliko lose vece bilo.

2ch4bup.jpg

još jedan slučaj rurovaca koji se sreću u gradu i ne jave se jedan drugome. ko igra taj drinking game, neka nategne po jednu sad.

in other news, nigde na NBG nema gužve, verovatno zato što su svi na gazeli :tf: - prošao sam relaciju kosa - blokovi - buvljak - opština - kosa neverovatno brzo, čak i kroz omladinskih brigada gde su nešto raskopali.

Ivke drug sa NBG-a!

Ja sam danas od 14:50 do 15:00 došao sa autokomande do sava centra, koj' šok posle skoro godinu dana cimanja preko gazele

"When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful".

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power".

Superbia in Proelio

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...