sekira Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 proja i kiselo mleko Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 chizburger i milk sejk od jagode Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Jel i Zagreb dobio mek u skorije vreme :P Giba nenadjebiva.... Trenutno hrsam strudlu sa makom i hladno mleko... poz.... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 bio na sajmu knjiga danas, koja guzhvaja jbt :) sredio i vudija sa nekom cicom (devojchica? :D) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Sestra yaoming.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 pica burek ftw! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 get that snitch get the strap don't give a fuck blat blat blat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Meni je nekako pita sa krompirom kao ... ne znam ... pita sa hlebom :)) ja gotivim kupusaru dosta, ali mi je giba i dalje najbolja ... volim i sa pečurkama ali to su mahom kupovne, pošto babe nemaju kulturu pravljenja bilo čega u tom smislu sa pečurkama. inače i ja jedem štrudlu sa makom kao nemke, mnogo volim mak, mislim da sam to već pisao :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Мак је мени цар, пите са кромпиром су ми некако ''неадекватне'', ко што ти кажеш, ко са лебом. А волим кромпир много иначе. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 salu na stranu, meni je gibanaja car!sa jogurtom, ijao! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Od pita na prvom mestu naravno Burek s mesom, na drugom Gibanica, na trećem dobra stara Lenja Pita \o/ У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 ovaj dragan je toliko neupucen :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Sestra yaoming.jpg whaaaaaaaaaaaaat :O brate, video sam je pre 2 godine na keju, i ne bih je prepoznao u zhivotu :O kratka kosa, bez naochara, smrshala josh vishe.. shta joj radite bre :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 giba + jogurt ftw shtrudla sa makom na drugom mestu, podrazumeva se da je keva pravi, jedino smara sto moram da grindam mak rucno mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 jesam jedino ja ovde obozavalac dobre proje i kišjelog mleka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 śekira Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 +1 za proju +1 za gibanicu -1 za pitu sa pecurkama krompirusu nikada nisam jeo :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 udrobljena proja u mleku ftw svaka pita i burek sa sirom je no1. onda pita sa pecurkama, uglavnom za slavu, ali doooooooooobra! odo da spavam i da sanjam lepo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 udrobljena proja u mleku je zapravo kačamak :)) i ja volim proju, ali nekako mi je ona izdvojena klasa u odnosu na pite i gibanicu. Kao kada bih rekao - "ne mogu da verujem da niko nije pomenuo pečenu piletinu". Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 Proja mu više dodje kao hleb, nego što je pita. Bar je ja koristim u tom kontekstu, kao zamenu za hleb. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 И ја сам имао аверзију према кромпируши, али је сасвим добра. Мој ранк би био: #1 Гибаница #2 Пита са печуркама #3 Кромпируша 1 Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 poz carevi jutra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 i nastavlja se...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 Leškić drug dobri! :* i nastavlja se...... sta bi Mendzibratori? Ko dijo? btw, odjednom nece nista da mi skida sa EUC-a (sbb-ovog privatnog torrenta). Ima li neko ideju zasto? Ne vidim tamo da se neko zali, tako da je problem verovatno do mene... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 ma budim se evo vec 10ak dana u 8am, vec se navikao... doduse i legnem oko 00 tako da je to to :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts