P.M. Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 nemoj da se kladiš, đape, ne valja ti to Hvala Ike na savetu ali jebiga...sta da ti reknem. Ostao sam na 300 din za nedelju dana,prinudjen sam. Mnogo gotivim kad smo ekipa i ja po fensi BG klubovima najgori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Jbg kad je tako neizvestan rezultat onda sudija uvek prevagne! Хахахахахха, Мохи цар. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Venchajteee me s njenom lepotommmm, vencajte me sa njenim zivotommmm, spreman Bogu da se predammm, ja je volim ja je nikom ne dammmmm. Gde je Jashar, tu je dobar provod. <3 za sve ol' skul i nju skul rurovce dobre volje! Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Phormy poy infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Kakva pobeda od dnb-a veceras Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 jel ste ti i formy bili zajedno? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 ne vredi vishe ovako da se zhivi na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Ustao sam u 7 da jurim neki deo za auto, i naravno nisam ga nashao... sad i da hocu ne mogu da zaspim :( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Хахахахахха, Мохи цар. vire ti pertle iz mohijevog buljsona. sudija jeste prevagnuo jer kad je sjebao tekmu bilo je 0:0. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 ОТКУД ЗНАШ ЈЕСИ БИО brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 ko ima najbolji buljson na ruru !! Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Kjootu je prilicno razradjen, mada mislim da je i igorov loose...ima tu kandidata :D QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Мораћемо да дефинишемо ''најбољи'' brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Jbg kad je tako neizvestan rezultat onda sudija uvek prevagne! Да си гледао текму не би тако лупио. Иначе кренуо је овај попис становништа. Причам са ликом који то ради и каже ми "Уђем у зграду која има 200 станова, не могу да попишем 10 њих" Људи уопште не отварају врата. :D 1 Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Jutros oko 6 sam pojeo najmaSTniji burek u svetu bureka i masti, covece ono samo curi Sad imam trovanje i nije mi dobro Never again In other news, resident evil 4 HD se skinuo, sreca radost celodnevno igranje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Ја сам отворио за попис јер је комшиница радила, па је знам. И фејловао ми је зен, за вероисповест се нисам изјаснио и како оде жена, ја реко брате што не излупах нешто типа ''вероисповест: шпорет'', ал јебига:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 (edited) Ovog Coku miluje zivot.... ajde ocu ja da idem jednom s tobom u te dnb akcije da me naucis kako da dizem sto kila ! edit: Aj da ne pravim novi topik... jel mozda ima neko laserski metar da mi pozajmi za sledeci vikend ? Edited October 2, 2011 by Pesma-mrtve-dece Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Ја сам отворио за попис јер је комшиница радила, па је знам. И фејловао ми је зен, за вероисповест се нисам изјаснио и како оде жена, ја реко брате што не излупах нешто типа ''вероисповест: шпорет'', ал јебига:) Мени је лик рекао да има 15 људи изјашњено као "Марсовац" и да има људи који лупају све и свашта за вероисповест + да га је нека бакута нахватала да једе код ње па је загинуо сат и по времена са њом. Који је то посао јеботе... :D 1 Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Ovog Coku miluje zivot.... ajde ocu ja da idem jednom s tobom u te dnb akcije da me naucis kako da dizem sto kila ! edit: Aj da ne pravim novi topik... jel mozda ima neko laserski metar da mi pozajmi za sledeci vikend ? Moze Emile idemo sledeci put \o/ Vodimo i vudicu naravno Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 in soviet russia, vudica vodi vas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 bio sinoc u svatovima u Hrvatskoj i zaljubio se u ribu koja je fotografisala ceo dogadjaj bice slika kasnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Bolje iz Mohijevog nego iz Marmenovog :::::::::::: zasto me mrzis brate gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 bio sinoc u svatovima u Hrvatskoj i zaljubio se u ribu koja je fotografisala ceo dogadjaj bice slika kasnije prvo, prodao si Kosovo, bio si u Hrvatskoj! drugo, slike mogu, ako su to slike te ribe sto je fotografisala ceo dogadjaj! poe Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 dobro jutro dusmani 1 don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Kjootu je prilicno razradjen, mada mislim da je i igorov loose...ima tu kandidata :D E ZDRVAO NKMKEE JESI POPRAVIO SLVNAIUUU I RPOMENIO TLOAAET PRAAPIR GHEEREREERERER You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts