manager Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 samo nesto da kazem, pozdrav za teove branitelje!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Teodosić (šut 6/15, trojke 2/10), 9 izgubljenih lopti Sto ce reci 9 + 8 + 9 = 26 lopti je sprcao. Mislim, posto te njegove frljoke nije imao ko da hvata. Daki,da se ne bunis ubuduce,fg ti je sut iz igre,a ne samo sut za dva,sto znaci da je u tih 6/15 uracunato ovih 2/10 za tri,odnosno teo je znaci imao 4/5 za dva,a 2/10 za tri Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 (edited) Kad me Teodosic vise iznervira od Koste Perovica... ma lol.... iskreno nisam ni ocekivao da dobijemo, tako da se nisam ni nervirao bas toliko zbog poraza koliko zbog Teodosicevog izdrkavanja. Edited September 16, 2011 by Pesma-mrtve-dece Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 e moj kosarkasi ...sram da vas bude Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 nije tragedija ostati bez medalje... ulazak u polufinale bi bio ogroman uspeh... ali ako pravis selekciju i cetiri godine se spremas za olimpijadu... onda je tragedija da se na tu istu olimpijadu ne plasiras... samo cudo nas moze spasiti sutra... 9 igraca od kojih su kljucni na inekcijama ne ulivaju nadu... svaka cast momci... sve vas volim i kada ne pogadjate u poslednjim sekundama... hvala vam sto ste potrosili celo leto na pripremama i sto ste dali sve od sebe da nas obradujete... neko rece da teo nije djordjevic... jedan je aleksandar... istini za volju on je asistirao divcu/savicu/rebraci/paspalju/danilovicu/bodirogi... a ne kosti... to nikako ne znaci da je kosta retard... kosta je car, zato sto je dao svoj maksimum... i to vazi za svakog pojedinca u nasoj reprezentaciji... da vazi i za tepica... evo koliko nam je nedostajao tepic danas... makar da izgubi tri lopte umesto teodosica :P za kraj secanja... citiracu samo kempa (znam da mi nece zameriti)... za sve ostale ide link... podsetite se sami... "Zasto je bio nerezonski sut? Zato sto su turci izasli iz bonusa odavno i trebalo je da se radi ulaz, uz neki pik&rol i da se trazi faul ako ne bude otvoren sut." 14.9.2011. "Realno posle tajmauta sam ocekivao neku akciju da naprave a ne da mu daju tolku slobodu da radi sta hoce i nerezonski sutira. Zna Ivkovic sta radi, izgleda..." 8.9.2010. naravno da duda nije za godinu dana zaboravio sta da radi... ;) http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234915095&st=300 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 i nemoj da pricate te glupe price jao povredjeni su nam igraci igraju pod inekcijama....makedonija igra sa 6 igraca svaku utakmicu pa im nista ne fali ...mi smo danas igrali sa 8 ....a neke smo igrali i sa 11.... + smo poceli pripreme ranije od svih... :) Celo prvenstvo smo igrali lose i to je to bez ideje katastrofalna odbrana los skok i to je to :) i da je bilo 3 novice velickovica ne znam sta bi on to radikalno mogao da promeni :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 pa skok lol. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 A i bio bi drugi igrač koji zna da šutne za 3, pored Kešelja. ;) Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobermann Posted September 16, 2011 Author Report Share Posted September 16, 2011 Daj Boze da pobedimo grke. Stvarno bih voleo da nas gledam na OI u punoj formi kao sto smo bili u turskoj pa da opet pisamo po facama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 je li to onaj novica sto nije igrao 2godine skoro ?:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 i nemoj da pricate te glupe price jao povredjeni su nam igraci igraju pod inekcijama....makedonija igra sa 6 igraca svaku utakmicu pa im nista ne fali ...mi smo danas igrali sa 8 ....a neke smo igrali i sa 11.... + smo poceli pripreme ranije od svih... :) Celo prvenstvo smo igrali lose i to je to bez ideje katastrofalna odbrana los skok i to je to :) i da je bilo 3 novice velickovica ne znam sta bi on to radikalno mogao da promeni :) jadna je reprezentacija, a jadan je i ovaj topic kad kali ubode poentu i objasni Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 nema kad hajli pohvali prsti na sve strane :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 zapravo makedonija je igrala sa 8 igraca ali dobro ono sto me je posebno pogodilo, kraj tekme svi se pozdravljaju kadar na teodosica, a on se smeulji raspolozen momak krenuo na rostilj i pivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 pa nece valjda da place ?:) ja sam mislio da je sport igra :) a ne borba na zivot i smrt ;D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 DESI DUCI JEBOTE Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 pa stvarno :) meni je glupo to da zameram :) mogu da mu zamerim sto je picka i sto se ne zalaze i sto ga boli kurac na terenu :) a sad da treba da ocekujem od njega da place posle poraza .... :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 nema kad hajli pohvali prsti na sve strane :D realno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 pa stvarno :) meni je glupo to da zameram :) mogu da mu zamerim sto je picka i sto se ne zalaze i sto ga boli kurac na terenu :) a sad da treba da ocekujem od njega da place posle poraza .... :) pa to sto se smeska posle poraza znaci da ga boli kurac i to mu se zamera Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 otkud znas ?:D mozda je kirilenko bacio bas dobru foru :) ne znam stvarno...ja kad odigram basket izgubio ili dobio srecan sam :D:D da je teodosic dao 30poena 10 skokova 10 asistencija i da smo opet izgubili a on se smejao da li bi ti i tada smetalo ?:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 da Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 a iz kog razloga ?:)ako je dao covek sve od sebe sta mozes da mu zameris ?:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 najvise izgubljenih lopti na prvenstvu, 9/19 teodosic na ovoj utakmici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 otkud znas ?:D mozda je kirilenko bacio bas dobru foru :) ne znam stvarno...ja kad odigram basket izgubio ili dobio srecan sam :D:D da je teodosic dao 30poena 10 skokova 10 asistencija i da smo opet izgubili a on se smejao da li bi ti i tada smetalo ?:) da smetalo bi mi... je se ne smejem kad izgubim... zapravo ne znam nikog da se smeje kada izgubi tekmu do koje mu je stalo i u kojoj je pruzio svoj maksimum.... a sigurno nisam igrao za polufinale i sigurniji prolazak na olimpijadu... ali da boze mili, on je prvi igrac evrope za 2010., to je za njega boza ... decko je preterao, treba neko iskreno da ga spusti malo na zemlju, da bude covek pre svega pravda ti ga recima - zar je trebao da place ? jel li ti, koliko si para dobio :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Realno, nije igrao poslednje 4 kao prve 4 tekme. Tu nema sta da se kaze. Bio je prvi po asistencijama, svaki ulaz, prodor se zavrsavao dobrom asistencijom, a sad se samo halavi.Koji smo mi paceri Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 nemaju oni te pare za koje mogu da me potplate :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts