Dule_smor Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 vise srece nego pameti, al dobro... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Kako to da ono nije bio faul nad teom? Veceras se ide na nadvoznjak iznad autoputa da se pisa po turcima koji se vracaju nazad u njemacku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Osvajamo, poz! Take 2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 JE BI ! ocajno drugo poluvreme... UH! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Ooo sunce ti jebem sudije napasete mi se kurca dlakavog Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 toliko nisu imali skilla i srece da ni sueije nisu pomogle. inace, 2 prosecne reprezentacije, ne osvajamo, poz. Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 utakmica jeste ochajna ali da oni prvi faul u trecoj dobiju minut pre kraja je mnogo pa sve odbranu da igraju kao prepelice. svaka cast nasim igracima na tome kako nisu prsli mentalno. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=nZ7oQjLla5c&feature=related Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 dobro onu fukaru opet nije zabolelo oko da neko drugi umesto njega sutira penale, mater im Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 is it me, ili su nas sudije osakatile baš ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 kolko mi je drago !!! jebi bre govna Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobermann Posted September 11, 2011 Author Report Share Posted September 11, 2011 kako nas nisu osakatili pederi jedni! ma ima Boga! A veceras sto ce da bude tekma jebem ti sunce. ja mislim da ce oni da se takmice ko ce da izgubi jer nas ni jedni ni drugi ne zele ;) A da vidimo i nemci sta ce da urade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Quote na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 a zanimljivo je da smo tacno pre godinu u turskoj izgubili od istih... tako da jeeeeeebi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 ja sam se pokido, a i nisam video da je bilo na rur-u :)) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 moze i sada, ali sacekacemo docek ispred skupstine da se odredjeni clanovi rur foruma, blic komentatori, fejsbuk/vukajlija retardi/vecina cigana i tako ti ljudi napasu dlakavih jaja Dudi, Teu, Tepicu, Kosti i kompaniji, poz P O Z ! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Svi su kenjali za i Tepica, a, recimo, ovo prvenstvo igra sasvim ok. Kosta jeste gresio, ali je imao za 9min 8 poena i 6 skokova - sasvim solidan ucinak. I ne, nisu mi smesne 'fore' sa vukajlije za njega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 moze i sada, ali sacekacemo docek ispred skupstine da se odredjeni clanovi rur foruma, blic komentatori, fejsbuk/vukajlija retardi/vecina cigana i tako ti ljudi napasu dlakavih jaja Dudi, Teu, Tepicu, Kosti i kompaniji, poz P O Z ! ijaooooo... idemo radimo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 dobro je, nece se kosta naljutiti i igrati losije zbog postera sa vukajlije... mozete da se opustite :) a, u 1/2 finale idemo sigurno! Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 dobro je, nece se kosta naljutiti i igrati losije zbog postera sa vukajlije... mozete da se opustite :) a, u 1/2 finale idemo sigurno! nece brate, ali nervira me to ponasanje kod ljudi svi su iz SRBIJA!!!111121331 fazona kada se igra dobro i dobija, a cim krene losije odma' krecu sa prozivanjem igraca (vukajlija je samo jedan vid tog prozivanja) i strucnim analizama kako je Duda pogresio u taktici, mislim WTF FFS i tako to :D svi igraci iz repke su jebeni carevi, ponavljam milioniti put, a Duda izvlaci od njih vise od maksimuma! osvajamo naravno, poe Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 dobro je Kosta odigrao s turskom ali Teodosic koju je srecu imao pa nismo izgubili, zaboravice mu se onaj sut na kraju lako a zamislite da su dobili, razapeli bi Teodosica mediji ovde. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 a da je pogodio, mediji bi vikali TEO BOND!11 mogu i oni slobodno da stanu u red za ispašu Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Nemoj tako velikodušno brate, ljutiće se Vića ako ne ostane za njega. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 (edited) Vanja car. OK, imamo tu kosarkasku reprezentaciju na celu sa Dudom...sastavljena je od momaka koji nisu neka vrrrrrhunska klasa(osim Teodosica, Krstic je to bio pre povrede u Nju Dzersiju i Velickovic koji ne igra zbog povrede). Snaga je u timu i drugacijem prilazu reprezentaciji. (dolaze na priprememnogo ranije od svih ostalih, recimo) Momcu uzmu srebro ne EP, izgube od objektivno boljih Spanaca, budu 4. na SP zbog velike kradje prosle godine i to sve posle velikog posta nase reprezentativne kosarke....ali neeeeeeeee ljudi to veoma brzo zaborave i nakon 2 poraza pocne najgore cigansko pljuvanje na svetu. Ok je kritikovati, ali ovo je vrhusnki debilizam. Neka mi naduvaju jaja svi koji kenjaju iz svojih fotelja. U cemu smo sve to toliko dobri i koji su to standardi u ovoj jebenoj drzavi koje kosarkasi ne mogu da ispune? Teodosic je odigrao odlicnu utakmicu, samo onaj ko se ne razume u kosarku bi mogao da mu kenja za jedan promasen sut(kakve god da su okolnosti). Onu njegovu izgubljenu loptu ne vredi ubrajati u greske, jer je bio faul. Valja pomenuti asistenciju za Savana i stpopostotan ucinak za slobodnjaka na kraju. Edited September 11, 2011 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts