Jump to content

Sade 30.oktobra u Beogradu!

Lucky

Recommended Posts

Ja sam bio sad u maju na koncertu u Stokholmu i definitivno ako volite Sade ne bi trebalo da propustite koncert i kod nas, pod uslovom da ga ne otalja :)

Pevala je ravno 2:20h, sjajan performans.

Popularna pevačica Šade 30. oktobra dolazi u Beograd. Biće to njen prvi koncert kod nas, a ulaznice biće u prodaji od srede, 31. avgusta, po sledećim cenama: 3500, 3900, 4500, 4900, 5500, 5900 i 6900 dinara.

Njeni koncerti često se opisuju kao dva sata čarolije tokom kojih Šade vodi svoje obožavaoce na putovanje od jednog do drugog hita, od svima poznate pesme "Smooth Operator" preko bluz balade "Jezebel", pa do pesama sa njenog najboljeg albuma "Soldier of Love".

potpisujem svaki ivanov post do sada na ovoj temi, ono, kao kul je sade, al to je to, ništa spec :)

Jadni likovi poput Dragana koje će ribe naterati da idu na ovo i koji će da puknu opasne pare :D

(izvinjavam se Draganu ukoliko sam pogrešno procenio situaciju, mada mislim da sam ubo:))

Edited by BLACK JESUS IS BLACK

• 2 weeks later...

potpisujem svaki ivanov post do sada na ovoj temi, ono, kao kul je sade, al to je to, ništa spec :)

Jadni likovi poput Dragana koje će ribe naterati da idu na ovo i koji će da puknu opasne pare :D

(izvinjavam se Draganu ukoliko sam pogrešno procenio situaciju, mada mislim da sam ubo:))

ne da nisi ub'o, nego si opasno promashio :)