SHMEKER Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 (edited) torrent - http://www.multiupload.com/5DOQAMB4WC http://www.megaupload.com/?d=YYUE58AX part 1 http://www.megaupload.com/?d=575HPA1W part 2 http://www.megaupload.com/?d=6D3ZF9OL ili ovako iz jednog dela U demu se nalaze sledece ekipe:MU,Napoli,Milan,Porto,Santos i Penarol i ovo je prvi demo sto znaci da ce izaci jos jedan demo sredinom septembra U 2. demu koji ce biti final code ce biti:Tottenham Hotspur, FC Bayern Munich, FC Internazionale Milano, Rangers FC, Club America and Sport Club Internacional. Uzivajte ;) Edited August 23, 2011 by EXPLOS1VEEE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Odlichno si isprekopirao pola linkova bratori, svaka cast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 + Sto linkovi moraju biti u code-u. inb4 rur hosting warez content Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted August 23, 2011 Author Report Share Posted August 23, 2011 coko idi u dupe :D nisam ni gledao sinoc je sve lepo radilo,tebe ivane ne razummem sta hoces da kazes da ne smem da okacim linkove da je to piraterija sta ? dozvoljno je jer je ovo Demo nije full igra... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Ma zbunio se, demoi su ok skroz, tj. linkovanje istih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 I dalje ne ide tebi to linkovanje bas kako treba ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 hvala eksploziv! torrent lepo pici, dosta mi je brzo skinuo sa njega ... sad instaliram jedva cekam probam!!! Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Meni se ne svidja nesto na prvo igranje, ko da igram pes 2009 :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted August 23, 2011 Author Report Share Posted August 23, 2011 a jbg brt ipak je ovo demo i nije finalni kod,slika je dosta mutnija ako si izvalio golmani su katastrofa itd a i pes 2009 je posle 6 bio najbolji msm tako vecina kaze jer su 2010 i 2011 bili katastrofa,sredinom septembra izlazi taj drugi demo sa finalnim kodom pa cemo da vidmo kako ce to biti nadam se da ce ispraviti dosta gresaka iz ovog demoa : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Kada je izašao demo 2011 bio je otprilike isti kao i finalni rezultat. Nisu ništa znatnije promenili, daj bože da ne bude tako i u ovom slučaju. Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 mora se ovo probati. I kenjate za 2011, meni je najkul pes jos od 6ice !!! Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Igrao sam, nije mi se dopao neshto. Mada, od pre 2 godine sam batalio PES, jednostavno nije to to... Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
owned Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Igrao sam.. ne svidja mi se uopste. plus ona mutna slika,nadam se da ce srediti to... Nego jel zna neko,jel su mozda objavili negde da li ce biti Partizan uradjen ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted August 25, 2011 Author Report Share Posted August 25, 2011 zavisi,imaju licencu za LE ako partizan udje trebalo bi da ih bude ako ne izacice za par dana patch i to je to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 mora se ovo probati. I kenjate za 2011, meni je najkul pes jos od 6ice !!! + ∞ !!1 ako u 12ici malo poprave kreativnost u pas igri i poboljsanu odbranu protiv trougla...pa to ce biti najsavrsenija simulacija fudbala ikada! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Jedina stvar koji mi je bash bash bila uzasna u 11ici su jebeni zabagovani igrachi koji stoje dok lopta lagano prolazi pored njih. Btw, mogli bi neki rur mini turnir da organizujemo... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 (edited) za razliku od 11 je odlicna, tj igriva je koliko toliko, videcemo u septembru finalni kod, ima potencaijala, ali opet ce se fifa vise igrati :) zavisi,imaju licencu za LE ako partizan udje trebalo bi da ih bude ako ne izacice za par dana patch i to je to... harrrrr Edited August 25, 2011 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Да поправе само АИ био бих срећан, па макар играли и 2д фудбал у 320х200 :) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurotresin@ Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 za razliku od 11 je odlicna, tj igriva je koliko toliko, videcemo u septembru finalni kod, ima potencaijala, ali opet ce se fifa vise igrati :) harrrrr meni je ocajan ovaj kod , cekam finalnu igru , ali opet kazem ja ne znam za turnire u FIFI samo PES turniri se igraju :) tako da je po meni PES igriviji dosta :) videcemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Kure obraduj devojku, kupi joj tablet PC. Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 @trn ja ne znam nikoga irl da igra fifu :o Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 Kada je izašao demo 2011 bio je otprilike isti kao i finalni rezultat. Nisu ništa znatnije promenili, daj bože da ne bude tako i u ovom slučaju. Требало би да не буде тако, биће још један демо који ће да буде као фул верзија, само, наравно, ограничен садржајем, док је овај демо прелиминарни, тј. још се ради на свему живом. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Igrao sam.. ne svidja mi se uopste. plus ona mutna slika,nadam se da ce srediti to... Nego jel zna neko,jel su mozda objavili negde da li ce biti Partizan uradjen ? Podesi rezoluciju pa neces imati mutnu sliku :D Zasto bi Partizan bio u PES-u? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted August 29, 2011 Author Report Share Posted August 29, 2011 imace mutnu sliku nije do rezulucije nego do demoa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 @trn ja ne znam nikoga irl da igra fifu :o takodje. jedini koga znam, a da igra fifu je vilsir Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts