Dominus_Pb Posted February 10, 2017 Report Share Posted February 10, 2017 Oni su nadlezni Quote soNea Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted February 22, 2017 Report Share Posted February 22, 2017 (edited) On 2/9/2017 at 10:09 PM, Dominus_Pb said: Muka mi je da igram kao 5i u ruskim 4 men stackovima, pa ako ima neko slicnog ranka, ko zeli da igramo ponekad zajedno neka me doda na steam Dominus4pb, trenutni skill rank mi je golden nova III, najvisi rank mi je pre perioda neaktivnosti od godinu dana bio GM II. Pozdrav! Dodacu te ja, samo daj link. Trenutno sam MG2 na novom accu. Edited February 22, 2017 by Guccimist Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted February 24, 2017 Report Share Posted February 24, 2017 Jebote uvek kad igram pomislim pa nije da se cituje , po meni i nema toliko citera ne znam. Kad nacuis mapu prefirujes vecinu mogucih spotova, sve nas moze usrati da ubijemo iz neke shit pozicije etc. Ali sinoc sam igrao sa 4 turcina u timu , i bar jedan od njih je imao WH i govorio drugima tacno sve infos gde su enemies. Do sad nisam naletao na tako neke obvious chitere ali sam se bas skenjao sinoc kako to opusteno rade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominus_Pb Posted February 24, 2017 Report Share Posted February 24, 2017 On 2/22/2017 at 11:05 PM, Guccimist said: Dodacu te ja, samo daj link. Trenutno sam MG2 na novom accu. Kasno Guccimist na klanrur dodje :). Uninstalirao sam CS GO, toksicna igra. Igram cs od 2000 godine, prosao sam razne verzije i varijante 5v5 mirc/msn/gather... Community nikada nije bio ni priblizno tuzan kao sada. 90% partija Rusi i Turci 8/10 igraca. U 7/10 partija sumjivi likovi sa privatnim profilima. Voice abuse svaka partija prica se ruski, turski i vristi se kada se pogine. Zbog prethodno pomenutog moram da blokiram komunikaciju sa saigracima u 90% situacija da bih mogao da funkcionisem, a cs nema cari bez timskog rada. Rank pada zbog inactivitija, a posto nisam u situaciji da stalno mogu da igram iznova prolazim kroz nove sokove. Sad sam morao da krenem od GN2, igram nekih 10 dana da se vratim na MG1. Kada se sledeci put pozelim cs-a i ponadam se da je situacija drugacija nego sto jeste, pozelecu da igram i verovatno cu biti GN1, a onda ponovo Rusi, Turci i sumnjivi.... Quote soNea Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted February 26, 2017 Report Share Posted February 26, 2017 Ako odlucis da se vratis javi. Ja sam zapeo na LEMu sa main akauntom, dalje ne mogu. Em zbog tima em zbog citera em zbog mene samog. Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilgrim_3 Posted April 16, 2017 Report Share Posted April 16, 2017 (edited) Jel ima Old School igrača u CS ... Meni bi bilo extra da me Old School igrači koji me poznaju dodaju na Steam pa da igramo kao u dobra stara vremena. http://steamcommunity.com/id/mitamacro/ Mita, Pilgrim iz G ili KGB klana :) Edited April 16, 2017 by pilgrim_3 Quote Mita, Pilgrim, G klan, KGB klan Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreka Posted April 21, 2017 Report Share Posted April 21, 2017 (edited) On 4/16/2017 at 2:15 AM, pilgrim_3 said: Jel ima Old School igrača u CS ... Meni bi bilo extra da me Old School igrači koji me poznaju dodaju na Steam pa da igramo kao u dobra stara vremena. http://steamcommunity.com/id/mitamacro/ Mita, Pilgrim iz G ili KGB klana :) Ima oldschool igraca noobe :) Dodaj me http://steamcommunity.com/id/krekaja Ako se secas uopste u to vreme "malog Kreke" (Krekaja po uzoru na Flekaju koji vas je godinama maltertirao u koje kakvim finalima) iz Netplusa. P.S. Citera uopste nema toliko ukoliko posedujete prime account. Generalno svi previse panice oko citera. Ja udjem u partiju i za vreme Warm Up-a neko uvek krene da proziva za cheat. Rank mi je LEM pa vi vidite. To su toksicni ljudi kao i oni na doti samo sto u doti ne postoji chitovanje pa je onda prozivanje iskljucivo na licnom nivou sto je po meni jos gore ali nema veze. U ostalom ako vam se ne svidja njihova brojnost na MM-u platite lepo ESEA, 7e kosta mesecno, 128 tick server i najbolji anti cheat program ikada napravljen. Ljudi nisu toksicni svako ima mikrofon i daje info i jos bitnija stvar bolji je od fejsita barem 3 puta. Faceit po meni jedno veliko djubre koje u poslednje po meni SIGURNO ima vise citera od PRIME MATCHMAKING-a od LE-a pa na gore. Da ne pominjem cinjenicu da sam skoro odigrao kalibraciju na faceit-u, pobedio 5/5 partija sa 20+ killova i dobijem Rank 5 ali to nije razlog zasto ih mrzim :D Edited April 21, 2017 by kreka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucLe0 Posted May 9, 2017 Report Share Posted May 9, 2017 Samo da pozelim rustardiranoj stoci iz volvoa koja se "bore" protiv citera u ovoj raspaloj smrdljivoj igri rak mozga i svih preostalih organa ,sve im jebem mrtvo i zivo na svetu sto imaju... Ne znam ni sam koliko sam retardiranih mongoloida sa cheatovima reportovao u zadnjih 20 dana, znaci ne govorim o jebenim whackovima i gledanjima jebenih demoa i gatanju da li je gledao kroz proklete rustardirane zidove , govorim o otvorenom citovanju, aimovima ,spin botovima i koji vec kurcima koje danas ovi slepci koriste, i nijedan od njih nije vac banovan, jednostavno ne vredi... Odvratna rustardirana mongoloidska organizacija, koja zaradjuje jebene stotine miliona dolara na proklete skinove i ne zeli da potrosi jebeni hiljaditi deo tog novca da omoguci fre uslove ljudima koji su platili tu prokletu igru i te proklete skinove... Rak vas naceo sve do jednoga , deca vam vukla ulevo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 9, 2017 Report Share Posted May 9, 2017 ja sam razumeo da se zato igra na nekim drugim serverima a ne valve? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 9, 2017 Report Share Posted May 9, 2017 esea, lol. nabijes A+ i i dalje igras partije sa F- autisticnom britanskom decom :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
p0h3n Posted May 25, 2017 Report Share Posted May 25, 2017 Ljudi jel ima neko problem posle ovog novog update? Meni se desava da secka kao da mi na sekund padne fps na 20 a ne pada kostantno je 150-180 i ping je ok, i jos jedna stvar ako iz igre izadjem u windows nema trika da se vratim u igru odma zakuca ceo komp i pise csgo is not responding i moram da rr komp, To mi se sve desava pose ovog novog updatea prekljuce radiolo sve savrseno pa ako neko ima ideju sta to moze biti ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT# Posted September 19, 2017 Report Share Posted September 19, 2017 Vidim da je tema odavno zavrsena, ali sto se tice novog update-a meni je znatno fps opao i dosta mi dropa, recimo sa 250 mi spadne na 90 pa se penje na 150 ali ne znam bas u cemu je poenta, kad udjem u smoke fps mi je 300 zakucan, graficka je Radeon rx 560 procesor i5 sad sta bi moglo da bude, Quote ★OaO★ DeathRun [VIP+KNIFE+FDL] - CLASSIC ip: 178.32.137.193:27048 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted September 19, 2017 Report Share Posted September 19, 2017 Quote There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pidzi Posted October 31, 2017 Report Share Posted October 31, 2017 Pozdrav , zanima me da li neko zna za Hyperx Cup , jel se mogu prijavljivati ekipe iz drugih drzava (BIH) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Stojanovic Posted December 10, 2017 Report Share Posted December 10, 2017 gde je najeftiniji cs go? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasteR :) Posted November 27, 2018 Report Share Posted November 27, 2018 Jbt, krepao forum :) Al ajde da prodam... Skoro sam uzeo novu grafiku, RX 480 asus strix, imam ryzen 1400 i 16GB RAM-a. Imam velike varijacije u fps-u. Skače od 100+ do 250+, da li je to normalno ili bi fps trebao da bude konstantniji na nekom nivou? Quote :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted November 27, 2018 Report Share Posted November 27, 2018 predji na intel Quote kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasteR :) Posted November 28, 2018 Report Share Posted November 28, 2018 5 hours ago, EnzoPoz said: predji na intel Kasno je za to. Quote :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoZo Posted December 11, 2018 Report Share Posted December 11, 2018 On 11/27/2018 at 3:08 PM, MasteR :) said: Jbt, krepao forum :) Al ajde da prodam... Skoro sam uzeo novu grafiku, RX 480 asus strix, imam ryzen 1400 i 16GB RAM-a. Imam velike varijacije u fps-u. Skače od 100+ do 250+, da li je to normalno ili bi fps trebao da bude konstantniji na nekom nivou? Da li si reinstalirao sistem? :) Meni je to pomoglo posle ubacivanja jace grafike iako sam lepo obrisao stare i instalirao nove drajvere.. :) Inace, diskusije nema, CS za DZABA i ima ovaj Battle Royal mod lol Quote LozoMaps https://brankela.github.io/lozomaps/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feel--- Posted June 5, 2020 Report Share Posted June 5, 2020 Neko ko otkupljuje skinove sa csgo-a? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dincic03 Posted August 9, 2020 Report Share Posted August 9, 2020 Na faceit aplikaciji i na guglu nemam opciju za 5v5 matchmaking. Dali znate kako da resim taj problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted October 4, 2023 Report Share Posted October 4, 2023 Промените назив у ЦС 2 ❤️ Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 4, 2023 Report Share Posted October 4, 2023 2 hours ago, twisted system said: Промените назив у ЦС 2 ❤️ prihvatamo komentar i promenjeno! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted October 18, 2023 Report Share Posted October 18, 2023 On 10/4/2023 at 9:18 PM, Lucky said: prihvatamo komentar i promenjeno! Захвалан! ❤️ пс: Јуче сам коначно играо игру у "пуном" графичком капацитету, дошла ми је 1070ти са поправке, искрено сам презадовољан, од 1.3 верзије играм ЦС и играо (као и већина) све могуће пуцачине од Квејка па до УТ'а, јако лепо освежење да за промену играм флуидну игру а не да возим ФАП'а! 😂 Свиђа ми се како је урађен УИ, "хитбоксови" су ок, мало ми је чудна куповина, али навика је још веће чудо. Видимо се преко нишана свакако! Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 19, 2023 Report Share Posted October 19, 2023 21 hours ago, twisted system said: Захвалан! ❤️ пс: Јуче сам коначно играо игру у "пуном" графичком капацитету, дошла ми је 1070ти са поправке, искрено сам презадовољан, од 1.3 верзије играм ЦС и играо (као и већина) све могуће пуцачине од Квејка па до УТ'а, јако лепо освежење да за промену играм флуидну игру а не да возим ФАП'а! 😂 Свиђа ми се како је урађен УИ, "хитбоксови" су ок, мало ми је чудна куповина, али навика је још веће чудо. Видимо се преко нишана свакако! Pa to je sad glavni predmet diskusija na internetu, što trenutni "pro" igrači nisu baš zadovoljni time kako izgleda CS2. Sa druge strane, kao i sa svakom novom stvari igrači se bune i neće da prihvate, tj. ljudi generalno - setimo se svakog updatea Facebooka ili instagrama ili foruma ovde itd 🙂 takođe sam siguran da je Valve uradio dovoljno ispitivanja da zna da nije u riziku, a ono što ovoga puta nisu hteli sebi da dozvole je da ostane i 1.6 pored cs tj. u ovom slučaju cs 1 i cs 2, tako da su mudro zamenili keca dvojkom. slično kao i blizz sa overwatch što je uradio, jer bi verovatno svi ostali da igraju ow1 i cs1. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts