Jump to content

MasteR :)

The X
 • Content Count

  205
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MasteR :)

 • Rank
  Imam pravo na custom titulu!
 • Birthday 10/16/1980

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://www.mojsajt.com

Profile

 • Klan/Tim:
  <sprc>
 • Omiljene igre:
  CS, CM

Recent Profile Visitors

2,666 profile views
 1. Jbt, krepao forum :) Al ajde da prodam... Skoro sam uzeo novu grafiku, RX 480 asus strix, imam ryzen 1400 i 16GB RAM-a. Imam velike varijacije u fps-u. Skače od 100+ do 250+, da li je to normalno ili bi fps trebao da bude konstantniji na nekom nivou?
 2. Možda zato što je praktično isti lik pravio. Osim što je meni leftovers 100x bolja serija. Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
 3. Ubacio sam u igraonici 12 komada UT3, igra sabija. Imam dobre mašine i radi u 1920x1080 da ne trepne. Danas sam tek installirao, i vidim šta ću radim preko zime. :) Igra je 20e preko steama mene izašla ZNATNO jevtinije kod mog dobavljača. Ponavljam, meni je igra fenomenalna. Velika štete što se ne igra više.
 4. Ljudi, Bakarić tj maximilijan ceo dan danas plače za accountom ovde po igraonici, tako da nije do njega, naravno. ;) Neko mu je poslao link, ali je saigrač to video, i msm da čak nije ni otišao na njega, oterali su ga u kurac i promenili pass, ali džabe. Pošto on zna Engleski ko i Japanski, pisali smo steam supportu, koje su šanse da mu vrate acc sa obzirom da nema cd key?
 5. Ima li negde rezova on line, prate li se negde rezultati ažurno i sl?
 6. Kao što obećah, kratki review G3-a. Detaljnim poređenjem utvrđeno da je ergonomija tj oblik preslikan MX 300 što je meni jako bitno. Ostalo je bez mane, samo malo vremena da se naviknem na precizniju prenos pokreta tj laser i mnogo veći DPI. Msm da ću da kupim još jedan da imam kad ovom odzvoni. :)
 7. Ovakvih slučajeva kao saintov na netu malo more! Kako sam malo zagooglao na tu temu, obišao forume (sk, bench, itd) pa i youtube, ovih slučajeva je zaista previše. Ne mogu da tvrdim definitvno, ali poprilično sam siguran da nije isti slučaj sa logitechom. Razer je zaista uradio neviđeno dobar posao sa dizajnom, što ambalaže što samog miša, ali da to nije tako, pitanje je da li ono što ostaje može da se meri sa logitechom. Kvalitet nečega, pogotovu u današnje vreme hiper proizvodnje svega - meri se u što manjem procentu reklamacije, i to je to. A kako vidi, razer tu baš ne može da se pohvali posebnim rezultatima. Kada sam se sada na par dana vratio na mx300, vidim da mi taj oblik savršeno paše, malo pretrage na netu i 99% pozitivnih utisaka nateralo me da naručim prvi G3 koji sam našao. Uostalom, Njega sam tražio i u startu, ali ga nije bilo nigde. Da paradoks bude veći, držim prodavnicu PC opreme, i razera sam uzeo od sebe po nabavnoj ceni, da nije toga, verovatno i ne bi. Javljam kako služi G3 na ovu temu, iako tom postu nije mesto u ovom topiku. :)
 8. Kasno je sada, iskopao sam G3 za 2900. Oblik je idealan jer sam 10 godina imao (imam i dalje, radi normalno) MX300, videćemo kako ću da reagujem na laser, ima ga ortak, ne može da mu se naoduševljava, a pika CS 5 sati dnevno. Lako ću ga zavaljam, ako ne bude pasovao, jako ga malo skoro pa nimalo ima na tržištu, a kažu da je odličan mahom svi koji ga imaju. Videćemo.
 9. Evo ga moj razer. Zbog ovakvog desnog klika, vratiće se u radnju iz koje je došao a ja ću da kupim logitech G3. Od razera ću da kupim praznu kutiju, da mi bude ukras na stalaži. http://www.youtube.com/watch?v=FtubLQHosw8&feature=player_embedded
 10. Elem, ne mogu da gledam replay-eve sa Echo Isles mape, iako sam je uredno skinuo i pohranio u odgovarajući direktorijum u kom traži mapu kad pokrenem replay. Ponaša se kao da je nema. Anyone?
 11. Šta sad, ne mrzi te da se praviš pametan, a mrzi te da odgovoriš?
 12. Moj ćale je policajac! Nego, moj nick je marcuss.rs, nisam neki, ali nisam ni totalni bilde, imam oko 50% uspešnosti, 40-40, uglavnom u 2-2 pikanju. Pa ono, ako neko ćeO da cepa 2-2, ja sam rad, mnogo mi bolji trip od 1-1, barem trenutno, totalno sam horney na 2-2. A može i 1-1, samo neću sa quake-om, on će me otresti. :)
×
×
 • Create New...