Guest Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 ja sam pazario neki braunov brijač, ne iz cruzer serije nego ovi koji su baš specijalizovani za brijanje. mogu njime lepo da se obrijem, recimo da skine 90% onoga što skine žilet, što je kul. s druge strane, treba mi više vremena da se obrijem braunom nego običnim žiletom, ako je malo duža brada onda mogu slobodno da zaboravim na braun, a i nije nešto prijatno brijanje njime. sve u svemu, gotivno je što ne zahteva sve silne pripreme koje su obavezne za mokro brijanje (tuširanje, pena, blabla) al da treba opet da dam pare, ne bih ih dao. a što se moje brade tiče, negde do 25. godine sam bio u grujinom fazonu, dve dlake u tri reda, a onda odjednom dobih neku bradu lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Brijem bradu gillette fusion-om, ponekad i bez pene, samo malo tople vode i to je to. Ne brijem se svaki dan poshto me mrzi, obichno 2 puta za nedelju dana, a bradicu trimujem Moserom koji je car za te stvari ) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 a što se moje brade tiče, negde do 25. godine sam bio u grujinom fazonu, dve dlake u tri reda, a onda odjednom dobih neku bradu lol Значи имам добре шансе да набацим квалитетне бркове \0/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 I sad, to su profi mašinice za šišanje, za profi šišače, i ovaj model kojeg sam uzeo je osnovni, i košta tih 4500, ima i skupljih naravno ali to su baš profi, a ova je kao "polu-profi". Sve ovo govorim zbog toga što je ružna kao đavo i izgleda kao nešto iz čehoslovačke od pre 40 godina. Ali je zato, kažu, izdržljiva itd, sečivo je made in germany, ostatak je made in hungary, tako da je kao kul stvar. Ima i dodatke za brijanje, garanciju etc. Ako je želiš, prodaje se samo na jednom mestu u BGD-u a to je u Ustaničkoj blizu zgrade Beomedicine, odnosno tačno prekoputa onog Maxija kod stanice autobusa, ima onako red uvučenih radnji u nekoj zgradi, jedna od njih je i radnja za profi šišače (valjaju one lavaboe za pranje kose, farbe i tako to) ali i ove mašinice. Sad sam zaboravio kako se zovu. Јурио сам овај модел по граду, али изгледа да је контигент произведен у Немачкој распродат. Свратио сам у ту радњу, до пре пола године су имали бордо модел, сада само нове црне, Made in Hungary. Ако неко зна где се још увек може пазарити нека јави. Када сам већ овде, како те служи он Лаки? Неки батица из Бахреина продаје горе поменути модел на иБеју http://www.ebay.co.uk/itm/MOSER-Hair-Clippers-TYPE-1400-/280775331227?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item415f838d9b, само укупна цена са поштарином би ме изашла као до јаја Wahl модел, тачније Taper 2000(исто са иБеја). Можда је опет квалитетнији тај Moser, не бих знао. Овај домаћи сајт као слику има бордо модел, али га немају, само црни, чисто да се неко не зезне. http://www.saloninfo.rs/prodaja-kozmetike/product.php?productid=2583&cat=0&page=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 28, 2011 Author Report Share Posted November 28, 2011 Moser je kupio Wahl, ako sam dobro razumeo, tako da verujem da je kvalitet isti, ako ne isti onda vrlo, vrlo sličan. Јурио сам овај модел по граду, али изгледа да је контигент произведен у Немачкој распродат. Свратио сам у ту радњу, до пре пола године су имали бордо модел, сада само нове црне, Made in Hungary. Ако неко зна где се још увек може пазарити нека јави. Када сам већ овде, како те служи он Лаки? Meni šljaka super, ne znam sad doduše koliko već imam mašinicu, morao bih da kopam neke račune i slično, ali oko godinu dana, šljaka kao prvog, sve fino skraćuje itd. Nije za baš baš do kraja tj. prosto ne može da u'vati baš sitne dlačice, ali ono kad kažeš "šišanje na nulu" to ćeš i dobiti :) Lako se čisti i ok su oni dodaci za šišanje, ima jedan koji je valjda kec a od dvojke do recimo 10 ide jedan dodatak sa podesivom "dubinom". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Wahl је купио Moser, с тим да је Moser задржао свој принцип пословања, али оно што је исто су фабрике које им склапају уређаје, које је уделио Wahl, у Мађарској на пример. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 28, 2011 Author Report Share Posted November 28, 2011 Wahl је купио Moser "Kuče je ujelo dete" :) Sve u svemu, mislim da si safe i sa tim iz Mađarske, mislim, nije to sad ne znam kakva razlika, ako mene pitaš, tj. ne verujem da jeste. Ipak su to profi alati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Неки продавци и фризери су ми рекли да је повећан број рекламација након што је Moser кренуо да се склапа у Мађарској, па зато гледам ако успем да уграбим бордо модел. Изгледа да ћу на крају да се цимам са наручивањем преко нета. А Wahl се склапа исто у Мађарској и другим државама, иако на кутији увек пише "Made in USA". Класична капиталистичка политика пословања, лик из задруге ми је рекао да су се и код нас склапали с времена на време иако су шатро "Made in Germany", лудница... Верујем да не бих имао проблема ни са таквим моделима, ипак га нећу користити интензивно, али када већ узимам, да узмем да ваља! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 28, 2011 Author Report Share Posted November 28, 2011 Podržavam! Ja imam ovaj braon/bordo, baš ću da vidim šta piše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Узео сам на крају Moser 1400 као што сам и планирао, ал нисам наручивао преко нета јер сам после видео да су сечива код нових модела рађена у Немачкој по старом, а пластика у Мађарској. Радња је она горе поменута, у Устаничкој. Иначе Лаки, када стављаш уље, само капнеш пар пута по дужини сечива и то је то? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 1, 2011 Author Report Share Posted December 1, 2011 Vrh, da te služi u sreći i veselju! Da, ja nakapam recimo 3 kapi ono levo, desno i u sredinu i onda rad sečiva prirodno to razmaže dalje. Rekla mi je ova iz prodavnice da je to ok količina te da ti on a mala bočica ulja traje mesecima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 (edited) Fail! Edited November 13, 2013 by GhostFace Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
11010 Posted February 16, 2017 Report Share Posted February 16, 2017 Izvinjavam se što podižem temu iz mrtvih, ali možda će još nekom zatrebati. U čemu je fora sa ovom prodavnicom, zašto je Moser 1400 toliko jeftiniji nego na drugim mestima: http://profitehnika.rs/proizvod/moser-1400-profesionalna-masinica-za-sisanje/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 16, 2017 Report Share Posted February 16, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted February 16, 2017 Report Share Posted February 16, 2017 ISTOK LEVEL MARKETING Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
11010 Posted February 16, 2017 Report Share Posted February 16, 2017 Nije to u pitanju :D Kupujem mašinicu, video sam da se ovde diskutovalo o tome, pa rekoh zašto da ne pitam kad već imam napravljen nalog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 16, 2017 Author Report Share Posted February 16, 2017 zato što je verovatno nemaju na stanju ili je sajt od pre sto godina, naravno pod uslovom da nije istok level marketing. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted February 16, 2017 Report Share Posted February 16, 2017 A kada je potencijalni istok level napravio nalog? Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 16, 2017 Author Report Share Posted February 16, 2017 mislim da to i sam možeš da vidiš na profilu, ali da skratim postupak, u septembru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 5, 2022 Report Share Posted May 5, 2022 On 2/16/2017 at 12:10 PM, 11010 said: Izvinjavam se što podižem temu iz mrtvih, ali možda će još nekom zatrebati. U čemu je fora sa ovom prodavnicom, zašto je Moser 1400 toliko jeftiniji nego na drugim mestima: http://profitehnika.rs/proizvod/moser-1400-profesionalna-masinica-za-sisanje/ ne radi link 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 7, 2022 Author Report Share Posted May 7, 2022 On 5/5/2022 at 12:58 PM, togFU said: ne radi link hahaha, ludaku :)) ali suza mi krenula kakav divan topic! :)) da ne bude samo spam, moram da pohvalim noviji wahl koji sam uzeo u međuvremenu - tačno kad je krenuo kovid zapravo u aprilu 2020 koji mi je rešio problem prethodnog (mosera doduše, ali to je sad sve ista firma) a koji je imao onaj gajtan što se sam od sebe uvija i onda više ne može da se razvije i em se skrati em je slabofunkcionalan. https://unitech.rs/masinice-i-trimeri-za-sisanje/100001-1-masinica-za-sisanje-super-taper.html#/27-tip-zicne doduše sad vidim da je ova 10k bila je dosta manje tad, ali zato ima gajtan debeo i dugačak jedno 5 metara i dosta dobro šljaka. No imajući u vidu cenu, i dalje mi ovo deluje kao best buy - https://unitech.rs/masinice-i-trimeri-za-sisanje/104811-moser-1400-set.html još sad akcija i dobiješ sprej za čišćenje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted May 8, 2022 Report Share Posted May 8, 2022 Aj se uključim sa svojim iskustvom, možda nkeom sačuvam 40tak eura, ne kupujte Philips One Blade, prevara živa! Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 8, 2022 Author Report Share Posted May 8, 2022 52 minutes ago, millanče said: Aj se uključim sa svojim iskustvom, možda nkeom sačuvam 40tak eura, ne kupujte Philips One Blade, prevara živa! to što izgleda kao brijač i radi na baterije najčešće ne služi ničemu generalno 🙂 bolje na pijaci trimer za te pare da uzmeš na struju, makar će da seče 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted May 9, 2022 Report Share Posted May 9, 2022 11 hours ago, Lucky said: to što izgleda kao brijač i radi na baterije najčešće ne služi ničemu generalno 🙂 bolje na pijaci trimer za te pare da uzmeš na struju, makar će da seče 🙂 Way ahead of you, video sam kod nekog, pa može se reći polu-profi frizera u Šapcu, lik koristi ovo za "nularicu", i prezadovoljan je, pa sam i ja nabavio jedan. https://etrg.net/product/profesionalna-masinica-ws-t99/ Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Lucky Posted May 9, 2022 Author Popular Post Report Share Posted May 9, 2022 40 minutes ago, millanče said: Way ahead of you, video sam kod nekog, pa može se reći polu-profi frizera u Šapcu, lik koristi ovo za "nularicu", i prezadovoljan je, pa sam i ja nabavio jedan. https://etrg.net/product/profesionalna-masinica-ws-t99/ ovo deluje kao neki trimer koji dva tinejdžera pronađu na buvljaku u prodavnici kod nekog matorog meksikanca, zabačen na kraju police. kupe mašinicu, shvate da kad se ošišaju ovom mašinicom frizura ispadne savršena svaki put i mnogo više kreću da im se obraćaju devojke - namiguju na ulici, traže im da im kupe piće, otvoreno se nabacuju. Njih dvojica su srećni jer će konačno da im se "posreći" ali jedne večeri, kada jedan od njih dvojice odvede devojku kući, mašinica se budi i kolje devojku svojim sečivom, prerezavši joj grkljan! Tinejdžer u šoku ispušta krik. Njegova majka to čuje, dolazi i kuca na vrata, pita ga da li je sve u redu. Dok gleda šta će, odlazi u walk-in orman da uzme ćebe da pokrije telo, vraća se, tela nema! Javlja prvom tinejdžeru, ovaj mu ne veruje. Pozivaju devojku telefonom, ali telefon zvoni - kod njih u sobi! Prvi tinejdžer i dalje misli da je to prank, ali sutradan se devojka ne pojavljuje na košarkaškom meču na kojem je ona glavna cheerlidersica - sestra kaže da se nije ni vratila kući sinoć! Šokirani, vraćaju se na buvljak da pronađu matorog meksikanca, međutim, te radnje tu više nema! Pitaju prodavca u prodavnici do te gde je meksikanac sa tom radnjom, on im kaže da tu takva radnja i takav meksikanac nikada nisu ni postojali! Šok za šokom. Vraćaju se kući i kreću da guglaju, ispostavlja da se da je to stara mašinica zaposednuta demonima koji se hrane krvlju devojaka! Bacaju mašinicu u reku, vraćaju se kući, srećni. Sve deluje kao nekad. Ubrzo, drugi tinejdžer dobija poziv - njihov kućni ljubimac, pas PeanutButter ubijen je. Izgleda kao da mu je neko ... prerezao grkljan! Otvaraju komodu u kojoj su držali mašinicu koju su pre sat vremena bacili u reku. MAŠINICA JE OPET TU! fade to black, end of part one! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts