REAL~ Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 the winter is coming...relano, samo kad pomislim koliko cu rakije popiti da se zagrejem u onoj ledari od ambulante smuci mi se Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 (edited) ...sline, virusi, kašalj Hrani se zdravo i oblači se toplo znoj zbog debele jakne, dodatni smrad u prevozu Prvi put čujem da se neko žali na ove probleme zimi naočare koje se zamagljuju Kupi sočiva koja koja se dodatno masti Šišaj se na ćelavo kao što obično radiš. Problem? Edited September 9, 2011 by śavke У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
branko^ Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 A mrak u 5 sati, A Savke ? Kada je ptici u losoj formi drug, tada ni ona ne leti na jug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 Sočiva su kurac, kad skupim pare ići ću na operaciju like a boss, ima za manje od hiljadu evra oba oka kod Optik Profešnala A za ovo "hrani se zdravo i oblači se toplo", jel to ono kako mali Perica zamišlja zdravlje? Ne traje zima dve nedelje nego 3-4 meseca, i ne sedim ja sve vreme kući nego moram da izlazim među virusoidne ljude, uključujući gradski prevoz. Pa da imam imunitet ko Ferengi, popustio bi za to vreme plus imam sjebane sinuse i bronhije ionako Tako da jebala vas zima, leti se samo znojiš, zimi ima sto drugih govana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 samo martinke pomazu, tako da se taj problem lako resi. Metalcima, pankerima i ostalima Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 @vudu nhf, ali kukas kao baba, zima ftw \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 leti gsp smrdi osetno vise zimi kad se vratis kuci u toplu gajbu nema boljeg osecaja, a napolju nije tolko strasno kao kad je vruce. zima > leto imo Link to comment Share on other sites More sharing options...
branko^ Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 (edited) @Long: mozes kupiti i magnumke. Edited September 9, 2011 by ace1 Kada je ptici u losoj formi drug, tada ni ona ne leti na jug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 Ma jebo zimu. Nema polugolih riba po gradu. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 (edited) Ma jebo zimu. Nema polugolih riba po gradu. :( Ovo je zapravo jedini realni zimski problem. Nije mi problem čak ni bleja napolju, kad se setim pojedinih srednjoškolskih zima pre 6-7 godina, dok su se i najokorelije metalske/klošarske ekipe zavlačile u svoje kafiće, mi smo blejali u gimnazijskom dvorištu i do ujutru pili jeftina vina i pljugali, eeee kako je sve bilo lepo i bezbrižno tad Edited September 9, 2011 by śavke У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 A sad ti je stresno u pizdu materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 Sad baš čitam za ispit ''Opsednutost djavolom i vradzbine u 17. veku'' i razmišljam kako bi dušu prodao djavolu da zauvek proživljavam period od 15. do 18. godine У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 Jbt, to zapravo zvuci zanimljivo. Sta ti studiras? Ja bih prodao dusu djavolu da ne moram govnjivom motkom vise da pogledam ovo Upravljanje Kvalitetom, sere mi se vise od menadzmenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 pa ti se blago meni prebaci na mašinac :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 Jbt, to zapravo zvuci zanimljivo. Sta ti studiras? Ja bih prodao dusu djavolu da ne moram govnjivom motkom vise da pogledam ovo Upravljanje Kvalitetom, sere mi se vise od menadzmenta. Hahaha Fonovac. Pitaj malo po faksu za Teoriju Sistema i Klik Klaka, eeeee kad se naslusas prica o tome, UK i Metrologija ce ti biti kao pesmica :P https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 Nije TS ono sto je bila. UK je horor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 Jbt, to zapravo zvuci zanimljivo. Sta ti studiras? Teologiju , stric mi je pop u lokalnom selu, pa računam da udjem kod njega u službu. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 znaci,vozices bmwa gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 Napokon sam ispekao i rakiju, od 300kg sljiva dobih 34l kvalitetnog prepeka (21 grad). Zadovoljan sam kako je sve ispalo, umoran sam kao pseto, ali je vredelo! :) :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 Nije da se razumem u pečenje rakije, al jel to nije malo gradi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 Hahaha Fonovac. Pitaj malo po faksu za Teoriju Sistema i Klik Klaka, eeeee kad se naslusas prica o tome, UK i Metrologija ce ti biti kao pesmica :P Jes' stvarno, ne ide ta teorija sistema ako ne znaš osnovne integrale i izvode. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 Nije da se razumem u pečenje rakije, al jel to nije malo gradi? To mu dodje nekih ~50 stepeni, tako da nije malo. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 zar ti nisi na istoriji śavke ? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 zar ti nisi na istoriji śavke ? Igore, što mi kvariš trol? :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 ah da śjebe oça! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts