Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Swift instrukciju koristi jedna osoba koja se nalazi u Bugarskoj i uplacuje mi kesh pomocu nje. Jel mogu tu istu instrukciju da posaljem osobi 2, koja se nalazi u Nemackoj, kako bi i ona mogla da uplacuje ?

ne, instrukcije zavise od banke do banke.. ja sam imao totalno drugachije instrukcije kad su mi slali pare sa NZ i iz US

Societe ima na sajtu formular koji dobiješ sa SWIFT instrukcijama za uplatu koji je generalno uvek identičan, jedino ti upišeš svoj broj računa i on na konto toga napravi čitavu priču, tako da kapiram da se to ne menja baš tako lako/često.

krenuo novi tramvaj, valjda ću uhvatiti naredne nedelje da se provozam malo, baš sam radoznao :)

evo slike sa okretnice u blokovima, uz pozdrav nidži "pet ljudi na stanicama" togfuu :D

19089166094e5a4ac331c5d595942857_orig.jpg

valjda neće sindovati

@Ivan_

stigla sam u 4 :D ali samo zbog gužve na izlasku iz BGa ...

sad sam se vratila... moram da priznam da sam se fino "udala" .... vikendica odmah pored jezera... strava vikend ! :)

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

Hoćeš da kažeš da svaki put kada neko drugo hoće da ti uplati sredstva iz EU, ti moraš da tražiš posebne instrukcije za plaćanje?

To mi nema smisla :)

Realno, cimni Raiff (call centar radi 24/7/7) i zamoli ih da ti odgovore na pitanje.

brate mili, hocu da kazhem da se intermediate banka menja ukoliko ne ide iz njegove banke u njegovu banku :) nisam siguran da je to sluchaj ovde poshto dolazi iz EU ali je vrlo moguce, tako da je najbolje da cimne raff kao shto kazhesh :)

A realno, nije baš ni realno (!) gledati fotke sa ukrcavanja u "prvu" sedmicu, ipak su ljudi hteli ciljano da se provozaju kao da vide kako je.

al to podeli sa činjenicom da je nedelja i da je avgust, i dobićeš realnu sliku sa te okretnice u špicu :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...