Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

On 8/28/2011 at 3:15 PM, reiser said:

Swift instrukciju koristi jedna osoba koja se nalazi u Bugarskoj i uplacuje mi kesh pomocu nje. Jel mogu tu istu instrukciju da posaljem osobi 2, koja se nalazi u Nemackoj, kako bi i ona mogla da uplacuje ?

ne, instrukcije zavise od banke do banke.. ja sam imao totalno drugachije instrukcije kad su mi slali pare sa NZ i iz US

On 8/28/2011 at 3:41 PM, Neo~ said:

Pošto je ovo EU2RS, sve ok.

Svakako pozovi banku, ali ne bi smelo da bude problema/promena u SWIFT-u pošto su obe zemlje u EU i obe uplaćuju € na taj i taj račun.

SWIFT je OK, al' se intermediate menja :)

Societe ima na sajtu formular koji dobiješ sa SWIFT instrukcijama za uplatu koji je generalno uvek identičan, jedino ti upišeš svoj broj računa i on na konto toga napravi čitavu priču, tako da kapiram da se to ne menja baš tako lako/često.

krenuo novi tramvaj, valjda ću uhvatiti naredne nedelje da se provozam malo, baš sam radoznao :)

evo slike sa okretnice u blokovima, uz pozdrav nidži "pet ljudi na stanicama" togfuu :D

19089166094e5a4ac331c5d595942857_orig.jpg

valjda neće sindovati

@Ivan_

stigla sam u 4 :D ali samo zbog gužve na izlasku iz BGa ...

sad sam se vratila... moram da priznam da sam se fino "udala" .... vikendica odmah pored jezera... strava vikend ! :)

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

On 8/28/2011 at 4:01 PM, Neo~ said:

Hoćeš da kažeš da svaki put kada neko drugo hoće da ti uplati sredstva iz EU, ti moraš da tražiš posebne instrukcije za plaćanje?

To mi nema smisla :)

Realno, cimni Raiff (call centar radi 24/7/7) i zamoli ih da ti odgovore na pitanje.

brate mili, hocu da kazhem da se intermediate banka menja ukoliko ne ide iz njegove banke u njegovu banku :) nisam siguran da je to sluchaj ovde poshto dolazi iz EU ali je vrlo moguce, tako da je najbolje da cimne raff kao shto kazhesh :)

On 8/28/2011 at 5:27 PM, Lucky said:

A realno, nije baš ni realno (!) gledati fotke sa ukrcavanja u "prvu" sedmicu, ipak su ljudi hteli ciljano da se provozaju kao da vide kako je.

al to podeli sa činjenicom da je nedelja i da je avgust, i dobićeš realnu sliku sa te okretnice u špicu :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...