Guest Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 mi i dalje ne znamo gde je taj čaroban stan u knezu za 150 evra. evo, ja bih ga uzeo, čisto da uštedim pare za taksi kad se vraćam pijan iz grada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Pa jedino ako ne misli na zgradu gde je speakeasy bio, tj gde je jasmin. Mislim da u albaniji nema stanova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted August 1, 2011 Author Report Share Posted August 1, 2011 (edited) evo ova zgrada desno nije caroban Ivane, nazalost. Ali mogu da te preporucim gazdarici da se ne cimas taxijem do gajbe kad se vracas pijan iz grada. Edited August 1, 2011 by reiser Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Pa da, to je ta, na nju sam i mislio. Odlicna je definitivno kad hoces da ides negde "u grad" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 mi i dalje ne znamo gde je taj čaroban stan u knezu za 150 evra. evo, ja bih ga uzeo, čisto da uštedim pare za taksi kad se vraćam pijan iz grada. za 150e tesko, al' za 250e imash 28kvm u majke jevrosime odmah iznad politike :) pale su cene stanova opako :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Pa dobro, ali 250 evra za 28 kvadrata sad opet nije neka bagatela :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 28kvm =/= stan Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 kako za koga matori :) i meni je 40kvm ideala, al' imash ljudi kojima je garsonjera vrh i bitnije im je da budu u centru grada :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 kao na npr meni. Hocu ja taj stan u knezu za 150e. A za komunalije da dam jos 300e necu ./. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Stoji da ima ljudi koji vole male stancice i garnisere. Manji troskovi sveukupno gledano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 Za mladi par sa decom 100kvm is a must. Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 Ma jeste, milijardu kvadrata 60 kvadrata je puna kapa i za petočlanu porodicu, bitno je da se lepo ispregrađuje da svako ima svoju sobu, makar ona bila 2 sa 2. Retard koji je projektovao moju gajbu je od 60 kvadrata uspeo da napravi jednu jedinu sobu i ostatak sve povezano, idealna gajba za žurke ali za život bezveze Tako da samo kvadrataža nije pokazatelj ničega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 Ma jeste, milijardu kvadrata 60 kvadrata je puna kapa i za petočlanu porodicu, bitno je da se lepo ispregrađuje da svako ima svoju sobu, makar ona bila 2 sa 2. Retard koji je projektovao moju gajbu je od 60 kvadrata uspeo da napravi jednu jedinu sobu i ostatak sve povezano, idealna gajba za žurke ali za život bezveze Tako da samo kvadrataža nije pokazatelj ničega ima nesto i u genetici! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 ne lupetaj vudu 60 kvm za petoclanu porodicu. Vidim useravas se od privatnosti jebanja i intime dnevna soba i spavaca soba su potreba plus jedna sobica po detetu. A kuhinja, spajz, ostava, i tako to su majka mara. Ja se u onih 46 osecam kao u tamnici. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 100 kvadrata, ponavljam! dnevni boravak spojen sa kuhinjom, spavaca soba, radna soba, kupatilo i ostava, terasu ne racunam u ozbiljan funkcionalan prostor... Zasto ovako? Zato sto je tako NORMALNO, sve ostalo je TISKANJE sto dovodi posle duzeg vremenskog perioda do znamo vec cega jbg.... Btw, izvucite nekoliko situacija gde ste sami u stanu ili sa gostima i videcete da je ovo o cemu pricam razumno... Da li je realno u uslovima kada su cene stanova i uslovi kupovine nepovoljni, to nije tema ove spike... Ja npr. onu RADNU sobu vidim kao prostoriju gde mi je komp i sve ostalo cime se bavim, prostorija u kojoj se nalazi i mali lezaj pored radnog stola, prostorija u koju mozete da udjete i zatvorite vrata iza sebe i malo odmorite mozak od zene, dece itd... Ako neko tvrdi da je takvo nesto potpuno nepotrebno taj je neki zesci rahan/conan ili jednostavno nista ne radi u zhivotu pa mu isti kuratz imao ili nemao prostran zivotni prostor jer ceo dan lezhi, cirka pivo i bulji u TV... Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 Da, what fatboy said - otkada zivim u 100 kvadrata, uvek mogu negde da pobegnem kada me smore zena+deca, a i ima mesta da se napravi svoj kutak sa stolom od 3 metra, kompom, plazmom, home theatre i gadgetima Josh od kad sam ubacio tu krevet i klimu, ihaj :) Secam se da se zena naljutila kada sam skoro 2 nedelje spavao samo u svojoj sobi poshto me je mrzelo da se dovuchem do spavace sobe А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts