Highl1 Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 koji je dečko retard to je strašno a najgore je što će Keni da ostane Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 a bio je i jos jedan prajsles momenat kada je kerol krenuo nesto da rola loptu na 16 metara i samo sto nije sebi izvrnuo zglob otprilike :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Pa nismo mi zvezda... :O Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Mislis, niste osvajaci Lige/Kupa Sampiona? Jeste fushi, jeste! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 (edited) Mi smo petostruki osvajači tog eminentnog takmičenja, nego nismo oni koji stalno maštaju o sledećoj sezoni pa ništa ne urade. ;) edit: i ne pomaži mi u pretvaranju ovoga u navijački topic, moraću obojicu da nas banujem :O Edited May 9, 2012 by fushi.ryuu Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 :O Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 koji je dečko retard to je strašno a najgore je što će Keni da ostane Pise se dosta o Rafi ponovo :/ koliko dominiramo osvajamo sledeće godine Napisao bih karling kup ali to je vec odradjeno :D Ako se odstrani deadwood i dovedu 3,4 zaista kvalitetna igraca mozemo da se nadamo, ovako, opet 7,8,9 Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 ili neki derbi u kome uglavnom sabijemo pre nego sto dodje loss streak protiv wigana,blackburna i fulama Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 ili kad osvojite 5. mesto i odete u ligu evrope Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Ti da znaš pravila, znao bi da u Ligu Evrope idu ekipe koje osvoje kupove, pa smo zato počeli da se sprdamo kad smo uzeli Karling. Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Uz par pojacanja osvajamo LE, trece mesto u PL, pa sledece godine LS I PL + najmanje 1 kup! Gazimo, bez obzira na sve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 kako se divim navijacima arsenala i poola :) svaka vam cast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 (edited) ali meni stvarno nije jasno kako je pool uspeo ovoliko da fejluje sezonu, dobru ekipu imaju... reina glen-skrtel, ager-enrike leiva downing-SG, adam-henderson suarez-orah jebiga, neki ljudi su prosto zaboravili da igraju fudbal odjednom (i povredjen lukas), ali meni je ovo sasvi solidna ekipa :) pogotovo je sredina fejlovala ove sezone a bio je i jos jedan prajsles momenat kada je kerol krenuo nesto da rola loptu na 16 metara i samo sto nije sebi izvrnuo zglob otprilike :))) i kad mu je dzonson nabacio idealnu loptu, a on cevanicom u aut! :D Edited May 9, 2012 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Sa povređenim Lukasom ekipa može samo jača da bude. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 što je najgore, čak i retardirani Lukas je igračina za Spearinga, Shelveya, Hendersona i Downinga Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 (edited) Evo srećnih 7 razloga za fail: 1) Downing. Ja ne verujem koliko je on bio loš ove godine. Zapravo, kako je sezona odmicala on je bio sve gori i gori (a polagao sam najviše nada u njega, od svih dovedenih). 2) Povreda Lukasa. On je, teško mi je to da priznam, mnogo napredovao, a jedini nam je pravi igrač na toj poziciji. Stivi ne može da igra DMC više, a Spearing je drag i borben, ali je lol. 3) Suspenzija Suareza. 4) Povreda Adama. 5) Katastrofalna forma Kerola i Džerarda posle povreda (a ako Keni negde greši, mislim da njih ne zna da koristi). Od obojice očekujem maximum iduće sezone, šta god to bilo. 6) Gomila prečki i stativa i vrhunskih odbrana protivničkih golmana u poslednji minutima. 7) Henderson - najnevidljiviji čovek na terenu ikada. Dva ozbiljna veznjaka i jedan kacam rasan strelac umesto raznih Maxija, Belamija, pa čak i Kujtova (još ako prodamo Kola i Akvu) i to je ekipa koja napada MAKAR top 3. I da dodam - Coates će da sabije odbranu sledeće godine, a Škrtel i Ager će da mu se smenjuju kao parnjaci. Mada bi bilo dobro da Carra ode u penziju sa titulom! Eto motiva! Edited May 9, 2012 by fushi.ryuu Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Sve kapiram ali zasto je Belami los? Pa koliko je samo tekmi sam izvukao? Ja bih prodao kujta, dauninga, kerola , akcilanija i kola. Za te pare makar napadaca plus ameri imaju para da uloze za ostale pozicije. prosto ne verujem da je ovakva sredina ovako fejlovala Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Evo srećnih 7 razloga za fail: 1) Downing. Ja ne verujem koliko je on bio loš ove godine. Zapravo, kako je sezona odmicala on je bio sve gori i gori (a polagao sam najviše nada u njega, od svih dovedenih). 2) Povreda Lukasa. On je, teško mi je to da priznam, mnogo napredovao, a jedini nam je pravi igrač na toj poziciji. Stivi ne može da igra DMC više, a Spearing je drag i borben, ali je lol. 3) Suspenzija Suareza. 4) Povreda Adama. 5) Katastrofalna forma Kerola i Džerarda posle povreda (a ako Keni negde greši, mislim da njih ne zna da koristi). Od obojice očekujem maximum iduće sezone, šta god to bilo. 6) Gomila prečki i stativa i vrhunskih odbrana protivničkih golmana u poslednji minutima. 7) Henderson - najnevidljiviji čovek na terenu ikada. Dva ozbiljna veznjaka i jedan kacam rasan strelac umesto raznih Maxija, Belamija, pa čak i Kujtova (još ako prodamo Kola i Akvu) i to je ekipa koja napada MAKAR top 3. I da dodam - Coates će da sabije odbranu sledeće godine, a Škrtel i Ager će da mu se smenjuju kao parnjaci. Mada bi bilo dobro da Carra ode u penziju sa titulom! Eto motiva! 1.Slazem se. 2.Slazem se. 3.Slazem se. 4.Slazem se. 5.Slazem se. 6. 7.Slazem se. dodao bih i katastrofalnu formu Kujta,koji iako je neznalica,davao je silne golove prethodnih godina,a ove ga nije bilo nigde i slazem se za Koatesa isto. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Kujt ili Kauch? :D Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 robi fauler Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Kujt ili Kauch? :D ja mislim da je kaut :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Kaut je, ali Kujt je simpatičnije i po Vuku. :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Meni je logičnije Kujt i uvek pomislim koji su retardi ovi komentatori kad kažu Kauč Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 pa od holandskog nema goreg jezika, nista me ne cudi Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Barem jednom u pet prenosa komentatori pomenu da moze i kajt i kujt i kaut ali da se po njegovom dijalektu kaze kojt. Nek se tera u 3pm Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts