alfa Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 bejl rumun iz bugarske, ali karma je kurva! proud to be a goona' o/ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 bejl rumun iz bugarske, ali karma je kurva! proud to be a goona' o/ Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 proud to be a goona' o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 carska slika Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 al kolko se loze ovi muceni navijaci arsenala (mislim na ruru) posle jedne pobede... je bo te Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 i ja sam hteo to da kazem sta mi osvajaci premijer lige da kazemo posle svake UTAKMICE? Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 gtfo sa arsenal topica! Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 A JOS SU I NEPISMENI! NIJE GOONER NEGO GUNNER! TOBDZIJE KONTATE? TOBDZIJE I FURUNDZIJE! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 provukao se luzerpul Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 barem mi uzimamo neke trofeje, poz Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 jebi kardif :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 jebote cak je i rosicki dao go.. a smradovi opet u 90m..strasno..nadam se da ce ovakve penale da sude sledece nedelje protiv kornjace da kuka Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Ja bih samo primetio da smo prvi gol dali kada je umesto Hendersona (nevidljiv osim žutog kartona nakon izgubljene lopte) ušao u Belami, a drugi je postigao Kaut, koji je ušao umesto Kerola (aj da ne grešim dušu, on je i imao par polu-fudbalskih poteza). Bolje da su pare za dvojicu zamenjenih dali meni, bar bih delić vratio u klupsku kasu kupujući dresove i tako to. ;) Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 al kolko se loze ovi muceni navijaci arsenala (mislim na ruru) posle jedne pobede... je bo te pa zabili su 5 golova :D jebi kardif :) :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 rvp nece da prica o novom ugovoru dok arsenal ne obezbedi ligu sampiona. valjda ce najzad otici u pravi klub. siti, mu, tham, real, psz, milan pa da pokaze kvalitete kako bog zapoveda Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Najzaslužniji! Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 pa jebote valjda nije mentalno oboleo da ode u psz i bori se sa monpeljeom i evianom.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 pa psg ce igrati ls sledece sezone i imace bolju ekipu u odnosu na arsenal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Ako persi negde ode to ce biti ili barsa ili real, a ja cisto sumnjam da ce otici. Ali daki sto iskusno troluje psz, siti, totenhem komo, sta psz ce da kupi 8-9 igraca? Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Fg33RXiK_io Majk Din skace od srece lol http://www.bbc.co.uk/news/business-17180296 The figures saw Arsenal's cash reserves rise to £115.2m Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 komo, sta psz ce da kupi 8-9 igraca? ne, 3 igraca (bekovi i napadac) i bice bolji od arsenala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Kako mozes tako da lupas, nisi mi jebeno jasan. Pastore i Sakho su jedina dva igraca koja su bolja od arsenalovih na tim pozicijama. Mada sumnjam da je sakho bolji od kos ili ver. U kom univerzumu su nene i menez bolji od zervinja i volkota/cembrlena? Sisoko, da li si ti normalan? ae sad onako iskreno reci. Song ima vise asistencija od [mediji]najbolji vezni igraci u pl (parker i modric)[mediji] zajedno, i ti hoces da kazes da je sisoko bolji od songa? zaboravih motu, eto eventualno mota da je bolji od arteta, ali vilsir kad se vrati nema potrebe da se poredi. Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 kakav crni pastore Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Ma bolji ste na svim pozicijama, samo nemate srece:) Milan se provukao pre neki dan, nadigrali ste ih ziveo venger Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 (edited) ja sam upravo to napisao u postu iznad. Edited February 27, 2012 by SUBE Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts