Litt Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 o/ Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 tevez megacar..uso i objasnio kolko je falio.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 i pul magicari,za 13 min prime 3 komada,od 0:2 do 3:2 za jebeni qpr Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 ovo dodavanje teveza,jbt,samo je tako mogla da prodje i nikako drugacije Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 i pul magicari,za 13 min prime 3 komada,od 0:2 do 3:2 za jebeni qpr nista cudno :D nego svaka cast cityu, opet su napadalli i grizli celu utakmicu, drago mi je sto su pobedili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Sta bre nista cudno, postala su jbeni magovi za gubljenje tekmi od slabih timova. . . Au kako sam se iznervirao sinoc. Jbt, oni su bar 10 tekmi prokockali ove sezone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 pa zato je i rekao nista cudno, mene vise nista ne iznenadjuje od njih. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Kadar nevera za liverpul, sta se desava sa tom ekipom meni stvarno nije jasno. Imaju sasvim ok tim, ali nesto im fali... Zato Arsenal sa druge strane, skocio na trece mesto \o/ veliki poz za Peru o/ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 trenutni user Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarbonMonk Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Liverpulu fali Ljubiša Tumbaković! Quote Yoda: The other side is dark.. very dark. Obiwan: Quit whining and eat your toast already Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 i Bojan Djordjic, Perica Ognjenovic i Misa Tumbas na celu kopa Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Ahaha ja sam hteo da kazem Misa Tumbas Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarbonMonk Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Miša Tumbas ili Istok Pavlović ... ne zna se koji je bolji motivator u ovim kriznim vremenima za Kop. Quote Yoda: The other side is dark.. very dark. Obiwan: Quit whining and eat your toast already Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 ne budzi postove za klinke pls :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 u ovom vremenu bede za liverpul ne treba zaboraviti da se pomene da je Gabrijel Omar Batistuta na trenutak dosao na mec qpr liverpul..Pojavio se kao duh i usao u telo sebastijana koatesa..i postigao majstorski gol..posto nema drugog objasnjenja da stoper urugvaja da ovakav gol.. http://footyroom.com/queens-park-rangers-3-2-liverpool-2012-03/ zanemeo sam.. p.s. totenhem pada i grcice se za 4 mesto sa Toresom pazite sta vam kazem! Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 wigan o/ Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 kenny \o Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 glupi liverpool Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarbonMonk Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Taman sam mislio da produžim hosting za LFCSerbia.com, ali ja već godinama bacam novac :) Sa druge strane, Jagodina FK treba fan club. Lol. Quote Yoda: The other side is dark.. very dark. Obiwan: Quit whining and eat your toast already Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 sve sve ali vigan..to su najnize grane.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 i Stijo, još uvek je Hodgson loš? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarbonMonk Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Samo Fil Tomson spašava! Quote Yoda: The other side is dark.. very dark. Obiwan: Quit whining and eat your toast already Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Iju Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 cek cek cek da li je ovo kraucov gol sitiju, danas? JE BO TE naravno, psovao sam ga kada sam video na telefonu da je upravo dzigljavi dao gol, ali ni sanjati nisam mogao da je dao ovakav svaka cast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 izneverov'o sam sto je uopste dao gol ali jbt, ovakav i to Krauc, au. i Stijo, još uvek je Hodgson loš? Obojica su podjednako jadni, sedmi ni napred ni nazad, samo sto KD ima sanse da jos ujebe sezonu. Samo ne kapiram, sad je ekipa dobra za razliku od kad je vodio Hodzson. Previse je Benitez ujebao sve sa njegovim idiotskim transferima. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts