gruja Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 jebacemo vas jako! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 (edited) mudro zboris grujo, MUDRO !!! edit: eto zasluzeno. ali dajv suareza, pravi ciganski. Edited March 3, 2012 by SUBE Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Evo vam kurac glupi skauzeri!!!Ali dzabe kad igra glupi usrani koscijelni Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 suarez cigan, koscelni retard :D Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Däaaaaaaaaaaaaaa Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 (edited) ROBIN \o/ edit: veci deo poluvremena bolji liverpul, arsenal ako se ne razbudi u veznom redu tesko da ce i bod uzeti. Edited March 3, 2012 by SUBE Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Vića nepoznavaoc fudbala. Arsenal smešan. Liverpul car koji ne zna da da gol! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Hijaőooooooooooooooooooo,JE BI Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Kad bi bili ovako smešni ovako uvek, gde bi nam bio kraj ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Pa vi i jeste ovako smešni uvek. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 prcaj sonze! ko laze Bog pravdu pokaze!:) dajver mali urugvajski.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 RVP SONG \o/ Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 (edited) Jebeno koji put ove sezone song daje ala CESC pas, JEBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ! \o/ kao kurac igrali, ali bitno je da smo pobedili. koliko mi je samo zao dijabija, strasan talenat, ali otkad mu je onaj drvoseca slomio nogu imao je 26-7(!) raznih povreda na toj istoj nozi. izgleda je ovo bio njegov kraj :( edit: Robin van Persie has received only two passes in the penalty area v Liverpool and scored from both KLASA! Edited March 3, 2012 by SUBE Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 sve pohvale keniju daglisu Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 bio bolji pool 20 puta. kad nema srece onda nema Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Bog poziveo kajta,dauninga,kelija i kerola!A i belamija koji sedi na klupi! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Gledah samo poslednjih 2 minuta drugog poluvremena, shta se desilo pa je produzeno za 8 minuta? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 nesto slicno sto se desilo karageru na emirejtsu. natrcao na njega henderson i dok su ga spakovali i nakacili kiseonik. Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 (edited) Liverpul mora da se resi Suareza, dok je njega ciganizam ce zraciti ekipom i gubice i kad igraju dobro... Arsenal je konacno uradio ono sto rade velike ekipe, dobio je utakmicu iako je igrao lose, a i bio losiji protivnik :) Jeste da je RvP sabio sa dva gola, ali moram izdvojiti Scesnog, svakako mi je on MOTM, jer da njega nije bilo golovi Persija ne bi nista znacili :)) Song standardno odlican, ali nekako se nije video posto je pool dominirao sredinom. U odbrani moram pomenuti onoga koga najvise pljujete, Koscelnog da da! Kod autogola kapiram da mu je smetalo sunce, kako god posle je sabio... statistika sve govori Laurent Koscielny solid despite OG: 86% pass accuracy, 4 accurate long balls, 9 clearances, 5 interceptions, won 3 offsides Arsenal je sada na 10 bodova odmakao pool-u (oni imaju tekmu manje), sto bi trebalo da znaci da ce pegla za cetvrto mesto biti sa Njukom POE PERSI ISUS! I PITTY THE FOOL! Edited March 3, 2012 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 koji alfa muzjak ovaj vermalen, molim boga da venger dovede vertongena i da evropa vidi najvecu stopersku dominaciju svih vremena btw http://www.youtube.com/watch?v=Tv4RVX3bgYw&feature=related Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 ja molim boga da se rosicki povredi opet,da volkotu urade transplantaciju cureceg mozga,da oksa postane standardan,da se dovede vertongen(ali to se nikad nece ostvariti naravno posto ce neko ponuditi vise kinte i popusicemo kao za matu) i molim boga da se arsavin vrati sa pozajmice u formi i dobije zlatnu loptu Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 nego,pricam sa drugom mendzijem i jebote svrsavam koliko je dobra tekma njuka sanderlend ko ne prati,nek se obavezno ukljuci u drugom poluvremenu! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 jebes lpool-ars, jebes tham-manu, jebes siti-chelsea njuka sanderlend, pravi engleski derbi. mnogo dobra tekma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Sigurdson http://www.dailymotion.com/video/xp78fg_w0-2s_sport Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 chelsea sack avb au brate.. mislio sam da ce ovaj covek da pokori vasionu.. strasno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts