lawl_ Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 titula :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 to se znalo na polusezoni Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 :o Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Gaitan dolazi u Zvezdu! Ili mozda C Rodriguez!MURINJO? "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 pa jel' proslo tih pola sata? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Pa bila je ekskluzivna vest, za Ćosića nema više mesta u Zvezdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Možda su mislili na ono da Roma završava pregovore sa malim Jankovićem. Joše jedan fail za srpski fudbal, kao Nastasić, Sulejmani i ostatak ekipe... "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Bilo ono za Ficu Jankovica Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 jeste, vest je bilo za Ficu zaboravih skroz da dodjem na ciganmalski topik :))) ali tuga naseg fudbala se nastavlja :( Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 19, 2012 Author Report Share Posted April 19, 2012 ma hvala bogu pa je otislo to govno smrdljivo malo,ima da zavrsi gore nego Perica,ko ga jebe,picketina mala usrana gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 ma hvala bogu pa je otislo to govno smrdljivo malo,ima da zavrsi gore nego Perica,ko ga jebe,picketina mala usrana taj fazon, isto bih poželeo i Lazaru Markoviću ako stvarno hoće 120 hiljada evra godišnje od Partizana 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Ne verujem da oni to traže, pre će biti da su alavi roditelji/menadzeri. Sto je najgore igraci su tu kolateralna steta, i umesto da igraju sticu iskustvo, oni bivaju odstranjeni iz ekipe zbog tih astronomskih potraživanja.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 20, 2012 Author Report Share Posted April 20, 2012 brate takvi roditelji su najvece zlo,a znam ih mnogo,koji su unistili sinove za koje sam mislio da ce da naprave nesto ja sa te strane nisam imao problema,mene je cale gledao a da ja nisam ni znao da je tu,dozvoljavao mi je da sam biram,pa i da igram u sredini koju sam bio odavno prerastao (sto je opet sa neke strane lose),ali bio sam srecan i ne bih to nikad zeleo da promenim jer sam sam bio kreator svoje sudbine,a kao i sve u mom zivotu,uspeo sam da zaserem,ali to je druga prica koja je vezana za mene,a ne za mog caleta poenta price je da i to dete moze da se izbori za sebe,nego je u svojoj glavi vec ronaldinjo i dozvoljava mami i tati da mu diktiraju zivot,a takvi roditelji gledaju da prodaju dete,pa makar i na kilu gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Pa evo naprimer keva od Filipa Jankovica koja je, pred potpisivanja ugovora sa Zvezdom, zvala novinare i platila da se pise kako ide u Milan ili Romu ne znam tacno, i trazila sutradan vise para od zvezde.. "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 brate takvi roditelji su najvece zlo,a znam ih mnogo,koji su unistili sinove za koje sam mislio da ce da naprave nesto ja sa te strane nisam imao problema,mene je cale gledao a da ja nisam ni znao da je tu,dozvoljavao mi je da sam biram,pa i da igram u sredini koju sam bio odavno prerastao (sto je opet sa neke strane lose),ali bio sam srecan i ne bih to nikad zeleo da promenim jer sam sam bio kreator svoje sudbine,a kao i sve u mom zivotu,uspeo sam da zaserem,ali to je druga prica koja je vezana za mene,a ne za mog caleta poenta price je da i to dete moze da se izbori za sebe,nego je u svojoj glavi vec ronaldinjo i dozvoljava mami i tati da mu diktiraju zivot,a takvi roditelji gledaju da prodaju dete,pa makar i na kilu Ja verujem da ako si dobar lik, u duši, da se sve to ispegla ovde ili onde, i mislim da će tako biti i za tebe. A svako od nas donese loše odluke ovamo ili tamo, pa se kaje, ja to radim veoma često :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 taj fazon, isto bih poželeo i Lazaru Markoviću ako stvarno hoće 120 hiljada evra godišnje od Partizana qft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 Mihajlovic u sredinu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 25, 2012 Author Report Share Posted April 25, 2012 lesko batali to,ne zivimo mi u proslosti ko glupi grobari! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Koliko je bilo dobro protiv Rada i dalje sam pod utiskom :).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 GROK GROK Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 201? heeeeeeehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 gde ide filip jankovic? Inace jel ovo istina da se milijas vraca.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Pa taj Filip Jankovic ne igra uopste, nije mi jasno zasto. Ili neka mu se vise da sansa, ili neka se bar zaradi neka lova na njemu. Procitah to za Milijasa i ne znam sta da mislim. Ja sam njega jako gotivio, ali mi se sere vise od vracanja igraca koji nisu uspeli preko. A cak i ako dodje, odigra dobro polu ili eventualno celu sezonu, opet ce da ode negde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Milijaš je car, jedini igrač uz Pantelića koga želim da vratimo 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 fitja je jos dete, sa njim se potpisao neki dugorocan ugovor, pa de sada da mu daju sansu sa 16god, treba on jos malo da ojaca. kapiram da ce mu ukazati priliku sledece sezone, tj da ce imati vise minuta u nogama AEAJDE IDEMO!!! http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/214958/Inter-olaksava-budzet-Stankovic-na-izlaznim-vratima-Djuzepe-Meace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts