alfa Posted December 13, 2011 Author Report Share Posted December 13, 2011 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 jadni vi. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 pa i nismo, mnogo smo veci nakon svega ovoga...toliko smo dominantni da je to jezivo, a klip je odlican preskoci trolovanje za matu ako mozes :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 niko vas ne voli zato što ste pošteni i jaki. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 au koja si lozana, vanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 13, 2011 Author Report Share Posted December 13, 2011 cigani se odma' javljaju sa do jaja argumentima! i brate, ne smatram sebe lozanom, ako hocu da diskutujem o necemu, mojne si som :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 sta, hoces da potvrdim to sto je sudjenje u derbiju bilo lose i sto sudija nije svirao faulove van kontakta igracima zvezde?? sto prikazuje samo te situacije... i lol je uopste diskutovati o penalu, da li je bio ili ne, snimak sve pokazuje. a te teorije zavere da su hteli da vas biju na poluvremenu su toliko lol da ne zelim uopste da se zavlacim u pricu, mislim stvarno.. i to je sve krenulo od visoko intelektualnog sportskog direktora partizana koji je nasrnuo (na snimku se lepo vidi) na delegata meca zahtevajuci da se susret prekine (lol?) na poluvremenu ZATO STO SE NISU STVORILI USLOVI DA STRUCNI STAB I IGRACI PARTIZANA, MUKICE, NAPUSTE TEREN NA POLUVREMENU, hahahaha. kao da su ig cekali puskama... da su hteli mogli su lepo da odu bez nepotrebnog stvaranja tenzije i teatralnog okupljanja oko STOJKOVICA, kao, da ga brane MA LOL. a o namestanju tek ne zelim da pricam, ne zelim da se secam golova u duuuuuubokoj nadoknadi vremena, koja je poodavno prosla.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 13, 2011 Author Report Share Posted December 13, 2011 (edited) sto su ih onda zadrzavali ispred tunela? cekali su da udju svi zvezdini igraci, a video si kako su gadjali stojkovica na zagrevanju trebali su svi zajedno da udju u tunel, a ne odvojeno i onda ne bi bilo problema iza svega toga stoji uvek nemoc, tako je bilo u basketu, sad ce i u fudbalu Edited December 13, 2011 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 ja se nadam da troluješ brate :D neki partizanovi igrači su neometano ušli u svlačionicu na poluvremenu, međutim ostatak tima i stručnog štaba je napravio "zid" oko stojkovića, šta si očekivao, da ovi iskuliraju? na stranu to što su ovi mentoli pa gađaju čoveka petardama, al' ono, ne kenjaj pls. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 " ne zelim da se secam golova u duuuuuubokoj nadoknadi vremena" ovo mi je najsmesnije kad dodje od zvezdasa. i to sto dobijate redovno penale, a mi nismo godinama. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 (edited) penala nigde nije bilo na derbiju btw, zamislite da se ovo dogodilo na nekoj evropskoj utakmici, kada je Zvezda domacin jako se srozala Zvezda, jako Edited December 13, 2011 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 Drugari, slažemo se svi da nam je liga jadna i da se ne zna ko pije ko plaća, ne znam šta se ložite odjednom. Evo da uzmem da guglam mogu da nađem par klipova kada je moj klub bio oštećen ili kada je Zvezda bila neporažena u derbiju par godina ili kada su grobari zapalili stolice na jugu ("huškanje!!11") . Je l' trebalo tada da napravim klip "Državni projekat Partizan i njegova uloga u neredima", ne kapiram? Koji vam je, jebo te :D Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 nijedan od dva vecita nikada nije imao upravu poput sadasnje Zvezdine, valjda ce vam se vratiti Dzajic, muka mi je od ovih stubovi srpstva tripova ne mozes tako lako da napravis paralelu izmedju paljenja stolica i fizickog napada na igrace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 bu-hu jebeno ne,bolje da se ponasam ko vas trener splinter i trcim ko neartikulisani orangutan uz aut liniju i napusavam sudije,prosineckog i sve oko sebe ili jos bolje,da ispalim raketu sa juga i ubijem coveka na severu Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 ZATO STO SE NISU STVORILI USLOVI DA STRUCNI STAB I IGRACI PARTIZANA, MUKICE, NAPUSTE TEREN NA POLUVREMENU, hahahaha. kao da su ig cekali puskama... opusteno, topovski udari i baklje su go kurac, normalna pojava i kome to jos smeta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 gledam i ne verujem šta pišete nikad nije postojala razlika među upravama, sede teški kriminalci i probisveti i u jednoj i u drugoj, i sad mi treba da se raspravljamo ko je jadniji, svašta Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 opusteno, topovski udari i baklje su go kurac, normalna pojava i kome to jos smeta. stvarno tako bilo??? ne ozbiljno pitam... nisam bio na vecitima jos od 113. derbija... imao sam srece tada (zapravo bolje je reci aca je nije imao)... poginuo je covek na 5-10 metara od mene... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 13, 2011 Author Report Share Posted December 13, 2011 (edited) krimosi i probisveti su u upravama, to stoji ja govorim ovde o organizovanosti uprave i navijaca czv u sinhronizaciji sa medijima i to traje duze vreme, na svim poljima u svim sportovima... moguce da hoce da skrenu paznju sa svojih pravih problema, sto im realno i uspeva, posto prosecnog musavca da pitas zasto zvezda ne uzima titulu 5 dina u fudbalu, odgovor iz topa ce biti TOLE, u kosarci im je kriv Tegeltija, u rukometu... i za Radovica je totalno druga prica, nemojte to da stavljate u isti kos ffs Edited December 13, 2011 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 sve u isti kos. ne znam sto se uopste raspravljamo o fudbalu, koji nam je prejadan. jednostavno, trenutno ste vi bolji, okrenuce se vodenica, svakako... kukacete vi opet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 krimosi i probisveti su u upravama, to stoji ja govorim ovde o organizovanosti uprave i navijaca czv u sinhronizaciji sa medijima i to traje duze vreme, na svim poljima u svim sportovima... moguce da hoce da skrenu paznju sa svojih pravih problema, sto im realno i uspeva, posto prosecnog musavca da pitas zasto zvezda ne uzima titulu 5 dina u fudbalu, odgovor iz topa ce biti TOLE, u kosarci im je kriv Tegeltija, u rukometu... i za Radovica je totalno druga prica, nemojte to da stavljate u isti kos ffs brate,de im bre uspeva,treba da budes retardiran ili da dobijas lovu od uprave(ko sto dobijaju vodje navijaca) da bi govorio da je tole kriv i ne osporavas rad bilo koje uprave u sd crvena zvezda krivi smo sto smo toliko nesposobni i jadni na svim poljima i sto nam razni vesici ordiniraju po upravama i jedni i drugi su toliko jadni i zato se dogadjaju razni samroci i slicni kurci,samo sto smo mi trenutno mnogo jadniji Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 13, 2011 Author Report Share Posted December 13, 2011 ne moze mendzi u isti kos, zato sto se razlikuje organizovanost i potez maloumnog retarda, ne zbog konacne osude, vec zbog onoga o cemu pricamo trenutno i grujo, moram da ti srusim sneska i da ti kazem da vecina ne misli kao ti (stanko, doca...), jednostavno prelistaj komentare na bilo kojem sportskom sajtu, jutujubu, fejsbuku, bilo gde i videces da je tako Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 kako je unesena SIGNALNA RAKETA KOJA SE ISPALJUJE IZ PISTOLJA ako ne organizovanim putem? od coveka koji je ispucao, preko onoga ko je uneo, ko ga je pustio, ko je rekao tome da ga pusti, ko je kupio, gde je kupio ... ma daj molim te... isto kao sto je uros marioneta.. meni je njega iskreno zao, zato sto je tu mnogo toga viseg u igri.. situacija tadasnja u drzavi i slicno.. trebalo im je tako nesto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 (edited) @alfa upravo vecini je i dalje je Tole kriv za sve...isto kao u kosarci, nadje se neko ko ce se mrzeti(Dule Vujosevic) i to je opravdanje za sve neuspehe i katastrofalan rad a naravno da su sve uprave mega-jadne, jedino su trenutno u Zvezdi nezapamcene sabancine koje zbog nemoci pozivaju na nasilje, prave decije smicalice i sl. a u Partizanu Zeka undercover komanduje blentavim debilima poput Djure Snajdera dok se useravaju od para ja sam bre navijao za Samrok isfrustriran prelaznim rokom i Djurinim pricama posle njega vama treba da izgubite 9 od 10 derbija za redom(mislim, vecini navijaca zvezde, ne vama konkretno) da shvatite da Tole mozda i nije kriv za sve mogu samo da zamislim sta bi se dogadjalo da je nama sudjen onakav penal kao vama lol, koja bi se histerija podigla @mendzi ne znam sto pominjes nesto sto je bilo 90ih zasta su, na kraju krajeva, i robijali likovi...nisu provukli baklje sa namerom da ubiju ffs, nego se nasao neki retard bez mozga koji je usmerio prema severu a zar se nije dogodilo pucanje iz PISTOLJA na severu? Edited December 13, 2011 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 tole je samo izgovor za to sto smo prejadni godinama, ako vec ozbiljno pricamo, ali uvek cu staviti toleta prvog na spisak, naravno, pre nego sto cu reci da smo jadni :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 gledam i ne verujem šta pišete nikad nije postojala razlika među upravama, sede teški kriminalci i probisveti i u jednoj i u drugoj, i sad mi treba da se raspravljamo ko je jadniji, svašta само наши кримоси имају памети и стила. то се некако провлачи кроз простор и време и постаје константа диференцијације Партизана и Звезде. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts