Jump to content

Tezina lanaca

Recommended Posts

I onda ce ti novi fasisti opet lepo da udju u dil sa MMFom i stranim korporacijama zato sto jedino tako moze da se postoji. Fasizam nije vlast naroda nego vlast elite koja koristi nacionalizam i fokusiranje mrznje prema nepopularnim grupama (jevreji, cigani, pederi, EU idealisti) da podjarmi narod i drzi ga zaglupljenim u totalitarizmu. Hitlera nisu doveli na vlast radnici nego Krup, Majbah, Porse, AG Farben i drugari.

Ako nisu jevreju tajkunima u fasizmu ne fali ni dlaka sa glavi i ni dinar iz dzepa.

Bio je jedan koji se bavio slicnom temom na podforumu Nauka. Bilo je price o naoruzanju inace, pa se povela i prica o naoruzanju drzava koliko se secam...ali zamro je odavno.

Mozda mozesh neshto pametno i interesantno da stavish u prvi post i otvorish nov topik? [:)]

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

• 1 month later...

Odlichan dokumentarac. U principu, sve je tachno. No jednom kada krenesh na gore, shvatish da u ovom svetu igrash po njihovim pravilima ili ne igrash uopshte - da bi se neshto globalno promenilo, potrebno je da se desi globalna revolucija, tj. da narodu pukne film...

manje vishe taj neki fazon.... Osim te globalne revolucije.... to tesko... uvek ce biti "par strebera koji

ipak odluce da nece da pobegnu sa chasa" i onda svi ostali dobiju neopravdane i kecheve.... :tf:

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Kad sam pustio svojima pre neki dan dokumentarac, bio sam u tripu da ce se iznenaditi ovo ono. Kad se zavrsio ja ih pitam "I?" , oni meni "Sve smo mi to znali." . I dalje mi nije jasno zasto mi nikad nisu rekli da tako stoje stvari, vec sam sve sam morao da pohvatam :(

There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be.

• 2 weeks later...