Dule_smor Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Ajmo sbbkbb, india vs pakistan, russia vs china, japan vs usa http://www.globalfirepower.com/ http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_number_of_troops Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejvenn Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 a free 4 all? šta bi tu bilo? :D Quote someday a real rain will come and wash all this scum off the streets Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Kontam da sam na mestu Kine, da ratuje sa bilo kim, poslao bi 200 miliona vojnika da se preda i ni jedna zemlja ne bi izdrzala taj broj zatvorenika a ne bi mogli ni da ih ubiju :D Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Kontam da sam na mestu Kine, da ratuje sa bilo kim, poslao bi 200 miliona vojnika da se preda i ni jedna zemlja ne bi izdrzala taj broj zatvorenika a ne bi mogli ni da ih ubiju :D I Rusi bi u SAD izvezli 2 miliona tona sapuna :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 procitah da kina ima aktivne vojske+ljudi zaposljenih pri vojsi negde oko 370 miliona (cini mi se da je ginisova knjiga rekorda)... e sad nemam pojma, to se bas ne poklapa sa ovim gore... mada ginisova knjiga rekorda, nikakav bitan izvor informacija u krajnjem slucaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 majku mu trazim na njihovom sajtu slican info i nema, a procitao sam na papirnom izdanju od ove godine, siguran sam da je ta brojka jer smo se ortaci i ja sokirali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkeus Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 majku mu trazim na njihovom sajtu slican info i nema, a procitao sam na papirnom izdanju od ove godine, siguran sam da je ta brojka jer smo se ortaci i ja sokirali 370 miliona je broj van svake pameti i nema ni teorijske šanse, ne samo bilo koja zemlja, nego i ceo svet da obuči, opremi i izdrži takvu vojsku. Ne znam samo kako vam je uspelo da poverujete u taj broj. PLA ima 2.2 miliona u aktivnoj službi i oko 800k u rezervi. Kina inače, nema obavezu služenja vojnog roka, tako da je tih 3miliona sve što imaju. Quote You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 Par klipova koji mi bleji u favorites :D Ovaj broj za women army je ja mislim broj zena koje su fit za service, ali ako dodje sranja svi idu u vojsku :D Reklama za kinesku vojsku Rusiiii :D http://www.youtube.com/watch?v=yp6cB7BGj48&feature=related Severna Koreja Juzna Koreja Indija Morao sam nas da ubacim :P Ima dosta klipova u related, nisam hteo amere da ubacim zato sto smo svi gledali filmove i znamo sta koriste a i realno ko ih jebe :D Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 gej ovaj lik, stavi 'including i f22 raptor' za amerske avione, ne stavi nista za ruse inace moar, nisam ni znao da turci nesto mogu da se sibaju negde lol i oni kinezi sto trce uz zgradu su carevi Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 370 miliona je broj van svake pameti i nema ni teorijske šanse, ne samo bilo koja zemlja, nego i ceo svet da obuči, opremi i izdrži takvu vojsku. Ne znam samo kako vam je uspelo da poverujete u taj broj. PLA ima 2.2 miliona u aktivnoj službi i oko 800k u rezervi. Kina inače, nema obavezu služenja vojnog roka, tako da je tih 3miliona sve što imaju. primeti da nisam rekao 370 miliona aktivne vojske, vec ljudi zaposlenih prvi vojsci, i primeti moju izrazenu sumnju u taj podatak PLA ima toliko vojske prema podacima koje je javno iznela ... CIA ? cisto sumnjam da oni imaju uvid koliko vojske, aktivne ili rezervne kina ima... ali ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkeus Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 PLA ima toliko vojske prema podacima koje je javno iznela ... CIA ? cisto sumnjam da oni imaju uvid koliko vojske, aktivne ili rezervne kina ima... ali ok Znaju odlično, zato što Kina nije Severna Koreja. Uostalom, 370 miliona ljudi nije baš brojka koja može da se sakrije pod krevetom. Što se poslova vezanih za vojsku tiče, ne bi me čudilo da takvih ima više u USA nego u Kini, pošto USA ima 8 puta veći vojni budžet i proizvodi skoro polovinu svog naoružanja na svetu. Quote You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 PLA ima toliko vojske prema podacima koje je javno iznela ... CIA ? cisto sumnjam da oni imaju uvid koliko vojske, aktivne ili rezervne kina ima... ali ok "Dobar dan gospodine Nebitni Asistentu u Zavodu Za Statistiku, kada budete spremali izveštaj poslednjeg popisa šibnite jednu kopiju i nama. U zamenu vam šaljemo godišnju platu. Hvala." Kapiram da je ovo samo jedan od milion načina da se sazna informacija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 5, 2011 Author Report Share Posted July 5, 2011 inace moar, nisam ni znao da turci nesto mogu da se sibaju negde lol da bre, zajebani su turci, 4200 tenkova i 1200 aviona...bice zelena transverzala uskoro, a drale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 Samo se vi zajebavajte, ali to ce stvarno desiti . Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 5, 2011 Author Report Share Posted July 5, 2011 Ne dok je tu JSDF! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 Sta ce Srbija ako Turci opet krenu sa tim tenkovima i avionima, opet s konjicom i kopljanicima? :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 Srbija ce preziveti kao i uvek do sada, ali ce srbi slavno izginuti kao i uvek do sada. Kontam da to nece valjati . Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 Reklama za kinesku vojsku ради се о Тајвану. Sta ce Srbija ako Turci opet krenu sa tim tenkovima i avionima, opet s konjicom i kopljanicima? :) употребићемо Тајно Оружје. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 употребићемо Тајно Оружје. Vojislavom Koshtunicom ili ćirilicom ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Noletov Zrak Smrti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Tesla Coil!!! : ))) Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 koliko je ljudi samo kupilo tu pricu o teslinom tajnom oruzju za vreme bombardovanja.. ama jel moguce :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Sta? Da je Tesla imao neko "oruzje" tj. neuspeli eksperiment koji se pokazao kao oruzje ili da je narod mislio da mi to imamo i da ce evo vec sutra da ga upotrebimo protiv neprijatelja? Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Ja sam slusao samo kako rusi slecu u Nis da bi na supply S-300 protiv nato agresije, a to za teslino tajno oruzije je bila lozana tokom rata protiv hrvata, mozda imamo sad neko novo ? :D Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts