Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Pošte ne rade nedeljom, koliko ja znam, osim glavne pošte.

Jutros sam išao sa babom po piliće na pijac. Sačekala me prekjuče sa pričom "Jeli, a do kad spavaš u subotu?" i odmah sam znao kako će to da ide dalje. I onda kao "ne moramo mi rano baš da idemo, oko pola osam možemo!"

A za ovaj test iz mate sam baš hteo ovde da prokomentarišem i zapitam se, il' su ga nešto promenili pa je postao debilan, ili sam iz nekog razloga ja magično preko noći postao bolji u mati, posebno nakon jedno deset godina bez aktivnog "matematičarenja".

Pozdrav za Dragančeta i Dulija! :)

Pošteno se najeo i napio sa kumom i ćaletom, sad ću polako u krevet.

Inače, baksuz kakav sam, u ponedeljak idem na operaciju, zeza me neka žlezda već duže vreme i mora to hirurški da se reši :( I to pred samo leto, dakle imaću sveže ožiljke celo leto, ništa od bazena and šit, i to taman kad ću posle ko zna koliko da imam slobodno leto, jeej.

Edited by śavke

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Pošte ne rade nedeljom, koliko ja znam, osim glavne pošte.

Jutros sam išao sa babom po piliće na pijac. Sačekala me prekjuče sa pričom "Jeli, a do kad spavaš u subotu?" i odmah sam znao kako će to da ide dalje. I onda kao "ne moramo mi rano baš da idemo, oko pola osam možemo!"

A za ovaj test iz mate sam baš hteo ovde da prokomentarišem i zapitam se, il' su ga nešto promenili pa je postao debilan, ili sam iz nekog razloga ja magično preko noći postao bolji u mati, posebno nakon jedno deset godina bez aktivnog "matematičarenja".

Pozdrav za Dragančeta i Dulija! :)

o/

ja sam malo gledao ja imam talenat, pa zdravka cholica pa sam klopao sendvich i mislim da cu sad da spavam!

Ne razumem za ove extenzije, ili se to svakom ko ima chrome installiralo automatski ili shta? Moj drugar za kog znam da nikad ne bi installirao tu extenziju sa smajlijima niti zna ishta oko trollface i dr. a vidim po njegovom statusu kad stavi milijardu smajlija obichnih one slichice...

imao sam epic trolovanje na wallu na fejsu,i onda kad sam skontao da ljudi koji ne posecuju rur zaista ne kontaju ironiju,onda sam poceo da se branim jer je lik krenuo da mi preti i da mi govori da sam glup,nafuran,isfoliran:)))sve u svemu,plakao sam od smeha:)))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

imao sam epic trolovanje na wallu na fejsu,i onda kad sam skontao da ljudi koji ne posecuju rur zaista ne kontaju ironiju,onda sam poceo da se branim jer je lik krenuo da mi preti i da mi govori da sam glup,nafuran,isfoliran:)))sve u svemu,plakao sam od smeha:)))

citam i umirem od smeha

lol Dobi

Edited by leisure

аххахахаха читам и не верујем, лика си окренуо наопачке, не зна шта ће са собом : )) наставио да пише сатима након што си се одјавио

brate mili šta sam ja sanjao, neke gluposti ono, epski setting, neki šaolin likovi upadaju u neki dvorac u evropi negde, i hoće da se makljaju ... bolesno :))

Sad pijem cedevitu, malo da se razbudim, pa onda pravac na već tradicionalne slane štapiće! :) U istoj toj pekari od skoro imaju brownies, pre nekoliko puta me vrbovali da probam, ja prošli put prob'o i stvarno su vrh!

evo i ja sada gledam i ne znam da li da mu napisem da je bog,ali bojim se da bi onda morao i danas da mu se posvetim:))))))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...