alfa Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 ne budi naivan Dobi, tomkeus je lepo objasnio da sme da se mesaju proteini sa UH! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Dobi :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Dobi! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 doca doberman! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Dule nije skontao foru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 BRAVO COKO KRALJU FORA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Nego je l' rade poshte nedeljom ujutru ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Pošte ne rade nedeljom, koliko ja znam, osim glavne pošte. Jutros sam išao sa babom po piliće na pijac. Sačekala me prekjuče sa pričom "Jeli, a do kad spavaš u subotu?" i odmah sam znao kako će to da ide dalje. I onda kao "ne moramo mi rano baš da idemo, oko pola osam možemo!" A za ovaj test iz mate sam baš hteo ovde da prokomentarišem i zapitam se, il' su ga nešto promenili pa je postao debilan, ili sam iz nekog razloga ja magično preko noći postao bolji u mati, posebno nakon jedno deset godina bez aktivnog "matematičarenja". Pozdrav za Dragančeta i Dulija! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 (edited) Pošteno se najeo i napio sa kumom i ćaletom, sad ću polako u krevet. Inače, baksuz kakav sam, u ponedeljak idem na operaciju, zeza me neka žlezda već duže vreme i mora to hirurški da se reši :( I to pred samo leto, dakle imaću sveže ožiljke celo leto, ništa od bazena and šit, i to taman kad ću posle ko zna koliko da imam slobodno leto, jeej. Edited June 25, 2011 by śavke У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Pošte ne rade nedeljom, koliko ja znam, osim glavne pošte. Jutros sam išao sa babom po piliće na pijac. Sačekala me prekjuče sa pričom "Jeli, a do kad spavaš u subotu?" i odmah sam znao kako će to da ide dalje. I onda kao "ne moramo mi rano baš da idemo, oko pola osam možemo!" A za ovaj test iz mate sam baš hteo ovde da prokomentarišem i zapitam se, il' su ga nešto promenili pa je postao debilan, ili sam iz nekog razloga ja magično preko noći postao bolji u mati, posebno nakon jedno deset godina bez aktivnog "matematičarenja". Pozdrav za Dragančeta i Dulija! :) o/ ja sam malo gledao ja imam talenat, pa zdravka cholica pa sam klopao sendvich i mislim da cu sad da spavam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/262159/Uhapsen-zbog-vrecastih-pantalona Насмеја ме презиме лика :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 dobi dobri drug ali nece biti vise dobri drug ako me ispali za prvo evro gostovanje ove sezone :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Ne razumem za ove extenzije, ili se to svakom ko ima chrome installiralo automatski ili shta? Moj drugar za kog znam da nikad ne bi installirao tu extenziju sa smajlijima niti zna ishta oko trollface i dr. a vidim po njegovom statusu kad stavi milijardu smajlija obichnih one slichice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 To draganče! Inferno, zar nije fora da tebi automatski konvertuje smajlije u te druge ako si instalirao ekstenziju? Nevezano za druge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 inferno ti baš ne razumeš za te ekstenzije ? :D pogledaj koje su skraćenice za koji smajli, tamo na linku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 imao sam epic trolovanje na wallu na fejsu,i onda kad sam skontao da ljudi koji ne posecuju rur zaista ne kontaju ironiju,onda sam poceo da se branim jer je lik krenuo da mi preti i da mi govori da sam glup,nafuran,isfoliran:)))sve u svemu,plakao sam od smeha:))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 (edited) imao sam epic trolovanje na wallu na fejsu,i onda kad sam skontao da ljudi koji ne posecuju rur zaista ne kontaju ironiju,onda sam poceo da se branim jer je lik krenuo da mi preti i da mi govori da sam glup,nafuran,isfoliran:)))sve u svemu,plakao sam od smeha:))) citam i umirem od smeha lol Dobi Edited June 26, 2011 by leisure Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 otidoh i napio se od malo alkohola eh Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 ko ce sad da zaspi kad je vec poceo dan :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Cim sam na ruru u 5 izjutra subotom (nedeljom), jebo nisam nista. Inace kul zezanje sa ekipom, napih se bas i sprdali se. Yaheeeerd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 imao sam epic trolovanje na wallu na fejsu,i onda kad sam skontao da ljudi koji ne posecuju rur zaista ne kontaju ironiju,onda sam poceo da se branim jer je lik krenuo da mi preti i da mi govori da sam glup,nafuran,isfoliran:)))sve u svemu,plakao sam od smeha:))) аххахахаха читам и не верујем, лика си окренуо наопачке, не зна шта ће са собом : )) наставио да пише сатима након што си се одјавио Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 brate mili šta sam ja sanjao, neke gluposti ono, epski setting, neki šaolin likovi upadaju u neki dvorac u evropi negde, i hoće da se makljaju ... bolesno :)) Sad pijem cedevitu, malo da se razbudim, pa onda pravac na već tradicionalne slane štapiće! :) U istoj toj pekari od skoro imaju brownies, pre nekoliko puta me vrbovali da probam, ja prošli put prob'o i stvarno su vrh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 evo i ja sada gledam i ne znam da li da mu napisem da je bog,ali bojim se da bi onda morao i danas da mu se posvetim:)))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 da li je moguce da on jos uvek nije skapirao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts