Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

e vidis i ja sam tome prisustvovao jednom, doduse to je bilo u lokalnoj pekari gde me vec kao znaju, ono, kao, komsija dobro jutro kakoe sta se radi jel studiras prcas... :D isto su tako iskulirali bakutu koja je htela da uzme preko reda leba, kao GOSPODZO POSTOI RED!

Ja mislim da u mom slučaju, iako me zna ova iz pekare, više je to uradila jer je ova druga iznervirala, nego da bi mene ispoštovala :)

Otkrih ovu opciju "see friendship" na facebook-u i u strahu od pronalaženja postova od pre 3 godine sa "w" umesto "v" i tako slicnih gluposti uvideh da sam cak i pre 3 godine bio relativno normalan na internetima cak sam imao i solidnu gramatiku :)

Buda avangarda.

What a day ! sinoc me je njih 20 pitalo kako matori na poslu kako ovo kako ono , a danas mi navodno " ortakinja " saopstava kako kao nema vise toliko posla i da joj vise nisam potreban kao radis do 1 Jula , a ja novac od plate planirao za more sada 15 Jula sve ugovoreno odavno i sada dovodim sebe u iskusenje da mi sve propadne , FAIL. Ovo mi je skola vise nikad kod drugara m drugarice ne radim bas zbog ovakvih stvari , jer od sada nas odnos vise nece biti isti ... [}:)]

Edited by KOНФУЗНИ

I wish that BACKSPACE works in life!.

76561197968543066.png

Nisam, dragi mendži, danas je bilo znatno bolje! Prvo sam otišao do pekare i kupio neke male pitice, tu me prijatno iznenadila ova što radi koja je potpuno iskulirala neku što je htela preko reda "samo da kupi hleb" i uzeo sam jogurt i onda sam posle slušao radio u kolima i smejao se, ali i saznao da će biti zatvoren granični prelaz ka Grčkoj pa sam odmah javio ovima što putuju sutra i onda na kratko svratio do Ade, lepo vreme.

a pre svega toga, bitno je da sam lepo ustao i nisam bio šlogiran, pa sam iskuckao nekoliko mailova i tako se razbudio i sve!

kolko ti pre pocetka radnog vremena kreces na posao? :D

2006 bila juče. Nubzor šeki zaboravio da mu je 99% korisničke baze internog portala na IE8, pušite kurac, mogli ste da imate lep sajt, sad ćete da imate table layout sa asp kontrolama pa kako se renderuju to vam je, crknite. DVE SMRTI ZA IE8-

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...