exile Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Si upo na budzet i zasto ne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 samo 770 studenata se prijavilo za ekonomiju, 1260 primaju, svako upada prota i ja imamo isti avatar Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 sekira drug, jebi ga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 ~200. na listi za etf, uf, proslo napokon sve jebem mu mater E da si rekao da upisujes ETF mogao sam bilo ja, bilo neko od drugih ETFovaca da ti pomogne. Naravno, savetom da ne upisujes jebeni ETF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejvenn Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 dobro veče all aboard or all you're bored? http://www.youtube.com/watch?v=LnRJx_LbWY8 gotta leave this place it's been cool but I gotta go someday a real rain will come and wash all this scum off the streets Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Pogresan topic reki kralju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 reki vrana gavran Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 E tako, nadam se da cu pokidati sutrasnji (danasnji) ispit i posle jos jedan i odmor moze da pocne :)) Laka noc drugari, zaspacu uz Paul Anka-u :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Si upo na budzet i zasto ne ? pa 400 upada...bas su se potrudili da nam zabibere prijemnim, ali sam ga sabio opet, sa sve dvojkom iz matematike :) "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Izgleda da cu objaviti (moj prvi, smrc, smrc) rad na TELFOR konferenciji u Beogradu. Jeste da je shitty konfa, al je opet bolje nego nigde! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 popio sam 5 casa vode u zadnjih pola sata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 ne mogu da spavam aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejvenn Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 popio sam 5 casa vode u zadnjih pola sata. pričaj nam o tome, zanima nas someday a real rain will come and wash all this scum off the streets Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 bole me stopala ๏̯͡๏﴿ sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 popio sam 5 casa vode u zadnjih pola sata. Flasirane ili iz cesme? Ja se flasirane nikako ne mogu napiti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Pravim neku kombinatoriku kako da idem na Foo Fighters u avgustu a što jeftinije da prođem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 deste! Bio jutros na plivanju, sad cu da probam virtua tennis 4, da vidim da li ista valja, pa na faks, pa posao... Jos da ubacim neki kul rucak tu negde i ja sam prezadovoljan. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 popio sam 5 casa vode u zadnjih pola sata. pa zato sto si prethodna 2 sata prco! jebi ga, dehidrirao si matoree Pravim neku kombinatoriku kako da idem na Foo Fighters u avgustu a što jeftinije da prođem :) jel si i danas vozio do posla bez stajanja igde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Poso :D ٩(•̮̮̃•̃)۶ Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 jel si i danas vozio do posla bez stajanja igde? Nisam, dragi mendži, danas je bilo znatno bolje! Prvo sam otišao do pekare i kupio neke male pitice, tu me prijatno iznenadila ova što radi koja je potpuno iskulirala neku što je htela preko reda "samo da kupi hleb" i uzeo sam jogurt i onda sam posle slušao radio u kolima i smejao se, ali i saznao da će biti zatvoren granični prelaz ka Grčkoj pa sam odmah javio ovima što putuju sutra i onda na kratko svratio do Ade, lepo vreme. a pre svega toga, bitno je da sam lepo ustao i nisam bio šlogiran, pa sam iskuckao nekoliko mailova i tako se razbudio i sve! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Dobro jutro drugari gold-farmeri! Da farmujem wow gold više bi zarađivao na sat, a sad, uz takvu motivaciju, ajmo na posao! jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Nisam, dragi mendži, danas je bilo znatno bolje! Prvo sam otišao do pekare i kupio neke male pitice, tu me prijatno iznenadila ova što radi koja je potpuno iskulirala neku što je htela preko reda "samo da kupi hleb" i uzeo sam jogurt i onda sam posle slušao radio u kolima i smejao se, ali i saznao da će biti zatvoren granični prelaz ka Grčkoj pa sam odmah javio ovima što putuju sutra i onda na kratko svratio do Ade, lepo vreme. a pre svega toga, bitno je da sam lepo ustao i nisam bio šlogiran, pa sam iskuckao nekoliko mailova i tako se razbudio i sve! e vidis i ja sam tome prisustvovao jednom, doduse to je bilo u lokalnoj pekari gde me vec kao znaju, ono, kao, komsija dobro jutro kakoe sta se radi jel studiras prcas... :D isto su tako iskulirali bakutu koja je htela da uzme preko reda leba, kao GOSPODZO POSTOI RED! i tako.... inace, krecim sa caletom stan! prestao sam da pijem, stao sam na vagu, ravno 100, cilj mi je do sledeceg utorka -4kg! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejvenn Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Zbog vređanja srpskog naroda, biznismen Dragan Đogović, koji ima firme u Diseldorfu i Beču, podneo tužbu protiv komičarke Čelzi Hendler retard of the day someday a real rain will come and wash all this scum off the streets Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejvenn Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 :D someday a real rain will come and wash all this scum off the streets Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 posle pete case vode sinoc sam popio jos 2 posle toga i jutros sam popio jos jednu kad sam ustao i za nekih 5minuta cu opet jos jednu @toma stari brat. pijem ovu iz cesme zato sto sam cuo da sipaju lsd u vodovodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts