fatboy Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Svaki dan po jednu flajku zunemo gajbi, kapiram da ce tek tamo kasnije da ubace u opticaj ozbiljnije nagrade (HTC i Minije)... Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko m Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Nigeru aj nisam hteo da pricam mislice ljudi da lazem ali drugarica sa faksa izvukla kljuc i stavila ga u ciniju. Dosla sestra uvece iz grada ibacila ga sa smecem. Hteo sam da ih ubijem obe. Kada mi je to rekla na faksu ja trk do gratskog zelenila reko bacili smo tu i tu gde se to odlaze da idemo da trazimo :) kada baja kaze sine to je odavno reciklirano......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Ko jos cisti kucu kada dodje uvece iz grada Znaci jedan mini manje - ako postoji samo pet cepova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 ja do sada imam htc, auto i sat... -.- fale dakle telefon, kljuc i kazaljke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 evo, citam ovaj topic i skontam da pogledam jednom u zivotu u cep i imam i ja avto, znaci sad cekam kljuc:D brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Zanimljivo je to pitanje, šta onda radi Coca Cola ako neko ima dobitni čep kojeg baci u đubre? Jer ako kažu - DELIMO PET MINIJA, toliko ih moraju podeliti. Ako si ti bacio, znači taj peti nikad neće biti dobijen? Ako štampaju više od broja dobitnika, to ne može, jer mogu da se pojave dva dobitnika na kraju umesto tog jednog petog, i da traže svoju nagradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Zanimljivo je to pitanje, šta onda radi Coca Cola ako neko ima dobitni čep kojeg baci u đubre? Jer ako kažu - DELIMO PET MINIJA, toliko ih moraju podeliti. Ako si ti bacio, znači taj peti nikad neće biti dobijen? Ako štampaju više od broja dobitnika, to ne može, jer mogu da se pojave dva dobitnika na kraju umesto tog jednog petog, i da traže svoju nagradu. direktor koka kole uzme peti da se vozi po kuci like a boss fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko m Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Zanimljivo je to pitanje, šta onda radi Coca Cola ako neko ima dobitni čep kojeg baci u đubre? Jer ako kažu - DELIMO PET MINIJA, toliko ih moraju podeliti. Ako si ti bacio, znači taj peti nikad neće biti dobijen? Ako štampaju više od broja dobitnika, to ne može, jer mogu da se pojave dva dobitnika na kraju umesto tog jednog petog, i da traže svoju nagradu. Evo ovako mogu i ovo da objasnim. Zvali mi coca colu :). Kazu oni da ima vise od 5 kljuceva istampanih i pustenih u prodaju, a prvih 5 koji se jave dobijaju mini. Ja sam u cetvrtak zvao i rekli su da je do sada prijavljena samo jedna kombinacija znaci ostade ih jos 4 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 To je ok, i meni je to palo napamet, ali zamisli taj bedak da dobije neko kao šesti, ode i kao - lol nema. A pre toga ono častio pola kraja jer je dobio mini :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 pa pise to valjda u nekom disclaimeru za nagradnu igru na boci ne znam ne kupujem kolu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 To je ok, i meni je to palo napamet, ali zamisli taj bedak da dobije neko kao šesti, ode i kao - lol nema. A pre toga ono častio pola kraja jer je dobio mini :) ili dao 9k evra za cep sa klucevima :C fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 ne piše na boci, mora na netu, ali nije ni bitno, nisam znao da to tako rade. Oduvek sam se tripovao da ima samo jedna kombinacija, ali nisam razmišljao šta ako se sa njom nešto desi nepredviđeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 23, 2011 Author Report Share Posted June 23, 2011 ili dao 9k evra za cep sa klucevima :C deponovanje para sa advokatom, dragi moj shoosh, nema isplate dok nemam minija u saobraćajnoj :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 deponovanje para sa advokatom, dragi moj shoosh, nema isplate dok nemam minija u saobraćajnoj :) zaboravio sam da je dovoljno da ti pogledam avatar :))) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 23, 2011 Author Report Share Posted June 23, 2011 you got that right 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Uuu koliko mogucnosti za prevaru na taj nacin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Nigeru aj nisam hteo da pricam mislice ljudi da lazem ali drugarica sa faksa izvukla kljuc i stavila ga u ciniju. Dosla sestra uvece iz grada ibacila ga sa smecem. Hteo sam da ih ubijem obe. Kada mi je to rekla na faksu ja trk do gratskog zelenila reko bacili smo tu i tu gde se to odlaze da idemo da trazimo :) kada baja kaze sine to je odavno reciklirano......... ...kada baja kaze sine to je odavno reciklirano. Sledeci prizor: gomila cigojnera iz gradske cistoce mase rukama iz prepunog minija koji juri centrom BG-a sa Sabanom Bajramovicem odvrnutim na maximum Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 ne piše na boci, mora na netu, ali nije ni bitno, nisam znao da to tako rade. Oduvek sam se tripovao da ima samo jedna kombinacija, ali nisam razmišljao šta ako se sa njom nešto desi nepredviđeno. ovaj slucaj je bio kod frikoma za nagradu od 100 000eura :) kada se pojavio intervju nekog decka iz zrenjanina ili zajecara koji je rekao da je cimer bacio stapic jer nije znao za nagradnu igru...i naravno te godine niko nije dobio 100 000eura ..... :) pa ko poverovao, poverovao :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Jbt ja sam dobio pre nekog vremena ključ i bacio sam flašu misleći da je on užasno čest, a da je kola u čepu praktično nemoguće dobiti... :/ Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Ja dobio kola neki dan i bacio, e jebiga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 ja sam dobio i kljuc i kola ! al sam bacio jer mrzim morisa !! hehe :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 23, 2011 Author Report Share Posted June 23, 2011 ja sam dobio ključ, ali sam mislio da je fejk, pa sam ga bacio, video da se zajebao i došao na forum da kupim još jedan! 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 23, 2011 Author Report Share Posted June 23, 2011 retko glup 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Ja sam kupio kocu i OPET dobio HTC logo. Ako postoji neka nagrada za čoveka koji je skupio 10 HTC logoa, javite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 ja ne pijem kocu problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts