Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Recommended Posts

50/50 (2011)

mnogo dobar film, ali stvarno.. moneyball i ovo u poslednje vreme sto doista vredi..

odusevljen sam, sve preporuke!

^qft (za oba)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

DON'T BE AFRAID OF THE DARK

082311-celebs-dont-be-afraid-of-the-dark-poster1.jpg

Relativno traljav, gotovo nezainteresovan i rutinski odrađen uradak iz kuhinje Giljerma Del Tora (mada nije on režirao). Priča je puna rupa, propusta i nelogičnosti, uz svu masu glupih, dosadnih i sto puta prežvakavanih klišea i već viđenih elemenata (strašna & ukleta kuća iz pretprošlog veka, uuuuu, socijalno retardirana devojčica, uuuuuu, zli i mračni podrum , uuuuuu, skrnavo odrađena lepetrika u kući koja zavija sve u senke i mrak, uuuuu, itd.). Osnovna postavka ima potencijal, ali je trebala da bude urađena u viktorijanskoj epohi, gde bi mali gremlini daleko bolje funkcionisali s obzirom na detalje iz mitologije priče (a i u skladu sa Lavrakftovskim karakterom iste, s obzirom da je ovo inspirisano jednom od njegovih priča). S druge strane, vanserijski dobar CGI i dizajn kritersa (koji su perfektno odrađeni i u animalnim i u ljudskim reakcijama) je vredan skidanja. Win scena: "Seliiiiiiii, .....ugasi svetlo......hoćemo da ti budemo prijateljiiiiii...." :)))

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

CzZtX.jpg

zadovoljan sam, iako sam ostao uskracen za "WOW" efekat.

koliko sam skontao po kritikama, mnogo je bolji od svedske verzije, tako da vam preporucujem ovu.

bestseler,david fincher,daniel craig, i neka kul cica.. nema promasaja.

film traje vise od 2 i po sata, ali nemojte da vas to uplasi, mene barem nije smorio ni u jednom trenutku.

Bring It

jesi gledao ti film, vićo? nije inovativan i duhovit naslov, nego ono, bukvalan. kao da prodaješ mačiju hranu i na konzervi napišeš "hrana za mačke" a ne "veseli skočko"

Šveci sam uzeo trilogiju na švedskoj kad sam bio gore, i "Muškarci koji mrze žene" je naslov u originalu, tako da, hvala bogu da su naši jedini imali mozga da tako prevedu.

Dalje, gledao sam i američku i švedsku verziju, i sini, ja ne znam šta ti pričaš, US verzija je totalni ripoff švedske, čak su i jurili da glumci baš liče i slično. Mnogo je bolja izvorna verzija, ovo je kao i Departed, gde je original bio bolji za sve pare.

I da, mindfuck, gledao sam US verziju u Švedskoj :tf:

nisam ja to rekao :) skontao sam po kritikama da su oba filma na nivou, samo da je americka nekako kompletnija.

ali dobro, vazno je samo da ameri opet nisu zasrali nesto zaista dobro :)

nego, ovde je u pitanju trilogija? ista devojka se pojavljuje u preostale 2 knjige ili?

Bring It

nisam ja to rekao :) skontao sam po kritikama da su oba filma na nivou, samo da je americka nekako kompletnija.

ali dobro, vazno je samo da ameri opet nisu zasrali nesto zaista dobro :)

nego, ovde je u pitanju trilogija? ista devojka se pojavljuje u preostale 2 knjige ili?

da, s tim da prvi deo može da se gleda zasebno, dok drugi bez trećeg npr nema poente, pa su zato verovatno se samo za početak odlučili da snime prvi. Plus, prvi ima najzanimljiviji zaplet od sva tri, barem meni.

A i kritike su ono, Departed su svi dizali u nebesa kao da je best movie ever, a kad pogledaš samo je iskopiran film sa poznatim glumcima. Zato je kao i ovaj vrh. Po knjizi, pokazivala mi je šveca, jer ja nisam čitao, Blomqvist je klasični četrdesetogodišnjak, parafraziram "kod koga se vidi da polako stari", a Daniel Craig to po meni definitivno nije. Jedino što liči na švedskog glumca u faci

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...