Jump to content

Tražim stan za iznajmljivanje

Trooper

Recommended Posts

Male su šanse, ali možda neko zna nekog ko poznaje nekog ko izdaje stan, pa je i to bolje nego na random po oglasima.

Dakle, potreban stan, idealno: od sredine/kraja avgusta, jednosoban/jednoiposoban, na novom beogradu, bliže Areni/SIVu, polunamešten ili nenamešten, sa klimom, centralnim grejanjem i kablovskom :)

naravno ovo je idealno, a inače sve opciono osim lokacije koja treba da je na nbgd

može na PM ili mail (trooper.net@gmail.com)

haha, mislim da ću i ja isto tražiti fazon na jesen :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Ja upravo izlazim iz garsonjere na Slaviji, jbg, znam da vam to ne odgovara, ali odlicna je

kombinacija, 200eur i od racuina se placa samo struja... If you are forever alone :tf:

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Ja upravo izlazim iz garsonjere na Slaviji, jbg, znam da vam to ne odgovara, ali odlicna je

kombinacija, 200eur i od racuina se placa samo struja... If you are forever alone :tf:

kolko kvm i jel problem za parking?

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

vladane,a sta bi sa onom gajbom na zvezdari?

I`m there now.... :tf:

@ Highl1

30kvm, 2-ga zona dole, mozes da nadjes mesto ali je zona jbg...

Edited by fatboy

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

kapiram da hoćeš da izbegneš agencije i iznajmiš direktno od vlasnika, al ako ti to ne uspe, iscimaj me da ti preporučim agenciju, znam odličnu :)

ne može to sa zonom osim ako ne promeniš mesto prebivanja u ličnoj karti na to gde si iznajmio stan. Onda možeš da uzmeš mesečnu za zonu, ali opet juriš mesto, nije ti rezervisano.

Ja znam jednog momka što izdaje stan u Sarajevskoj, mislim da je 150 evra (možda 200) pa ako vam igra, javite da dobijete detalje :)

a vas dvojica, što ne udružite fond i uzmete neki fini trosobni stan i onda svako ima svoju sobu + dnevna i super vam bude kao cimerima i snimite seriju :)

ne može to sa zonom osim ako ne promeniš mesto prebivanja u ličnoj karti na to gde si iznajmio stan. Onda možeš da uzmeš mesečnu za zonu, ali opet juriš mesto, nije ti rezervisano.

Pa to pod obavezno ako iznajmljuješ stan. Danas-sutra ispadne neko sranje, a ti ne možeš da dokažeš da si uopšte živeo tu.

Sa čipovanim karticama ne moraš ni da vadiš nova dokumenta.

BTW čisto da znate ako nabavite dozvole za parkiranje u određenoj zoni - ta karta vam ne pokriva parkiranje u istoj zoni koja je u drugom delu grada.

Pa to pod obavezno ako iznajmljuješ stan. Danas-sutra ispadne neko sranje, a ti ne možeš da dokažeš da si uopšte živeo tu.

Ugovor o renti stana? :)

Sto se iznajmljivanja tice najbolje je da postavite oglase po nekim sajtovima za te gluposti da trazite stan i onda ostampate letke tipa "ozbiljan, zaposlen, blabla, trazi stan blabla" i to polepis po kraju u kome hoces da uzmes stan.

Tako sam nasao poslednja 4 stana za 2-3 dana trazenja :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Ja sam čuo da možeš da vadiš tu "povlašćenu" kartu na osnovu ugovora o iznajmljivanju stana, a da te ne cimaju za mesto prebivališta u LK.

@cali

Što se tiče tog pokrivanja u istoj zoni na drugom kraju grada, to nije baš 100% tako. Na osnovu mesta stanovanja imam parking za zelenu zonu u potezu oko Cvijićeve, 27. marta, Ruzveltove i 29. novembra, (to je tzv zelena 3.5), ali se ja parkiram i po celom Dorćolu bez problema u tzv. 3.2 zelenoj. Ima tu još varijanta ako živiš na Kosančićevom vencu, onda možeš da se parkiraš po celom krugu dvojke recimo.

Evo i mape na sajtu Parking servisa - Mapa

Edited by shw.

Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals."

Ja sam čuo da možeš da vadiš tu "povlašćenu" kartu na osnovu ugovora o iznajmljivanju stana, a da te ne cimaju za mesto prebivališta u LK.

@cali

Što se tiče tog pokrivanja u istoj zoni na drugom kraju grada, to nije baš 100% tako. Na osnovu mesta stanovanja imam parking za zelenu zonu u potezu oko Cvijićeve, 27. marta, Ruzveltove i 29. novembra, (to je tzv zelena 3.5), ali se ja parkiram i po celom Dorćolu bez problema u tzv. 3.2 zelenoj. Ima tu još varijanta ako živiš na Kosančićevom vencu, onda možeš da se parkiraš po celom krugu dvojke recimo.

Evo i mape na sajtu Parking servisa - Mapa

Ekstra link, hvala.

Drugarica je iz 3.0 zone, i dobila je kaznu tu kod tebe u 3.5

Ja probao tako, nije prošlo :) Bukvalno sam dobio odgovor "E pa tako bi svako mogao da uzima kartu u zoni!"

BTW čisto da znate ako nabavite dozvole za parkiranje u određenoj zoni - ta karta vam ne pokriva parkiranje u istoj zoni koja je u drugom delu grada.

Ovo nije baš baš tačno :) Moja keva je uzela kartu za zonu u kojoj je (Vračar) i dobila spisak gde joj sve ta karta važi, i važi na dosta mesta u istoj zoni, koja su rekao bih kilometrima daleko od mesta stanovanja. Treća zona se inače deli u nekoliko podzona, i parking ti važi u dosta tih podzona, iako ona ne mora biti nužno blizu tebe.

edit: tek sad videh da je paja isto napis'o.

edit2: za nekretnine imaš onaj mojkvadrat.rs ili .com, kao trebalo bi da bude ok, ali najveću ponudu uvek imaju halooglasi.

• Create New...