Trooper Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Male su šanse, ali možda neko zna nekog ko poznaje nekog ko izdaje stan, pa je i to bolje nego na random po oglasima. Dakle, potreban stan, idealno: od sredine/kraja avgusta, jednosoban/jednoiposoban, na novom beogradu, bliže Areni/SIVu, polunamešten ili nenamešten, sa klimom, centralnim grejanjem i kablovskom :) naravno ovo je idealno, a inače sve opciono osim lokacije koja treba da je na nbgd može na PM ili mail (trooper.net@gmail.com) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 haha, mislim da ću i ja isto tražiti fazon na jesen :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Ja upravo izlazim iz garsonjere na Slaviji, jbg, znam da vam to ne odgovara, ali odlicna je kombinacija, 200eur i od racuina se placa samo struja... If you are forever alone Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 vladane,a sta bi sa onom gajbom na zvezdari? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Ja upravo izlazim iz garsonjere na Slaviji, jbg, znam da vam to ne odgovara, ali odlicna je kombinacija, 200eur i od racuina se placa samo struja... If you are forever alone kolko kvm i jel problem za parking? 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 (edited) vladane,a sta bi sa onom gajbom na zvezdari? I`m there now.... @ Highl1 30kvm, 2-ga zona dole, mozes da nadjes mesto ali je zona jbg... Edited June 10, 2011 by fatboy Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Ima li veze zona za plaćanje godišnjeg prava za parking? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 To mora da vadi onaj ciji je stan ali je komplikovano posto se tvoja saobracajna vodi na tebe a stan na njega. http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 10, 2011 Author Report Share Posted June 10, 2011 gde komplikovano == neizvodljivo. Mora saobracajna da ti se vodi na adresu koja je u zoni, IIRC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 kapiram da hoćeš da izbegneš agencije i iznajmiš direktno od vlasnika, al ako ti to ne uspe, iscimaj me da ti preporučim agenciju, znam odličnu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 A mozes i Sarmi na pm da se obratis - posto ne verujem da prati sve topike :) Doduse reci cu mu ja. https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 ne može to sa zonom osim ako ne promeniš mesto prebivanja u ličnoj karti na to gde si iznajmio stan. Onda možeš da uzmeš mesečnu za zonu, ali opet juriš mesto, nije ti rezervisano. Ja znam jednog momka što izdaje stan u Sarajevskoj, mislim da je 150 evra (možda 200) pa ako vam igra, javite da dobijete detalje :) a vas dvojica, što ne udružite fond i uzmete neki fini trosobni stan i onda svako ima svoju sobu + dnevna i super vam bude kao cimerima i snimite seriju :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 ja sam ziveo u sarajevskoj 80! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 dobra lokacija, mendži! http://bit.ly/ihYvJW Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 i ja trazim jedan stan na nbg, arena/stari merkator od septembra, pa ako ima neko neshta da ponudi neka baci pm :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 ne može to sa zonom osim ako ne promeniš mesto prebivanja u ličnoj karti na to gde si iznajmio stan. Onda možeš da uzmeš mesečnu za zonu, ali opet juriš mesto, nije ti rezervisano. Pa to pod obavezno ako iznajmljuješ stan. Danas-sutra ispadne neko sranje, a ti ne možeš da dokažeš da si uopšte živeo tu. Sa čipovanim karticama ne moraš ni da vadiš nova dokumenta.BTW čisto da znate ako nabavite dozvole za parkiranje u određenoj zoni - ta karta vam ne pokriva parkiranje u istoj zoni koja je u drugom delu grada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Pa to pod obavezno ako iznajmljuješ stan. Danas-sutra ispadne neko sranje, a ti ne možeš da dokažeš da si uopšte živeo tu. Ugovor o renti stana? :) Sto se iznajmljivanja tice najbolje je da postavite oglase po nekim sajtovima za te gluposti da trazite stan i onda ostampate letke tipa "ozbiljan, zaposlen, blabla, trazi stan blabla" i to polepis po kraju u kome hoces da uzmes stan. Tako sam nasao poslednja 4 stana za 2-3 dana trazenja :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 (edited) Ja sam čuo da možeš da vadiš tu "povlašćenu" kartu na osnovu ugovora o iznajmljivanju stana, a da te ne cimaju za mesto prebivališta u LK. @cali Što se tiče tog pokrivanja u istoj zoni na drugom kraju grada, to nije baš 100% tako. Na osnovu mesta stanovanja imam parking za zelenu zonu u potezu oko Cvijićeve, 27. marta, Ruzveltove i 29. novembra, (to je tzv zelena 3.5), ali se ja parkiram i po celom Dorćolu bez problema u tzv. 3.2 zelenoj. Ima tu još varijanta ako živiš na Kosančićevom vencu, onda možeš da se parkiraš po celom krugu dvojke recimo. Evo i mape na sajtu Parking servisa - Mapa Edited June 13, 2011 by shw. Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 i ja trazim jedan stan na nbg, arena/stari merkator od septembra, pa ako ima neko neshta da ponudi neka baci pm :) sta te interesuje? imam ja kao nesto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Ja sam čuo da možeš da vadiš tu "povlašćenu" kartu na osnovu ugovora o iznajmljivanju stana, a da te ne cimaju za mesto prebivališta u LK. @cali Što se tiče tog pokrivanja u istoj zoni na drugom kraju grada, to nije baš 100% tako. Na osnovu mesta stanovanja imam parking za zelenu zonu u potezu oko Cvijićeve, 27. marta, Ruzveltove i 29. novembra, (to je tzv zelena 3.5), ali se ja parkiram i po celom Dorćolu bez problema u tzv. 3.2 zelenoj. Ima tu još varijanta ako živiš na Kosančićevom vencu, onda možeš da se parkiraš po celom krugu dvojke recimo. Evo i mape na sajtu Parking servisa - Mapa Ekstra link, hvala. Drugarica je iz 3.0 zone, i dobila je kaznu tu kod tebe u 3.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 13, 2011 Author Report Share Posted June 13, 2011 Naleteh danas na gotivan sajt http://www.enekretnine.com , čini mi se da nema baš veliku bazu ali je cool što prikazuje rezultate na mapi i ima dosta finu pretragu Jel zna neko za još neki sličan sajt gde se mogu tražiti nekretnine? Ja znam samo još za halooglasi.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Ja sam čuo da možeš da vadiš tu "povlašćenu" kartu na osnovu ugovora o iznajmljivanju stana, a da te ne cimaju za mesto prebivališta u LK. Ja probao tako, nije prošlo :) Bukvalno sam dobio odgovor "E pa tako bi svako mogao da uzima kartu u zoni!" BTW čisto da znate ako nabavite dozvole za parkiranje u određenoj zoni - ta karta vam ne pokriva parkiranje u istoj zoni koja je u drugom delu grada. Ovo nije baš baš tačno :) Moja keva je uzela kartu za zonu u kojoj je (Vračar) i dobila spisak gde joj sve ta karta važi, i važi na dosta mesta u istoj zoni, koja su rekao bih kilometrima daleko od mesta stanovanja. Treća zona se inače deli u nekoliko podzona, i parking ti važi u dosta tih podzona, iako ona ne mora biti nužno blizu tebe. edit: tek sad videh da je paja isto napis'o. edit2: za nekretnine imaš onaj mojkvadrat.rs ili .com, kao trebalo bi da bude ok, ali najveću ponudu uvek imaju halooglasi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts