MikroStalja Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 Inace, ta amerikanka sto je donirala je bivsa koleginice iz jedne US firme od pre jedno 5-7 godina. To zbog share-a sa facebooka doslo. Neverovatni su ljudi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 sp? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 A bas sam se pitao iz koje je ona price posto je ne znam :D Inace vise od pola trenutnih donacija je od rurovaca sto mi je veoma drago. Hvala jos jednom za donacije i sharovanja! Zivi bili! 1 Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 moyo, ja sam u Port Clintonu naredna 4 meseca. Ako budes bio u blizini cimaj da se upoznamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 Port Clinton :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post marks Posted June 3, 2015 Popular Post Report Share Posted June 3, 2015 put-in bay 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 Imam dve linije, neznam kako da obrišem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 mogu ja da ti pomognem u brisanju jedne linije Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 GYPSUM Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 4, 2015 Report Share Posted June 4, 2015 (edited) Sekiro, trenutno sam u Texasu i vracam u Ohio krajem avgusta a onda smo na 2h kolima sto nije tolko daleko ali opet je cimanje. Ako budes svracao do Clevelanda mogli bi da se upoznamo Edited June 4, 2015 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 4, 2015 Report Share Posted June 4, 2015 nh? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted June 4, 2015 Report Share Posted June 4, 2015 h Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 Sekiro jel imas tu u Port Clintonu Ukrainaca? Ovde ih pun kurac, valjda zbog tog rata ili sta ja znam. Mnogo mi idu kurac. Mala samoziva, nezaintersovana gamad koja mismli da su centar sveta jer su dosli da rade u USA Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 Ja sam pričao sa nekim likom što je vozač Ubera a inače iz Ukrajine, "naših godina", kaže da su kad je krenuo ovaj rat tamo pre dve god ili kad je već počeo, dobili neke dosta velike olakšice da odu u USA i tamo se zaposle, zato ih je toliki broj i otišao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Astora Posted July 3, 2015 Popular Post Report Share Posted July 3, 2015 Ujak iz Kanade mi se javio danas i rekao mi je da imam ogromne šanse da dobijem posao u Kanadi na mestu vatrogasca jer im isti i trebaju. Moje je samo da položim sertifikat Engleskog jezika i da imam određeni iznos novca na računu. Što se tiče para, mogu tražiti otpremninu u firmi i sve te pare da prebacim na devizni račun i to je to. Dobio sam knjigu i CD pa sam krenuo polako da učim i da se spremam za ispite. A u Kanadi ću morati polagati neku sitnu razliku ispita iz PPZ-a. Skoro sve uslove imam ispunjene. Imam stalno zaposlenje, oženjen, otac dvoje dece, imam svoj krov nad glavom, još samo da položim taj sertifikat Engleskog i da imam pare na deviznom računu i to je to. 25 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 Bravo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 Ujak iz Kanade mi se javio danas i rekao mi je da imam ogromne šanse da dobijem posao u Kanadi na mestu vatrogasca jer im isti i trebaju. Moje je samo da položim sertifikat Engleskog jezika i da imam određeni iznos novca na računu. Što se tiče para, mogu tražiti otpremninu u firmi i sve te pare da prebacim na devizni račun i to je to. Dobio sam knjigu i CD pa sam krenuo polako da učim i da se spremam za ispite. A u Kanadi ću morati polagati neku sitnu razliku ispita iz PPZ-a. Skoro sve uslove imam ispunjene. Imam stalno zaposlenje, oženjen, otac dvoje dece, imam svoj krov nad glavom, još samo da položim taj sertifikat Engleskog i da imam pare na deviznom računu i to je to. cela porodica ide ili? Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 Hvala Ivke. Cela porodica Vlado. Deci će biti obezbeđeno školovanje odmah i dobija se neka vrsta socijalne pomoći dok ne staneš na noge, posle ti to oduzimaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 (edited) nvm vreme leti brzo, plus za astoru! Edited July 3, 2015 by reky 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 Idi Astoro, makar bi zaradjivao pristojno za posao u kome rizikujes zivot. Sto se Engleskog tice zapni sto jace da sto pre to resis. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 Srecno Astora! 1 Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 4, 2015 Report Share Posted July 4, 2015 Srećno, što pre položi taj ispit! 1 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko Posted July 4, 2015 Report Share Posted July 4, 2015 srećno astora, pa da pratiš tamo Serbian White Eagles-e!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 4, 2015 Report Share Posted July 4, 2015 An error occurred You have reached your quota of positive votes for the day Hvala drugari. Samo da sve prođe u najboljem redu i da dobijem rešene papire, posle je sve lakše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts