spo(ghost) Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 (edited) e jebes ga sad, ja vise volim kovrdzave hipsteru, jel ideš na kajting na Adu Bojanu, a? pa verovatno... nikad nisam bio dole, ali koliko sam razumeo, da, vecinom su neki hipsteri i hipsterke... ma... boli me kurac, nisam video more 10 godina. i ovo ce posluziti edit: pa ovo obecava Edited July 16, 2013 by majebeni-marko Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Pa i ja vise volim plavuse i crvenokose pa je leva lepsa jebo ga ti kakve veze ima kakva joj je frizura ten ili tako nesto. 1 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 marko je jeben, jebo bi ovu desnu radije garant Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 marko, mojne da mi zveknes sestru tamo i'll find you Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 opa miki milane Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Jel zna možda neko kakvo je Srebrno jezero? govno, ko ada samo sa daleko skupljim, lošijim i malobrojnijim kafićima. puno komaraca i nema šta da se radi. za izbegavanje. idi na taru ili zlatibor i kupaj se u bazenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 marko, mojne da mi zveknes sestru tamo i'll find you daj slike, cisto da ne bude neprijatnih situacija ne, ozbiljno, zamisli da imas mene za zeta, ja bi se ubio... Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 ne jebi nista alternativno sto deluje kao da je zavrsilo arhitekturu ::::DDD Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Pa samo to i jebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 brate... pa kapiram da sve tamo zavrsavaju arhitekturu, budi precizniji :D Pa i ja vise volim plavuse i crvenokose pa je leva lepsa jebo ga ti kakve veze ima kakva joj je frizura ten ili tako nesto. ma stoji, ova levo je lepsa ali ima i malo zajebaniji pogled, a i, koliko vidim na slici, krupnije zglobove i podlaktice, pa se tripujem da nije malo vise busty nego sto treba. sa druge strane, ova je kovrdzava i ima naNdzarastu boju kose i low profile sise, slab sam na to. Pritom ima taj neki pitom pogled. U pravu je cela... nemam ja ukusa za zene marko je jeben, jebo je ovu desnu garant fixed Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 nije da nemas ukusa za zene, nego si retard :D 2 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 JAO JAO JAO ! KAKAV STOS ! CELA STOSKE! JAO! :D:DDDD:D 1 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 nema veze mare ja te gotivim iako si bilde a za ove, boli te kurac sta dusmani misle o tebi ako ne smeju to da ti kazu u lice !! Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Joj, pa ove zarkovacke sisice ne staju. Celo, ti si moj covek, idemo u Split dogodine! Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 nemoj vico obrisace me maky sa fejsbuka pa nece imati ko da mi salje kamenjarke i dzindzerke ! Idemo u Split mare, samo da pokrenemo t34 sa kalemegdana i krecemo, kad idemo u gostovanje ne placamo gorivo nikad na pumpama samo rad junajted fors ! Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post SavKe Posted July 16, 2013 Popular Post Report Share Posted July 16, 2013 (edited) Zbog situacije ortaka u kojoj su se nasli, moracu da idem u kucu jednog od njih u sutomoru...da se ubijem ili da se ubijem? Neki (npr ja i još mnogo, mnogo ljudi) nisu išli na letovanje po više od pola decenije, a ti ovde kukaš što ideš u tu ortakovu kuću u Sutomoru, pa joj, što ja nemam ortaka sa kućom na moru... Edited July 16, 2013 by Савовски 5 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 brate vlada je seljacina iz smedereva, naravno da ima komplekse te vrste, stalno mora da se dokazuje na internetu 1 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 jel moze popust za rurovce, 18 evra! :D 24e za rurovce! Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 brate vlada je seljacina iz smedereva, naravno da ima komplekse te vrste, stalno mora da se dokazuje na internetu i osecam da mu je sveca na samofinansiranju na arhitekturi!!1 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Neki (npr ja i još mnogo, mnogo ljudi) nisu išli na letovanje po više od pola decenije, a ti ovde kukaš što ideš u tu ortakovu kuću u Sutomoru, pa joj, što ja nemam ortaka sa kućom na moru... a tek nećeš ići na more sa tom istorijom Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Osim ako ne bude razredni starešina 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Koje jebanje ovde, izbacicete youjizz iz posla! 1 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 24e za rurovce! 20 i moje pivo! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 u pravu je Dule, da odeš u CG stvarno neko treba da ti plati 20e po danu i još i pivo pride! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 Osim ako ne bude razredni starešina :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts